Jump to content
Sign in to follow this  
ADX

intrebari Erori e46

Recommended Posts

3846_10203084892870951_1440881415_n.jpgA aparut dintr-o data si nu a mai disparut :D... am inteles ca ar fi vrun fir pe sub scaun si sa se fi intrerupt ?! e posibil?! Cum as putea scapa de el / reseta ?

Inca ceva, am stopuri pe led spate,de la un timp cel putin cel de pe stanga , da nonstop eroare, cateodata si cel pe dreapta... la fel faza a inceput sa o faca de ceva timp....

Altceva, faruri xenon  si lupa din fabrica e46 nfl, de ceva timp la fel ca la stopuri, cel de pe dreapta in schimb se intrerupe (ca si cum ar da flash-urii) si eventual se stinge , si trebuie sa sting faza de drum (dau pe pozitii si aprind din nou) si isi revine. Uneori eroare ramane in bord chiar daca farul s-a aprins si este necesar sa stau pe faza lunga in jur de 5sec si dispare. Dece ?? Rar face figura asta si la cel din stanga(sofer) . Ce poate fi, becul sau blastul ? si unde as putea gasi ?

Multumesc

Exista un senzor (plasa) in scaunul pasagerului. Cand se intrerupe apare acea eroare de airbag. Dar intai verifica mufa care ajunge la acel senzor. Se afla undeva sub scaunul pasagerului.

LED-urile au o rezistenta sau un condensator in paralel? Fara una din astea apare eroare de bec ars. Sau poate ai vreo pana de contact.

Legat de faruri, de vina poate fi atat becul cat si sistemul de aprindere.

ai putea sa schimbi si placutele sau poate n-ai schimbat senzorul la ultimul schimb..

Exista un senzor (plasa) in scaunul pasagerului. Cand se intrerupe apare acea eroare de airbag. Dar intai verifica mufa care ajunge la acel senzor. Se afla undeva sub scaunul pasagerului.

LED-urile au o rezistenta sau un condensator in paralel? Fara una din astea apare eroare de bec ars. Sau poate ai vreo pana de contact.

Legat de faruri, de vina poate fi atat becul cat si sistemul de aprindere.

stopurile au ele vro rezistenta ceva ca am vazut ca vin la pachet cu inca 2 cutiute creed ca da filtre sau eu stiu ce or fi...dar ciudat e ca cel putin dreapta spate nu sta nonstop aprins ca cel de pe stanga.

Sa fie sistemul pentru doar un far?...