raekwon 157 Report post Posted March 18, 2014 Sursa 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 18, 2014 plm, in afara de Contitech, MAHLE si HELLA nu am auzit de aia. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 18, 2014 (edited) Ciudat mi se pare la suspensie, au bagat Italia (magnetti marelli ,de pe fiat-uri)..cum de au renuntat la lemforder ?! Edited March 18, 2014 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 18, 2014 nu s-or fi inteles la bishtari. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 18, 2014 pai si la curea au renuntat la Contitech in favoarea Gates, ma rog, nu-i rau nici Gates, dar s-a dus si asta in China , nu se mai face la mama lui , dar cica , globalizarea.. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 18, 2014 Magneti Marelli, astia nu faceau electrice/electronice ? imi amintesc ca la Lancia lu' tata, scria magneti marelli pe ceasurile de bord, ceva de genul asta parca. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 18, 2014 pai cam pe electronice ar fi ei mai miez, dar la italience , nu stiu daca intra in categoria asta si supercarurile Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 18, 2014 (edited) Fac multe electromotoare si alternatoare. Exista si BMW-uri mai vechi care au alternator Magneti Marelli. Edited March 18, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 18, 2014 Magneti Marelli sint foarte tari, eu zic ca peste Bosch. Electronica de la F1 e facuta de ei din ce am citit. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 18, 2014 dar cu directia, ce treaba au ?! Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 18, 2014 (edited) Tu n-ai vazut pana acum caseta de directie Bosch? sau Valeo edit: sau filtru ulei cutie automata fracut de Hella? se dezvolta baietii.. Edited March 18, 2014 by Calin Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted March 18, 2014 In 2012 veniturile totale ale lui Magneti Marelli au fost de 5,8 miliarde euro.Si tot in 2012 Bosch a investit in cercetare dezvoltare 4,8 miliarde Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 18, 2014 probabil daca MM faceau si ei masini de gaurit, flexuri, frigidere si cazane pt. incalzire centrala situatioa era alta. MM au ramas strict in automotive Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted March 18, 2014 Bosch este cel mai mare furnizor de componente auto din lume. Grosul cifrei de afaceri de aici vine Ia te uita, Steering Gear Boot de la noul seria 3 este ala facut de Bala Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 18, 2014 Asa o fi dar alternatoare si electromotoare le fac mai bune ca cei de la bosch Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 18, 2014 probabil daca MM faceau si ei masini de gaurit, flexuri, frigidere si cazane pt. incalzire centrala situatioa era alta. MM au ramas strict in automotive Nu sunt nici Magneti Marelli ceva extraordinar. Au si ei produsele lor proaste, la fel cum se intampla si in cazul celor facute de Bosch. Am montat niste amortizoare pe producator facute de Magneti Marelli pe un E39. Codul corect, dar erau mai subtiri cu 3 mm si ca sa le stranga fuzeta trebuia fortat la maxim. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 18, 2014 pana si eu care n-am treaba cu mecanica sau electrica auto, am auzit de MM am comandat pentru un prieten, semnale albe, de producator, pentru un compact si erau magneti marelli Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted March 18, 2014 Daca la bucsi au adus italieni, macar crankshaftul sa fie facut de nemtii de la Krupp. Share this post Link to post Share on other sites
florin33 7 Report post Posted March 18, 2014 Magneti astia fac si catalizatori pentru Mercedes. Volanul nu am vazut de cine e facut. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted March 18, 2014 Nu sunt trecute toate. Eu nu am vazut nici cine a facut managementul motorului. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 19, 2014 (edited) Daca la bucsi au adus italieni, macar crankshaftul sa fie facut de nemtii de la Krupp. Astia faceau si tunurile de pe multe tancuri din al Doilea Razboi Mondial. Edited March 19, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 24, 2014 Încă 2. Share this post Link to post Share on other sites