Jump to content
Sign in to follow this  
Paul

Un dialog interesant - Steve Steve Jobs and Bill Gates Face Off

Recommended Posts

Un dialog interesant cu Steve Jobs si Bill Gates, cei ce au marcat cel mai profund epoca informaticii.

daca ar sti jobs ca ultimul iphone se indoaie, cred ca i-ar mitralia pe toti aia din Cupertino.

Și că îi dă camera p-afara...

Edited by RareÈ™

pur si simplu nu vad momentul in care au stat ei la masa acolo si cand project manageru' a prezentat macheta pentru viitorul iphone, cu camera aia erecta si ceo-ul lor a zis ca "da coaie, aia e, asa ramane".. plm.

cred ca jobs le taia pulile tuturor.

• Upvote 1

Pole, pune telefonul pe masă, cu ecranu-n sus, și fa o poza pe sub el.

Pt Bogdan.

se poate si mai rau, Busuioaca de Bohotin. (din ce imi amintesc)

Lacrima lui Ovidiu e prea bun fata de Busuioaca de Bohotin. Asta ultimul nu e un vin real. E un cacat facut din chimicale. Vin de liceeni.

Daca bei busuioaca din aia adevărata uiți tot ce știai despre vin :)

Este ... cred ca e soi suta la suta autohton. Si vechi

m-am imbatat prin liceu cu busuioaca, a fost cea mai nasoala betie din viata mea, mi-a fost rau la nivel celular, mi-am vomitat si intestinul subtire, groaznic.

lacrima aia e si ala dulce de te iau dracii, nici o betie cu bautura dulce nu poate fi ceva bun, cel putin a doua zi, iti doresti sa te duci inapoi in fara la ma-ta, daca se bese o musca in camera o auzi si pe aia, iti bubuie creieru'.

Îmi place forumul ăsta.

De la Jobs și Gates la puli tăiate și vin.

De toate pentru toți.

Păcat că unii nu au știut aprecia.

• Upvote 3

Daca bei busuioaca din aia adevărata uiți tot ce știai despre vin :)

Este ... cred ca e soi suta la suta autohton. Si vechi

Care o fi aia? O fi ceva vin din batrani. Nu cred ca mai exista pe piata asa ceva.

m-am imbatat prin liceu cu busuioaca, a fost cea mai nasoala betie din viata mea, mi-a fost rau la nivel celular, mi-am vomitat si intestinul subtire, groaznic.

lacrima aia e si ala dulce de te iau dracii, nici o betie cu bautura dulce nu poate fi ceva bun, cel putin a doua zi, iti doresti sa te duci inapoi in ... la ma-ta, daca se bese o musca in camera o auzi si pe aia, iti bubuie creieru'.

Si eu la fel. O otrava.

Stiu ca e foarte dulce. Am baut cateva sticle tot prin liceu.

lacrima aia e si ala dulce de te iau dracii, nici o betie cu bautura dulce nu poate fi ceva bun, cel putin a doua zi, iti doresti sa te duci inapoi in fara la ma-ta, daca se bese o musca in camera o auzi si pe aia, iti bubuie creieru'.

in liceu fiind la profil filologie limbi straine,eram vreo 5 baieti in clasa de pizde.cateodata luam 2-3 butelii de vin,stateam in ultimele banci si le sudam in timpul orelor pe sustache cand nu erau atenti aia

profesorii ne lasau in pace,era un fel de acord tacit ca sa nu le deranjam orele

mancam seminte ca boschetarii iar in pauze ieseam afara si stateam la soare ca sa si faca efectul mai bine vinul.ne faceam muci si radeam ca idiotii de orice tampenii

in liceu fiind la profil filologie limbi straine,eram vreo 5 baieti in clasa de pizde.

Erati multi. Noi eram doar doi si 27 de pzd-uri.