Jump to content
Sign in to follow this  
KIP

9/11, Bin Laden sau Uncle Sam ?

Recommended Posts

Pana la urma ce credeti ca s-a intamplat ? A fost un atac terorist al musulmanilor, si-au doborat americanii propriile avioane si turnuri, Bin Laden a existat, macar ?

Probabil ca a fost ceea ce a reprezentat si revolutia 89'.

din tartita gandirii a venit asta.

• Upvote 4

omg, KIP are lag de 13 ani. :D

• Upvote 2

kip, eu mi-am dorit cel mai mult sa te intorci, chiar daca a fost in tacere :sorcerer:

Eu n-am nimic cu Bin Laden ala, Allah sa-l ierte. Macar si-a trait omul viata cum trebuie. Cu enspe neveste langa mine, as sta si eu sa pazesc caprele.

Prosti, prosti, da' p-aia nu-i obliga religia sa faca o laba cand se supara ciufuta si nici macar mancare nu mai are chef sa faca.

Moe monogamiei, BOR, crestinismului pe bani si in special popilor.

Multa moe, poate nu s-a inteles cata.

• Upvote 1

pe ditamai tocurile imi plac si bondoacele :sorcerer:

pff, eu mor dupa astea micutze asa cu poponete mici, nu ca ar avea vreo legatura cu topicul.

• Upvote 1

uncle sam plus fratii sauditi plus preferatii lui dumnezeu.

si cele din anglia 7/7 tot marca proprie au fost.

si aproape toate evenimentele care au precedat un razboi, invazie, bombardament, introducerea unor legi draconice, care altfel ar fi intampinat respingerea populatiei, si pana la urma cea mai grava consecinta e cea din mentalul colectiv, oameni fara neuron la purtator care sunt de acord sa si dea libertatile si drepturile pt o asa zisa securitate. NSAul nu asculta "teroristi" si pe toata lumea....history in the making. in 50 de ani daca nu chiar mai putin o sa traim intr o lume supravegheata cm cu cm, bit cu bit, mghz cu mghz. matrix frate direct...

asta cu musulmanii e doar momeala, intre ei sunt black ops, operativi de la te miri ce serviciu secret, asa cum al qaida e doar o prosteala pt prosti, la care desigur pun botu si musulmanii, si nu numai

dar daca stai si te gandesti mai bine, oricine si ar fi dorit sa killareasca niste yankei daca peste familia sa ar fi cazut "din greseala" 2 tone de te miri ce racheta de la o drona teleghidata de la 10000 kn departare, sau fratele, tatal, fiul etc ar fi fost capturat si "bagged" de vitejii seals pt.....nimic, doar ca era maro la fata si trimis la guantanamo pe perioada nederminata sa stea treaz 24 din 24 cu lumina aprinsa dupa i sesiune de water boarding si selfies in pl goala cu soldati americani satuibde counter strike.

despre 9.11 nici nu mai vorbesc, e cred gen no shit sherlock atat de evident ce cacat s a intamplat atat incat sunt sigur ca si dupa 50 de ani lumea va crede ce le spune statul, ca si in cazul lui JFK, in special americanii! care s peste masura de prosti, ignoranti, aroganti si tampiti.

pt ca oricum am da o, pe lumea asta chiar sunt oameni atat de puternici, inteligenti si extrem de bolnavi mintal incat sa faca din lumea asta tabla lor de sah, si sa si planifice fiecare miscare incet si precis, iar intr un final tot nu vom putea discerne intre ceea ce credem ca se intampla si ceea ce se intampla pe bune, pt ca.....ignoranta, prostie, media, picatura chinezeasca, turma.

• Upvote 1

I-as pune lui MAX o poza d-aia cu Tin foil on head --> safe, noi mind control for me!, dar probabil are dreptate.

Manipularile astea nu reprezinta teoria conspiratiei. Un exemplu e de la rusi. Masacrul ala de la teatru sau luarea de ostateci in scoala de la Beslan. Ambele au fost folosite ca motive pentru cresterea puterii presedintelui si pentru declansarea razboiului din Cecenia.

Conspiratii de genul asta chiar exista. La americani daca faci valuri prea mari e foarte posibil sa fi asasinat. JFK, Martin Luther King, Malcolm X.

Pe Bin Laden l-au facut sa dispara total. Deci n-ai de unde sa stii daca mai exista sau daca l-au omorat pentru ca stia diverse lucruri.

Edited by Bogdan

Au mai fost si atentatele alea din Boston. In loc sa-i prinda in viata, mai ales ca politia era super bine dotata si aia erau depasiti numeric, adica erau sute de politisti vs. 2 oameni, au preferat sa-i macelareasca.

Daca ii prindeau in viata se puteau afla multe lucruri importante. 

ma da', avionul ala MH370, tot nu a fost gasit ? sau il infig astia prin ceva cladire in viitorul apropiat ?

Q: 9/11, Bin Laden sau Uncle Sam ?

A: Porsche.