MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 MAS vad ca posteaza poze d-astea care-mi lasa gura apa. there, fixed! Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 3, 2014 nu prea am...numai de poze n-am stat sa-i fac am p-acasa cateva pe laptoapa si cam atat... le caut cand ajung mi-a zis cineva ca ai pe facebook Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 3, 2014 MAS vad ca posteaza poze d-astea care-l lasa cu gura apa. pai pe alte forumuri n-are voie nu stiu cum a putut sa se abtina atat Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 (edited) mi-a zis cineva ca ai pe facebook pai parca nu-s decat doua-trei... stai sa intru sa ma uit ca nici nu stiu Voila...dl e servit Edited September 3, 2014 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 3, 2014 cine-i tipa? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 (edited) pretena, viitoare sotie...detalii... pe scurt, persoana cu mare rezistenta psihica si care ma suporta zi de zi Edited September 3, 2014 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 3, 2014 oooo. felicitari mai multe poze cu ea va doresc numai fericire ne chemi si pe noi la nunta? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 (edited) oooo. felicitari mai multe poze cu ea va doresc numai fericire ne chemi si pe noi la nunta? Pai o sa fac cu porcie, lautari, manele, plimbare cu caleasca de la biserica la restaurant, musai in buricul targului ca sa stie lumea ca m-am luat... nebunii din astea. Si binenteles ca voi comunica subtil pretul pe tacam (asa cum se face) si o sa ma plang cum c anu stiu cum o scot la capat, dupa care o sa ma linistesc si o sa zic ca a fost ok: am scos ce-am cheltuit... si-mi iau BMW sau Haudi cu 3 ani vechime dupa ce ma-ntorc din luna de miere petrecuta in Barbados Banuiesc ca vrei mai multe poze cu masina, mno? ) Edited September 3, 2014 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 3, 2014 there, fixed! De ce nu recunosti ca-ti place **** mai mult decaft orice? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 3, 2014 (edited) Banuiesc ca vrei mai multe poze cu masina, mno? ) Edited September 3, 2014 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 De ce nu recunosti ca-ti place **** mai mult decaft orice? Nu-mi plac stelutele de cand cu emisiunea aia a lu Dan negru Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 3, 2014 Cati cai are a8u ? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 Uuuuu....That's a tricky one... e stock. are 224 dac-or mai fi toti vii Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 3, 2014 Uuuuu....That's a tricky one... 600 de cai in erectie. Gata de orice! Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 (edited) Clientii Service Premium sunt in ecstaz: odata cu revenirea mea pe forum sfincterul Șupaniezului s-a dilatat la cote nebanuite pana atunci Edited September 3, 2014 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 3, 2014 Esti mai gay decat Elton John imbracat in mov si calare pe un ponei. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 Giiizas ce imaginatie ai mah! Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted September 3, 2014 Ce imi place este ca MAS nu se supara, poti sa-i zici absolut orice, poti sa-l faci troaca de porci. De aceea nu inteleg ce l-a suparat intr-atat incat ne-a parasit temporar. Trebuie sa fi fost ceva foarte serios. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 3, 2014 Doar sa nu-i spui ca-i plac femeile frumoase ca-l jignesti. Lui ii place sexul tare. Baietii pe fizic. Gay BDSM. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 3, 2014 de ce-i mai ziceti sa puna poze? ca doar le stim Si tu, mas, dezorientatule, de ce nu iei in calcul ca te-am anchetat pana acum? Ma, asta zici ca-i copil uneori. Pe cuvantul meu ca asa se poarta. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 (edited) Ce imi place este ca MAS nu se supara, poti sa-i zici absolut orice, poti sa-l faci troaca de porci. De aceea nu inteleg ce l-a suparat intr-atat incat ne-a parasit temporar. Trebuie sa fi fost ceva foarte serios. Nu mi-a placut faptul ca mi s-a dat RO pe un forum care doreste a se distanta de practicile restructive din partea ailalta, precum si trimiterile catre mama si membri de familie. Radem, glumim dar nu parasim incinta. Nu cred sa fi jignit injurat. D-aia nu am mai intrat. Ca-mi zice Pole tampit sau Ciupa gaylord, sau caterinca referitoare la e34 ma ating fix unde-mi oblojesc cotul, dar nu trecem la plimbat matarangi prin familie sau amintit membri de familie ca nu-i frumos. de ce-i mai ziceti sa puna poze? ca doar le stim Si tu, mas, dezorientatule, de ce nu iei in calcul ca te-am anchetat pana acum? Ma, asta zici ca-i copil uneori. Pe cuvantul meu ca asa se poarta. Peee bune???? Si eu care credeam c-aveti preocupari mai serioase Edited September 3, 2014 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 3, 2014 Stii ca-mi esti simpatic, fir-ai al dreacu'! Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 3, 2014 Stii ca-mi esti simpatic, fir-ai al dreacu'! Ba! Stii cine lipseste p-acilea? Pachu! Ala micu' de-l violam toti la intalniri Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted September 3, 2014 Umbrella, ce s-a ales de topicul tau... Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 3, 2014 domnii, hai pe ceat. Nu de topic, umbrella ne iarta . Se vede din afara. Share this post Link to post Share on other sites