KIP 687 Report post Posted July 13, 2014 Pai la club joaca la fel. Diferenta e ca acolo coechipierii sunt mult peste coechipierii de la nationala, de aia are el acolo n mingi mult mai utile de care sa se foloseasca. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 (edited) Ca Maradona n-a reusit sa fie vreodata. E foarte bun intr-adevar, mult mai tare decat Cristiano Rolando, dar nu e ca Maradona. Am vazut majoritatea golurilor date de Maradona. Era incredibil. Pai la club joaca la fel. Diferenta e ca acolo coechipierii sunt mult peste coechipierii de la nationala, de aia are el acolo n mingi mult mai utile de care sa se foloseasca. + 1000. Messi are nevoie de cineva care sa-l serveasca perfect. A facut o recuperare! The End is Near! Edited July 13, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 13, 2014 Gresit, Messi serveşte el perfect. In rest da, nu prea mai joacă. Putin mi-e ciuda ca nu l-am... "prins" cum trebuie. De anul trecut, de cand i-a batut singur pe cei de la AC Millan in champions league, parca a inceput sa se stinga. Si va reamintesc ca am vazut, invariabil, TOATE meciurile Barcelonei Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted July 13, 2014 (edited) . Messi are nevoie de cineva care sa-l serveasca perfect. messi nu are de ce sa fie servit, el e cel care serveste pe altii Edited July 13, 2014 by viper05 Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 13, 2014 comparatii intre jucatori din ere diferite nu se pot face,decat daca s ar putea inventa un program virtual care sa i puna sa joace in acelasi timp sunt prea multe variabile fotbalul e un joc de echipa care a evoluat enorm in ultimii 50 de ani.de la viteza de joc,deplasare in teren,tactica etc asa cum pele a fost jucatorul generatiei lui,maradona la fel,tot asa se poate spune si despre messi ca e apogeul generatiei actuale.ca la orice jucator,probabil si la el incepe declinul 1 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 13, 2014 nu mi se pare cine stie ce spectacol de meci, fara gluma. Oi fi eu nebun. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 13, 2014 Sly, imperial Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 (edited) Messi are vreo 300 si ceva de goluri. Ca sa le dea cineva ii serveste niste pase bune. La asta ma refeream. Ca la Barcelona da si pase foarte bune, asta-i evident. Insa aici nu prea a aratat mare lucru. Au fost mai multi argentinieni mai buni decat el la mondialul asta. Cand vine vorba de jucatori care se bazeaza atat de mult pe jocul individual, se pot face comparatii chiar si cand e vorba de generatii diferite. Plus ca e o comparatie pe care o faci pe cale de consecinta logica, din moment ce amandoi poarta acelasi tricou la nationala. Cu siguranta nu poti spune care-i cel mai mare jucator din istorie si probabil el nu exista, insa partea asta comerciala a sportului denatureaza lucrurile destul de mult si stabileste valori mai mult sau mai putin denaturate. Si Maradona a avut pacatele lui, insa a fost incredibil ca jucator. Edited July 13, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 13, 2014 Ciupa, o sa-ti postez un clip cu 10 insi dintr-o echipa fugind dupa Messi, ca sa-l deposedeze Cate meciuri cu el ai vazut in ultima vreme? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 Hahahaha, Lothar Matthaus isi facea un selfie. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 13, 2014 Si, revenind: is Messi, am meciul carierei si decid sa ma frec la pi..ă. Ceva nu se leagă Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 (edited) Ciupa, o sa-ti postez un clip cu 10 insi dintr-o echipa fugind dupa Messi, ca sa-l deposedeze Cate meciuri cu el ai vazut in ultima vreme? Majoritatea. Si mie imi place, insa cred ca tu esti un pic fanatic. Ma rog, imi place cand joaca la Barcelona. La nationala e cam enervant. Si ia-o p-asta: Edited July 13, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 13, 2014 pe maradona l a facut celebru golul dat cu mana angliei. din punct de vedere tehnic si al driblingului ,pentru mine ronaldinho ramane de neegalat 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 Culmea e ca ambele goluri sunt din acelasi meci. Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted July 13, 2014 gol germania, kkt Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 S-a terminat. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 13, 2014 Vrei sa-ti zic ceva amuzant? Cand juca Maradona tu erai piticot . Ma indoiesc ca priveai la teve cu sufletu la gura. Mai era si un franţuz (câh), Platini, care stralucea la fel. Dar nu, n-a stiut sa fie atat de bulangiu incat sa dea gol cu mana. Ce arati tu in clipul ala am vazut nu o data la astalalt. URA. GERMANIA MERITA SA CASTIGE Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 (edited) Tocmai pustiul ala care l-a inlocuit pe Klose. Vrei sa-ti zic ceva amuzant?Cand juca Maradona tu erai piticot . Ma indoiesc ca priveai la teve cu sufletu la gura. Nu prea are nici o legatura. Asta e un non-argument. Cu sufletul la gura l-am urmarit pe Zidane. Un jucator extraordinar. Unul ca Zidane se naste o data la 20-30 de ani. Si nu cred ca merita Germania sa castige, Ambele echipe au jucat cam la fel. Edited July 13, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 13, 2014 nu stiu care au fost cotele la pariuri,da oricum germania era marea favorita mai ales dupa ce s a vazut ca brazilia e o umbra,inca din grupe Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 13, 2014 impecabil a plasat-o, n-ai ce sa-i reprosezi. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 13, 2014 uitati va putin la baiatul asta,dupa care maradona vi se va parea copil de mingi. http://www.youtube.com/watch?v=_dCjy2ye3Xk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 Si asta era mult peste Messi. Nu stiu ce s-a intamplat cu el. Unele chestii pe care le facea erau aproape supraomenesti. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 13, 2014 nu zic ca e cel mai bun jucator,dar cel mai mare talent fara indoiala nu cred ca vom mai vedea vreodata asemenea driblinguri pe terenul de fotbal Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 13, 2014 Driblinguri mai vezi, dar nu cu asemenea viteza. Asta era tare la el. Trecea pe langa adversari care nu stiau ce naiba s-a intamplat. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 13, 2014 a avut niste executii inventate de el,pe care nu le a mai reusit nimeni celebru era pentru pasele cu capul intors in cealalta directie.un geniu Share this post Link to post Share on other sites