Jump to content
KIP

Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Recommended Posts

eram sigur c-o s-o faci, macar de dragu discutiei cu mine :D

GOLUL este identic, circumstantele mai putin conteaza (cata vreme n-a dat gol cu mana in meciul ala, na)

oricum, daca te uiti pe yutub la el, Ronaldo, Ronaldinho, etc etc, incepe sa-ti placa fotbalu

io am inceput sa ma uit asa, fortat de imprejurari :)

tin minte cand intrebam intr-o seara unde naiba sunteti ma, la mistret, iar sainz: pai cum asa bre, este il classico, tu pe ce lume traiesti, toti erati aranjati in juru focului si comentati, iar pe mine ma durea in 17

apoi am inceput sa ma uit la Barca si ce crezi, chiar a inceput sa-mi placa, is cu ochii cat cepele, am vazut un fotbal superb, ca un spectacol, in campionatul spaniol. pacat de pierdut

is curios cine-o sa apara dupa Messi. In definitiv is si io doar un buhos burtos cu tigara-n bot, care se consuma la niste oamini alergand dupa o chisca. n-am pretentii mai mari

PS: nu mai manca chipsuri bre

si inca ceva: nici sa ma pici cu ceara si nu m-as uita la vreun meci din camp intern. la nationala, cand joaca, ma uit ca si cum as bea saramura, ca se uita toata lumea...

n-am de ce

Era in sferturile cu Anglia cand a dat Maradona golul ala, dar oricum, miza era mai mare si adversarii, mai ales ca erau englezi, mai redutabili. 

In ziua de azi, nu prea mai vrea nimeni sa fie raspunzator de sfarsitul carierei vreunuia ca Messi, accidentandu-l brutal, dar in 86 se dadea la os, nu stiu daca va aduceti aminte cum l-a faultat Schumacher pe Battiston in semifinala din 82, si n-a fost nici fault, dar francezu a iesit pe targa.

Golul este identic, dar circumstantele schimba cu totul greutatea golului lui Diego.

In momente atat de importante foarte putini sportivi au coaiele si tupeul de a juca in felul ala. Celor mai multi le tremura genunchii si n-au tupeu sa incerce asa ceva.

Messi a dat golul ala cu Getafe. Maradona a dat golul ala cu nationala Angliei la cupa mondiala. Chestia asta conteaza enorm de mult.

Nu mananc chipsuri, insa sunt stivuite la Mega Image si bulangiul pare si vesel. Al dreacu nu putea sa fie la fel in finaia.

Asa se si explica. Pentru tine fotbalul a inceput cu Messi.

Eu cand eram copil ma uitam la meciurile Real-ului. Cand vedeai cum puteau aia sa joace in Champions League, Messi nu prea te mai poate lasa cu gura cascata.

Si daca esti curios, Champions League reprezinta cel mai de calitate fotbal pe care-l poti vedea. Toate vedetele la un loc, cei mai buni jucatori din lume pe acelasi teren.

@WLF:  Da, ai dreptate, am cautat acum. Oricum o alta miza.

Pai si la Maradona se intra la rupere. Imi amintesc ca incercau sa-l dea jos si nu puteau in general, asa bine statea pe picioare.

Edited by Bogdan

Daca Messi juca in ani 80-90, isi termina cariera pana la 30 de ani cu dubla fractura la ambele picioare. Pai Maradona n-a patit la fel cand era la Sevilla?

ce a facut ala acolo e deja tentativa de omor.

Ce tentativa, nici fault n-a dat arbitru ala, ce sa mai vorbim de cartonas ceva.

oricum, niciun gand de a se duce la minge sau ceva. killareala direct.

Oricum, cel mai bun jucator al finalei a fost Schweinsteiger. O insemna numele lui crescator de porci, dar s-a luptat ca un gladiator.

frumoasa poveste similea.aproape ca mi a dat o lacrima :)

evident,si la barcelona ai inceput sa te uiti pur intamplator,universul tinde sa le aranjeze pe toate

Cred ca cel mai cu placere, ca sa zic asa, m-am uitat la fotbalul din perioada lui Dan Petrescu la Chelsea. Ce meciuri erau atunci in Liga Campionilor, mama, mama !

Si acum imi aduc aminte cum a castigat Manchester in 1999 in ultimul minut Cupa. De la 0-1 la 2-1 in ultimul minut. Si in fata nemtilor. Spectacol.

io zic ca putem inchide topicul asta,mutam discutiile pe topicul de fotbal.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.