Jump to content
Simi ON

Despre pescuit

Recommended Posts

Ca doar nu aveati cum sa scapati. In plus, superstitios cum sunt la zicerile lui SLY, inca de acum o luna am inteles ca, daca n-o fac si nu-l deschid facand-o totodata, o sa prin o lulea anu asta.

Asa ca l-am deschis. Urmeaza sa-l umplu cu lucs si realizari, plus povesti.

• Upvote 2

mai mult povesti, asa cum ne place noua pescarilor sa inventam :P

• Upvote 1

umbrella, pescuiesti?

acum te aud prima data.

da

am crescut pe Belciugatele

n-am mai avut timp, dar sunt foarte tenace

Toata lumea aici sa-i mazilim topic-ul Similei. Sa vada si el cum e.

• Upvote 1

kip nu mai are rabdare

nu ti-e clar c-o sa sfarseasca in ciat

Edited by umbrella

Pescuitul e sport ? Haha

Parca asa era catalogat, pe langa hobby.

Oricum ar fi, este foarte plictisitor. 

Edited by mihaiMAN63

Lol. Eu ultima oara când am pescuit, eram tzanc. Mergeam pe vad in sus cu sticla si cu furculita, dupa mrene

halo ma. n-ati mers cu mine, bre.

nu-i nimic plictisitor in pescuit, daca nu trage fie nu te-ai asezat unde trebe, fie ai facut monturile prost. asadar ambele variante tin de tine.

io bat dunarea, in jenere. sa nu aud de balti, pentru ca acolo ai de luptat si cu omu', nu doar cu estepele.

mi-a intrat morbu' in sufletu-mi amarnic inca de mic mic, cand ma ducea un unchi prin niste balti naturale de langa o gara CFR, la tara, de-a merchea, in apa pan la gat. sa prind carasi si regina baltii.

altele erau vremurile pe-atunci, era curat, frumos, nu se egzista sa zici "bre, n-am prins c-au dat astia cu plasa sau la curent", ci doar "azi n-a mers".

nu va zic de ce era si inainte de inceputurile mele, cand n-apucasera touarasii de la hape, alde ilici and co sa proiecteze si sa indiguiasca dunari, pruturi si sireturi si sa strice minunatii de locuri. pai aici la GL Bratesul era de 4 ori mai mare, lac natural, o adevarata delta incepea de-aici si continua imediat cu dunarea, pan la tulcea, prin Crapina, a mai mare balta de crap din europa asa, un paradis. ca sa nu mai zicem de baltile siretului inspre braila, ori de feeria care se chema insula brailei, aia nesecata ca sa faca culita tarata sau cum dracu i-o spune porumb pe-acolo.

ehei.

pai prindeai cu undita nenicule peste la malu garlei, crap si somn, copchil fiind, langa oras.

acu prinzi gunoaie, gunoaie, gunoaie. sa vedeti cand scoateti de la 30 de metri adancime pe lanseta pungi si sarme ruginite. ca asa-i in noua societate.

pescuitul, avand in vedere ca nu traim din asta si ca inghite bani frumusei, e mai mult decat un hobby. e o chestie pe care multi o legam de insasi ideea si acceptiunea de fericire. in definitiv esti departe, nu-i nimeni in jur, e frumos (daca ai noroc) de-ti crapa inima in tine (sa vedeti un rasarit in delta, pe vreun ghiol ori pe vreun brat, cu cafeaua aburinda in cana de tabla si kentu aprins in bot, cu apa nemiscata si mii de sarituri de pesti si soarele iesind din apa cum e) si ajungi sa intelegi ce-nseamna ca intr-adevar vei regreta cand mori.

revin ma, ca acum m-a luat, tre sa ma intorc la opiniile mele, care este ele de muncit.

PS: cine nu jstie cum face un crap salbatic de 5 kile in lanseta sa se aptina :D

caruia sa-i stii ca-i dai drumul dupa.

si taaare mi-ar placea sa va vad cum iesiti din cort chiori de somn prin vreo buza de padure la mama dracului, pe sfantu gheorghe.

daca a facut cineva cafea.

asa da intalnire ma. eftin si bun, un uichend. dar na, nu se aud doritori

• Upvote 9

Cred ca asta-i cel mai lung post de pe forum.

Si foarte frumos scris. Din suflet.

cand aveam vreo 12 ani m-am dus prima oara in delta, la crisan, cu cortu si tovarasu de romana.

in expeditie, asa se zicea. sa vedeti cum era pe vremea aia, plecau vapoarele din galati spre sulina, pasagerele. se asculta radio vacanta la baterii, era plin de lume cu bagaje, corturi si lansete, era o veselie de nedescris, mergea lumea in concediu, in natura, era bucurie, turism si tinerete, intr-adevar simteai ca faci ceva iesit din comun.

si io eram copchil :)

m-am intors acolo pe la 35 de ani, exact in curte la Pavel unde stateam cu ani in urma, m-am urcat intr-o barca si mi-am intins o undita in canalul in care odinioara io si prietenu meu Robot prindeam crap caras si crap si stiuculite iuti acolo, la botu calului.

nimic. doar io, band in soare si sunandu-mi cel mai bun prieten, sa-i spun.

care oti intelege si ce-i cu spusul asta

Asa ca l-am deschis. Urmeaza sa-l umplu cu lucs si realizari, plus povesti.

corect.cu o singura precizare:realizarile trebuie sa fie personale,altfel n are nici o relevanta

asta nu va fi un impediment ma gandesc :)

in sfarsit un topic valabil.sunt curios daca raresh pescuie

Am si eu doua poze din 2004, le pusesem si pe mistretclub.

10425619_660330564046710_542126059_n.jpg

10423479_660330647380035_925681411_n.jpg

• Upvote 1

Stai ca vine Similea sa spuna ca ala are un kil jumate maxim.

Oho, ala e mare ma. Olt? Ca mi-as baga unghia in gat

Hmmm. Pare ceva acumulare, sigur e si-un baraj pe undeva

halo ma. n-ati mers cu mine, bre.

nu-i nimic plictisitor in pescuit, daca nu trage fie nu te-ai asezat unde trebe, fie ai facut monturile prost. asadar ambele variante tin de tine.

io bat dunarea, in jenere. sa nu aud de balti, pentru ca acolo ai de luptat si cu omu', nu doar cu estepele.

mi-a intrat morbu' in sufletu-mi amarnic inca de mic mic, cand ma ducea un unchi prin niste balti naturale de langa o gara CFR, la tara, de-a merchea, in apa pan la gat. sa prind carasi si regina baltii.

altele erau vremurile pe-atunci, era curat, frumos, nu se egzista sa zici "bre, n-am prins c-au dat astia cu plasa sau la curent", ci doar "azi n-a mers".

nu va zic de ce era si inainte de inceputurile mele, cand n-apucasera touarasii de la hape, alde ilici and co sa proiecteze si sa indiguiasca dunari, pruturi si sireturi si sa strice minunatii de locuri. pai aici la GL Bratesul era de 4 ori mai mare, lac natural, o adevarata delta incepea de-aici si continua imediat cu dunarea, pan la tulcea, prin Crapina, a mai mare balta de crap din europa asa, un paradis. ca sa nu mai zicem de baltile siretului inspre braila, ori de feeria care se chema insula brailei, aia nesecata ca sa faca culita tarata sau cum dracu i-o spune porumb pe-acolo.

ehei.

pai prindeai cu undita nenicule peste la malu garlei, crap si somn, copchil fiind, langa oras.

acu prinzi gunoaie, gunoaie, gunoaie. sa vedeti cand scoateti de la 30 de metri adancime pe lanseta pungi si sarme ruginite. ca asa-i in noua societate.

pescuitul, avand in vedere ca nu traim din asta si ca inghite bani frumusei, e mai mult decat un hobby. e o chestie pe care multi o legam de insasi ideea si acceptiunea de fericire. in definitiv esti departe, nu-i nimeni in jur, e frumos (daca ai noroc) de-ti crapa inima in tine (sa vedeti un rasarit in delta, pe vreun ghiol ori pe vreun brat, cu cafeaua aburinda in cana de tabla si kentu aprins in bot, cu apa nemiscata si mii de sarituri de pesti si soarele iesind din apa cum e) si ajungi sa intelegi ce-nseamna ca intr-adevar vei regreta cand mori.

revin ma, ca acum m-a luat, tre sa ma intorc la opiniile mele, care este ele de muncit.

PS: cine nu jstie cum face un crap salbatic de 5 kile in lanseta sa se aptina :D

caruia sa-i stii ca-i dai drumul dupa.

si taaare mi-ar placea sa va vad cum iesiti din cort chiori de somn prin vreo buza de padure la mama dracului, pe sfantu gheorghe.

daca a facut cineva cafea.

asa da intalnire ma. eftin si bun, un uichend. dar na, nu se aud doritori

"uau, ce postare lungă" își zise Bogdan.

"challenge accepted".

posturile care n au legatura cu pescuitul vor fi sterse fara preaviz.

raresh,ar fi bine sa te faci pescar daca vrei sa postezi aici