raekwon 157 Report post Posted July 17, 2014 Tata are aceasta pasiune, pasiune pe care tinea sa mi-o insufle si mie, luandu-ma cu el la pescuit pe malul Oltului, fix in perioada de inceput liceu, prin clasa a 9 a, cand aveam preocupari de agatat pizde mici si prostute. Anyway, am bagat si eu ceva nopti trezite, sa iau cu minciogul crapul, nu de dimensiuni ca in pozele lui WLF, insa p`acolo. E misto la pescuit, liniste, bere, gratar, iar masa servita campeneste pe malul apei are un gust... Cred ca bag vara asta un pescuit... Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 17, 2014 imi aduc aminte si eu de o noapte la pescuit pe mures,undeva la sfarsit de august ce sa zic,am dormit afara si lemnele era ude Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted July 17, 2014 O dată am fost la pescuit noaptea. La lipitoare. Ne luaserăm pâine calda de la o brutărie din zonă și ne a furat o șobolanii. Ne am dus acasă Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 18, 2014 aici merg cand am ocazia. http://www.turismbuzau.ro/ghid-atractii-obiective-turistice-baraj-lac-siriu-buzau.html e aproape, poti sa ajungi relativ usor pana la coada lacului. dupa, drumul se cam termina si ai nevoie de barca, ceea ce n-am. peste e destul, problema e intinderea mare a lacului. si faptul ca n-ai semnal in groapa aia. au populat si cu biban in lac, in cativa ani o sa fie frumos pentru fanii spinning-ului (pescuit cu naluci) Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 18, 2014 Stiu lacul, locul e superb Mai putin superb e versantul pe care se afla locul de parcare, la marginea rapei. Cat ii malu ala pana jos, ii plin de gunoaie infecte aruncate de muistii de soferi opriti sa admire peisaju' Gen Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 18, 2014 versantul mai pica ocazional si blocheaza drumul, in caz ca nu stie cineva la ce se refera Similea. cat despre maimutoii care-si scriu cu spray numerele de inmatriculare de la masina pe parapetul ala, arunca o sticla in treacat si ce actvitati interesante ar mai face ei p-acolo, n-am de zis decat ca si acolo as pune o bomba. pe versant, ca sa moara striviti, nu imprastiati. cand cobori la lac e relativ ok. de gunoaie nu scapi in tara asta. ambalaje sau oameni, oricum ai privi-o tot aia e. 1 Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 18, 2014 pe bulangii astia cand sunt prinsi in fapt i as pune la munca in folosul comunitatii ca la americani de exemplu,pentru un pet aruncat aiurea sa faca munca patriotica o saptamana la groapa de gunoi a a orasului sau sa ajute gunoierii la strangerea sacilor din oras.la altii de ce se poate? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 18, 2014 (edited) de gunoaie nu scapi in tara asta. ambalaje sau oameni, oricum ai privi-o tot aia e. plus unu siriu, frumoasa toata zona mama, eu am boala pe aia de arunca ''gunoiul'' din masina pe geam, ii fac de tot cacatul Edited July 18, 2014 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 18, 2014 odata stiu ca eram pe autostrada si au aruncat unii o punga mai sa mi dea in parbriz la vreo 150.ne miram ca suntem numiti tigani Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 18, 2014 ai avut noroc cu punga. cutie de cola am incasat n-aveam mult, vreo 80. da' s-a auzit ca tot dracii. cum nu s-a spart parbrizul ma mir si acum. acum vreo 10 ani s-a intamplat, nu cred ca aveam nici un an de condus masina. m-am speriat, am franat crezand ca s-a rupt naibii ceva pe la masina. s-a auzit urat de tot. erau niste idioti intr-o duba. ala din dreapta mi-a zis ce a fost de fapt, pe partea lui s-a aruncat. Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 18, 2014 Misto! Place de Similea! Similea, pentru cateva zile pe Sfantu' poti sa te bazezi pe mine. Misto ar fi sa ne stragem macar vreo 5-6. Anul asta pe la jumatatea lui octombrie ma duc. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 18, 2014 da.sa te bazezi pe similea,sigur va veni. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 18, 2014 Similea e ca fata Morgana. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted July 18, 2014 Similea e fata Morgana. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 18, 2014 16,17,18,19 octombrie sunt pe Sfântu Gheorghe. S-a stabilit! Eu cu încă 4 prieteni. loc mai e... Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 19, 2014 Hmmmmmmm. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 21, 2014 poftiti arta aici. rezumat: se ia un pestisor, il agati in gura si in coada si-l trimiti sa se bata cu altul de seama lui, in speranta ca o sa agati batausul. puteti sa ziceti ce doriti, mie mi se pare ideea unui geniu http://youtu.be/295iYeXKP1o?t=13m53s are o gramada de chestii interesante Robson Green, o sa mai postam p-aici despre viata si opera dansului. ca actor nu stiu ce-i de capul lui, dar ca pescar.... Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 21, 2014 M-am cunoscut sambata c-un nene care mi-a prezentat niste poze cu el si crapi diversi Omefege. De la 15 in sus. Nici n-am auzit pana acum de "l-am luat la vierme de salcie" Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 21, 2014 am inteles ca lasa ditamai dara de miros prin apa viermele ala. n-am vazut vreodata. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 21, 2014 e ca si monstrul din loch ness toata lumea vorbeste de el,nimeni nu l a vazut 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 21, 2014 Un fel de Similea adica. Poate nici nu-i adevarat de fapt. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 21, 2014 Cosmin, cred c-o sa merg. Voi cam cati ani aveti bre? 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted July 21, 2014 Toți au cam cât tine. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 21, 2014 Impreuna? Ce crud esti. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 21, 2014 Ciupa a muşcat din umărul lui Raresh. Incet. Cu mirarea crescand Share this post Link to post Share on other sites