Pole 3728 Report post Posted July 25, 2014 Similea poarta 45, ca mine. Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted July 25, 2014 Similea are nod pescaresc la sireturi. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 25, 2014 44 Am scazut un numar Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted July 25, 2014 O poza cu un peste nu ne-a aratat, macar o hamsie, n-avem pretentii la crapi si somni. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 25, 2014 Deci tu erai deocheantu Bine, stiam de dimineata ca ies la zaruri, dunarea creste si vine si viitura de pe siret, cu namol, crengi si mizerii Am scos la cioate si ragalii dem-am lecuit Jalon Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 25, 2014 Uite cum stau Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 25, 2014 (edited) Apari in poza? Fata Morgana* Edited July 25, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 25, 2014 lol alea sunt facute pe mississipi.probabil similea se plictiseste la birou Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 25, 2014 Huckleberry + Uncle Tom Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 25, 2014 lol alea sunt facute pe mississipi.probabil similea se plictiseste la birou n-au ma aia in Misizipi carpa din aia autentic romaneasca, respectiv prosopel din ala de mort, transformat in carpa multifunctionala. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted July 25, 2014 Bafta la pescuit, Simileo. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 25, 2014 moama, ce ti-a zis tan taniiin Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 25, 2014 ah, stergar ii zice carpei multifunctionale in termeni populari. De la verbul " a sterge " Vezi una d-aia folosita si te usuci la aer dupa ce te speli pe maini Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 25, 2014 foloseste un stergar pentru dublu post Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 25, 2014 eu nu vad niciun dublu post. Si nici n-apare c-as fi editat. Poate n-ai vazut tu bine Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 25, 2014 (edited) politician ai puterea, faci ce vrei Edited July 25, 2014 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 25, 2014 prosopul de mort, transformat in carpa, ciocanul si sarma, ar trebui puse pe steagul Romaniei, sunt reprezentative. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 25, 2014 similea ia ma si un d-asta cand margi la peste impotriva plictiselii https://www.facebook.com/photo.php?v=1397985097142100&set=vb.1389402008000409&type=2&theater Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 25, 2014 Asasar. Poza voia sa arate ca dunarea e braga. Am incercat sa las doua lansete pe mal, cu monturi de crap, asigurate si, cand s-o sterg cu barca sa ma ancorez, au inceput sa vina cioate pe apa de mi le-a zburat pe amandoua. Cam asa a curs dunarea azi. Inafara de niste somotei, nica. M-am mai linistit cand am vazut ca n-a prins nimeni nimic, plecasera mai toti de pe mal In locul unde am facut poza nu se poate ajunge decat pe apa. Malul e ca un cuptor, in apa prag de 5 metri la 2 metri de mal, apoi, in vreo 3 metri, apa ajunge la 10. Anafor, sta pe loc si bate in mal Pentru cunoscatori Scuzati greselile Am aruncat, daca tot eram acolo, 10 kile de boabe tinute in alcool si inca vreo 10 din amestecu meu celebru si impuţit Pentru cat de curand, cand s-o limpezi. O sa mai car niste saculeti de porumb si uruiala, ca merita. Cat despre sonar...setat pe MARE tiuia ca toti dracii acolo. Desi "intre ape" Locul promite Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 25, 2014 si de ce lasi lansetele nepazite? Daca-ti intra vreo aratare d-aia mare si tu esti in jumatatea dunarii, ancorat, ce faci? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 25, 2014 Asigurate, faci un lat pe mulineta, pe care-l legi de ceva zdravan. Nu-i bai. Si la 5 kile unul salbatic pleaca cu batul. Nu odata am furat-o asa, alergand leoarca prin apa dupa lansetele care zburau concomitent in dunare Ca sa raman cu buza umflata si dârdaind... Acu-s atent Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted July 25, 2014 Asasar. Poza voia sa arate ca dunarea e braga. Am incercat sa las doua lansete pe mal, cu monturi de crap, asigurate si, cand s-o sterg cu barca sa ma ancorez, au inceput sa vina cioate pe apa de mi le-a zburat pe amandoua. Cam asa a curs dunarea azi. Inafara de niste somotei, nica. M-am mai linistit cand am vazut ca n-a prins nimeni nimic, plecasera mai toti de pe mal In locul unde am facut poza nu se poate ajunge decat pe apa. Malul e ca un cuptor, in apa prag de 5 metri la 2 metri de mal, apoi, in vreo 3 metri, apa ajunge la 10. Anafor, sta pe loc si bate in mal Pentru cunoscatori Scuzati greselile Am aruncat, daca tot eram acolo, 10 kile de boabe tinute in alcool si inca vreo 10 din amestecu meu celebru si impuţit Pentru cat de curand, cand s-o limpezi. O sa mai car niste saculeti de porumb si uruiala, ca merita. Cat despre sonar...setat pe MARE tiuia ca toti dracii acolo. Desi "intre ape" Locul promite Szooper. Asfalt uscat. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted July 25, 2014 ah, deci le legi cumva de piciorul mulinetei, sau cum s-o numi chestia aia. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 25, 2014 Da, de el Mersi Raresh. Share this post Link to post Share on other sites