Simi ON 2069 Report post Posted August 6, 2014 E un singur pește, getefeo Share this post Link to post Share on other sites
Mishoo 78 Report post Posted August 6, 2014 nu inteleg cand isi va da similea seama, ca o poza oarecare cu 2 pesti nu l asociaza deloc cu locul faptei si nici cu autorul il da de gol portbagajul visiniu .....de ///M Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 6, 2014 si compartimentul bateriei a dat-o bine Similea, acum nu mai avem ce zice. s-a luptat cum trebuie? Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 6, 2014 pai parca vanduse masina? ok.sa admitem ca e masina lui,asta nu inseamna ca el l a prins ce dracu,suntem copii Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 6, 2014 Alo Cai maro Aud? Are maxim 3 kile. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 6, 2014 Sa-i zicem cat are in pounds ca sa para mai mult. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 6, 2014 bai nene,sunt singurul om care crede ca similea ar fi in stare sa cumpere un somn,sa l bage in portbagaj si sa ne abureasca pe noi ca el l a prins? un pescar facea imediat un clip cu momentul scoaterii din apa,pupatul pe bot,eliberarea in natura etc incredibil cat de creduli puteti fi Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted August 6, 2014 E si zgarcit ma, l-a cumparat pe al mai mic ca sa nu cheltuie multi bani pentru niste poze. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 6, 2014 Cakat, daca te uiti atent se vede eticheta de Metro cu data la care expira )) Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 6, 2014 (edited) Eu cred ca l-a tocmit de la altii pe marginea baltii. L-a luat pe un pachet de tigari si o sticla de apa plata. Rece si buna. Asta dupa ce le-a explicat alora ca izvorul de apa e total nepoluat si ca ar fi bine sa se apuce sa manance vegan daca iubesc viata pe acest pamant. Si pe peste probabil l-a botezat Raresiutul sau Lars. Edited August 6, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 6, 2014 Bine mă In timp ce voi discutati politica Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 6, 2014 a se nota ca a postat concomitent poze diferite pe topic si pe chatroom pentru a fi mai convingator suspect efort Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted August 6, 2014 Face spam cu pesti. Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted August 6, 2014 Ti-a mers bine azi... Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted August 6, 2014 mai avea unu' poza cu porcu-n porbagaj vad ca se poarta si cu peste Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 6, 2014 Si pe peste probabil l-a botezat Raresiutul sau Lars. va dati seama cat imi datoreaza CJ? Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted August 13, 2014 similea, uiuiuiiii https://www.facebook.com/photo.php?v=560088747422123 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 13, 2014 Hmmm Mhhhm M-as duce maine din nou. Umbrela este, barca este, lichitori îs, coropişniţe se scot... Bere cumpar, peste nu ni trebe Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 13, 2014 adica tu poti sa pui mana pe asa ceva ??? eu a vazut mai demult una la cineva in curte si mi s-au taiat genunchii, era mare cat palma si scarboasa ca iadul Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 13, 2014 coropisnita nu-ti face nimic, e inofensiva si-s chestii mult mai scarboase pe care le folosesti cand pescuiesti Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 13, 2014 fugi ma, deci n-as pune mana pe asa ceva in veci, daca iti zic ca mi se inmoaie noodleshii, nu glumesc, cred ca e o fobie de insecte, sa vezi la paianjen cum fac.. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted August 13, 2014 Dormi în alta cameră? Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted August 13, 2014 mie imi plac insectele si in mod special paianjenii. de sobolani am fobie pole,ce zici de asta? Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted August 13, 2014 (edited) Mie tot ce are mai mult de 4 picioare îmi provoacă o senzație de greață / scârbă extremă. N-am treaba cu șoareci, șobolani, șerpi, lilieci șamd. Practic, scârba e direct proporțională cu numărul de picioare. Edited August 13, 2014 by Rareș Share this post Link to post Share on other sites