Pole 3728 Report post Posted September 8, 2014 A mai ramas putin timp pana la alegeri si eu am urmatoarea dilema. Nu pot sa-l sufar pe ponta, daca il vad presedinte cred ca inebunesc de nervi, numai la gandul sa-i vad mecla aia buhaita de pedofil scelerat, satisfacut ca i-a iesit. Totusi, cu cine plm sa votez ? am facut un poll cu astia 4... si oricum, plm, anul asta nu mai am nici o combinatie cu psd-ul si deci nici un interes, eu fiind un fripturist oportunist. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 8, 2014 sa stiti ca topicul asta va fi moderat la sanje. mas, is cu oachii pe tine, ma. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 8, 2014 Evident, io votez cu Santa Klaus Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted September 8, 2014 Eu votez, ca altfel mi-l ciordesc astia. Dintre toti, raul cel mai mic, dupa mine, este Tariceanu. Daca nu intra in turul 2, o sa merg si imi anulez votul. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 8, 2014 (edited) Imi anulez votul. Va iesi mizeria de poanta... Un cuc bleg si flasc pentru clasa politica de astazi Edited September 8, 2014 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 8, 2014 (edited) pai, puteti pune in poll si anularea votului nu am votat pana acum scarbit fiind si acum sunt la fel de scarbit dar anulez votul Edited September 8, 2014 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 8, 2014 am pus si "anulez votul". Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 8, 2014 ce naiba inseamna "imi anulez votul"? pui stampila aiurea sa cum? nu radeti, ma. am recunoscut ca n-am votat niciodata. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 8, 2014 Plm, pui pe mai multe variante, scrii "sa-mi sugeti ... bueeeyyyy", ... ponta, chestii din asta. Edit: nu, mai bine nu scrii "... ponta" ca poate se ia in considerare ca l-ai votat. 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 8, 2014 (edited) ifix e mai varza decat mine nu ma pricep mai au astia voie sa-si inscrie candidatura pentru functia de presedinte? nu de alta dar vreau sa fac o "profetie" Edited September 8, 2014 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 8, 2014 Imi pare rau sa vad ca pe forumul asta sunt doi care nu voteaza si doi care anuleaza votul. Lasa sa voteze taranii pe o bere ptr voi. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted September 8, 2014 Votez Neamtu' Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 8, 2014 Tariceanu ce ar avea? Ma gandeam la el. Pe langa Iohannis. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 8, 2014 (edited) Auzi Kip, daca tot te pricepi mai bine decat mine, explica-mi si mie o faza. Eu inainte ma duceam intotdeauna sa votez. In afara de faptul ca nu consider ca zdrentele astea imi merita votul, am urmatoarele exemple: 1. Un dobitoc pe care-l stiam cerea CNP-uri pentru ca unul dintr-un partid ii dadea bani pe ele. 2. Un alt dobitoc din PNL se bagase in partidul lui Diaconescu pus de aia din PNL ca sa fie supraveghetor la ultimele alegeri pentru ca apoi sa devina membru PNL ca o recompensa. Si acum ajung la intrebarea pe care o am pentru tine. Anularea votului are vreo logica? Adica in tara asta unde voteaza si mortii e sigur ca daca anulezi votul va fi si numarat ca vot anulat? Daca zici ca-i sigur, ma duc 100% sa anulez. Doar ca nu vreau sa-mi pierd timpul aiurea. Cel de la punctul 2 era un gras manelist pe care l-as bate razand in hohote. Pisatii astia ne fura viitorul. Edited September 8, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 8, 2014 Strict parerea mea, si daca anulezi si daca votezi si daca nu te duci, tot exista sanse sa ti l futa. Eu ma duc si votez ca sa nu am mustrari de constiinta. Oricum, eu nu cred ca ne alegem noi presedintii. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 8, 2014 Eu sa-mi bag ..., is mai indecis ca MAS cand vede fara, habar n-am ce sa fac. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 8, 2014 Eu sa-mi bag ..., is mai indecis ca MAS cand vede ..., habar n-am ce sa fac. Cand vede stromeleagul. La pzd e foarte decis sa refuze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 8, 2014 eu nu pricep de ce unii il voteaza pe Iohannis, adica n-am nimic cu el, dar nici nu ma convinge. sigur, daca intra impotriva lui Ponta, il votez.. plm, is in stare sa o votez si pe udrea doar ca sa nu iasa ponta. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 8, 2014 Eu sper sa aduca stabilitate si liniste pe scena politica. Johannis. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 8, 2014 mai au ma astia voie sa se inscrie la presedentie? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 8, 2014 eu zic ca e omul cuiva neamtu', e ceva dubios la krantzenschmidt ala. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted September 8, 2014 n am mai votat din 2000 si nici nu ma grabesc. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 8, 2014 Il votez pe Johannis pentru ca i-am urmarit cariera si realizarile de prin 2010 Si pentru ca l-au laudat oameni pe care-i stiu, din sibiu, oameni cu scaun la cap si suficient cinism incat sa-i cred neconditionat Nu ca pe vreun turbat necunoscut de pe net Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted September 8, 2014 (edited) Tare e ca nici cei din PNL nu cred in neamt. Probabil va face rocada cu Udrea...cred ca asta se urmareste. Eu nu cred ca Neamtul va ramane candidat. Partea proasta a lui este ca nu comunica. Este bun la Sibiu, insa... Edited September 8, 2014 by claudiusnc Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 8, 2014 Cei din pnl... La prezidentiale alegi un om, nu un partid Daca o sa iasa, il vor sprijini neconditionat Share this post Link to post Share on other sites