Jump to content
Pole

Alegeri prezidentiale 2014

18 members have voted

1. 1. Pe cine votati presedinte ?

• Ponta
      0
    • Udrea
      0
    • Tariceanu
      1
    • Iohannis
      11
    • nu votez
      3
    • anulez votul
      3

Recommended Posts

Sper sa nu te superi dar sper ca ai scris la misto asta. Sau cineva a facut misto de tine.

• Upvote 1

Nu am scris la misto, insa am cunostinte in organizatia din Olt si se pare ca au probleme in strangerea de semnaturi. Iar offline cam asta este sentimentul..

Acum daca aia intoxica...nu am de unde sa stiu.

Inseamna ca problema e la organizatia de acolo.

Eu votez cu Johannis.

Este singurul care l-ar putea invinge pe plagiator.

Tariceanu e o marioneta a PSD, joaca cum ii canta astia. Cred ca-l au cu ceva la mana PSD-istii, ca prea jos s-a coborat.

Udrea si Macovei sunt pe nicaieri.

In nici un caz nu-mi anulez votul in turul 1 sau 2, ca un vot anulat va fi un vot in favoarea lui Ponta.

• Upvote 4

Io am fost la toate alegerile :)

Lipsa mi se pare a fi o nesimtire. Fara suparare, bre

O singura data am anulat. Iliescu versus Vadim

• Upvote 3

chiar n-am nicio obtiune, dar daca voi ziceti ca e bine cu neamtul o sa votez cu el

daca nu o sa fie bine cu el n-am sa va condamn :)

Ponta...

Secătura tipică. Gineraşul. Dinu Paturică

eu nu pricep de ce unii il voteaza pe Iohannis, adica n-am nimic cu el, dar nici nu ma convinge.

sigur, daca intra impotriva lui Ponta, il votez.. plm, is in stare sa o votez si pe udrea doar ca sa nu iasa ponta.

Are nume nemtesc, pare om serios.

Adevarat. Dar pe Udrea n-as putea s-o votez. M-as pisa pe ea.

Chestia cu Johannis președinte din cauza ca e primar bun e puțin deplasată.

Și Boc a fost și e primar bun, dar impresia generala pe care o au oamenii despre el ca prim ministru nu e una tocmai buna.

Edited by RareÈ™

Tariceanu e o marioneta a PSD, joaca cum ii canta astia. Cred ca-l au cu ceva la mana PSD-istii, ca prea jos s-a coborat.

Nu cred. E doar foarte ofticos si nu stie sa piarda. Il uraste pe Basel pentru ca n-a putut sa se bucure de scaunul de premier pe cat ar fi vrut, iar in PSD s-a dus ca sa nu ramana in anonimat in PNL. Nu e un om prost, dar n-are caracter. Ca sa-si mai faca putin numarul de politician de prim rang l-a lasat pe Ponta sa-si stearga pantofii de el.

Cum sa te cobori in asa hal incat sa dai telefoane din biroul lui Ponta de parca esti sageata lui?

Edited by Bogdan

Chestia cu Johannis președinte din cauza ca e primar bun e puțin deplasată.

Și Boc a fost și e primar bun, dar impresia generala pe care o au oamenii despre el ca prim ministru nu e una tocmai buna.

Aici intervine speranţa :)

Ai foarte mare dreptate, insă

Bogdan, aici nu e vorba de oftica. Nu-i subestima. Sunt calcule reci

• Upvote 1

Mai degraba sunt buze reci.

El singur a coborat in cloaca.

In viata e bine sa stii cand sa te retragi. Mai bine sa iesi din scena in glorie decat sa mori pe scena atingand noi culmi ale ridicolului.

Speranta e un lux pe care nu ni-l permitem. La fel ca naivitatea.

Si nu ma intelege gresit. E dureros sa vezi un om de genul lui Tariceanu capabil sa se murdareasca atat de tare.

Edited by Bogdan

Nu cred. E doar foarte ofticos si nu stie sa piarda. Il uraste pe Basel pentru ca n-a putut sa se bucure de scaunul de premier pe cat ar fi vrut, iar in PSD s-a dus ca sa nu ramana in anonimat in PNL. Nu e un om prost, dar n-are caracter. Ca sa-si mai faca putin numarul de politician de prim rang l-a lasat pe Ponta sa-si stearga pantofii de el.

Cum sa te cobori in asa hal incat sa dai telefoane din biroul lui Ponta de parca esti sageata lui?

Nepatrunse-s caile domnului. Cine stie ce ascunde el, ca totusi prea jos s-a coborat.

Uita-te si la Ciorbea. Alta carpa. Oare de ce? Poate din cauza daoriilor de 1.500.000 euro pe care nu le poate plati?

http://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/ciorbea-a-cerut-bancilor-sa-l-pasuiasca-pentru-o-datorie-de-1-5-milioane-euro-348793?c=q2561

Se pare ca ala din puscarie e inca foarte puternic

Voiculescu

Bogdan nu are amici.

Tara arde si baba se cheaptana. Razboiul bate la usa

PeSeDeul lui Iliescu...

Cand o muri nenorocitul bolşevic o sa mânc, beau si chefuiesc

Io nu pricep de unde atata tupeu pe udrea sa îndrăznească să se creadă preşedintă, darămite să candideze...asa ceva e inadmisibil. De macovei nici nu merita sa vorbesti. După ce ca nici ca un căcat de ministru n-ai făcut nimic, dar nimic băi nene, ba dimpotrivă ai fost magnet de flegme tu vrei preşedinte. Nu cred că sunt normale la cap. La fel ponta si tăriceanu. Pesedistul retard de la hi-q şi nelson mondialu' lipsesc de la "bulangerie" ca să fie circ. Fmmmm lor de imbecili...ce i-aş sodomiza, de m-ar mentiona in biblie...

plm, aproape ca as face campanie ca sa nu iasa Mickey-mouse. Sau partid anti-dobitoc.

tariceanu nu e bulangiu' care ne-a ars cu taxele de inmatriculare ?

oricum, eu nu-l halesc nici cu o basculanta de lamaie pe sifonatu' ala erect, cu fata aia zici ca-i un gland de octogenar buhait.

Mi se pare un parsiv wannabe, care de fapt e un lake care danseaza la muzica altora, ma pis pe el.

hahaha, aia cu inima zburdalica e trademark basescu, geanial :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.