Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 M-am inselat, nu am logic 7, nu apare la optiuni. nu situ de ce aveam impresia ca e, cand am luat masina parca era meniul ala cu equalizer in idrive, ce dracu, m-am tampit ? stiu cum arata ca aveam la m6. oricum, unde gasesc o lista cu sitemele audio la bmw, unde explica cate boxe sunt etc. ? stiam ca la navi professional e si sistemul audio mai bun, nu standard Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 7, 2014 Nici picat cu ceara nu-mi iau dizal de 2000. Mai degrabă iau Golf 1.6 dizal. Am io ceva la cap Iarta-ne Pole Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted October 7, 2014 ar mai fi mers si e39, lol. Ca vrei tu una mai noua, asta e alta discutie. Daca stai sa te gandesti, masina aia n-a avut nimic grav. O pompa de motorina, un cablu rupt la capota, maruntisuri d-astea. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 Extraordinar, ce sa-ti spun. Diesel-ul de 2000 de la BMW e naspa. Ia-ti 2.4 de la Volvo, ca e avion. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 oricum, unde gasesc o lista cu sitemele audio la bmw, unde explica cate boxe sunt etc. ? ma scuzati ca intervin in propriul meu topic si va stric offtopicul, insa stie cineva ? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 7, 2014 Du-te bre cu o lanterna de la telefonului tau aifon si vezi ce e in spatele sitei ăleia. Pana atunci ne alintam noi aici, mehehe Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 ma intereseaza o lista cu sistemele audio, nr de boxe etc., stiu ca vazusem asa ceva postat mai demult, insa nu gasesc pe google. ah si un vin decoder bun ? Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 Am incercat eu cu lanterna ieri. Nu vezi nimic. E prea deasa sita. Pole, zi ultimele 7 din vin. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 7, 2014 (edited) Vad ca sunt asa Stereo system care e standard, doar medii-inalte, difuzor banda larga. Hi-fi, care are tweetere in usi Individualul are si crossover mai avansat Si mai e unul top hi fi dar nu gasesc nimic Vezi diagrama. Prima este pentru Hi-Fi, care este optiune. A doua este pentru Top-HiFi cea cu Logic 7 Plua mea, din document vad ca si tweeterele sunt standard. HiFi Components The HiFi audio system is the standard system in the E60 and consists of the following components: • Multi-audio system controller M-ASK • Central information display CID • Controller • Front left and right mid-range speaker • Left and right central woofer • Rear left and right mid-range speaker • HiFi Amplifier • Front left and right tweeter (high-range speaker) • Rear left and right tweeter (high-range speaker) Edited October 7, 2014 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted October 7, 2014 Asta este bun? http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.html Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 Pole, daca nu ai Logic 7 ai Base Stereo, adica ai difuzoare in usile fata, sub scaunele fata si in spate. Deci in total ai 6. Nu ai tweetere si amplificator. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted October 7, 2014 Fara suparare dar cautati putin pe net inainte sa dati verdicte asa categorice. Cum sa nu existe denumirea de Pro Logic 7 la BMW ? Bine, la Similea sunt tweetere peste tot, nu conteaza nivelul de echipare. Kip, pe net gasesti tot felul de aiureli. Insa in ETK sau WDS gasesti doar cele 3 sisteme audio enumerate. Pro Logic 7 nu exista ca si optiune. Stereo are 6 difuzoare, Hi-Fi are 8 si Top H-Fi are 13 difuzoare si amplificator in portbagaj. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 7, 2014 Pro Logic 7 este o functie a DSP-ului ca o forma de procesare cum e Dolby Surround, se gaseste doar in sistemul Top HI-FI. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 Paul, Logic 7 apare pus pana in 2009 pe piata Americana la varianta Premium Sound. Ptr Europa nu cred ca se numeste premium sound dar sigur exista Logic 7 intr-una din echipari si ptr Europa. Nu e nicio aiureala. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 deci sa trecem peste, as vrea sa fac sa se auda mai bine in concluzie. cum fac ? as incerca initial sa schimb doar difuzoarele. ce sa iau ? avand in vedere ca nu sunt tweetere probabil, sa inlocuiesc boxele fata cu din alea component, care au medii si inalte pe acelasi difuzor ? asta ca sa nu desfac toata usa etc ? ce model recomandati ? am cautat sistem complet top hi fi bmw dar nu gasesc si nou este foarte scump. difurile oem au 100mm din ce am gasit ca info, deci aici trebuie sa ma incadrez Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 100 mm in usile fata, 165 mm sub scaune (ca le schimbi si pe alea daca tot te apuci) si 100 mm cele din spate. Dar trebuie sa iei si amplificator daca vrei sa faci cat de cat o treaba. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 deci daca iau astea, 4 bucati, fata si spate, intra in locul ala si sta sita aia deasupra sau ies asa ca o ... din usa ? ma intereseaza sa se potriveasca in locul lor din usi si sa fie acoperite de sita aia ? trebuie demontata usa ca sa se monteze ? http://www.focal.com/en/universal/369-isc-100-3544056750108.html Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 7, 2014 Vand set utopia Be 7, fara filtre si pereche noua de amplificatoare mosconi 100.4. Nu e kilipir. Si eu as merge pe focal, nu stiu cum sunt seriile noi. Polyglass si access erau chiar bune. Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 Pai daca iei dimensiunile care trebuie le montezi in locul celor originale. N-are ce sa se vada. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 7, 2014 LoooooooL Nu pot sa las baetu asa Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted October 7, 2014 Ai putea avea tu un post constructiv vreodata ? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 LoooooooL Nu pot sa las baetu asa nu inteleg. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted October 7, 2014 LoooooooL Nu pot sa las baetu asa Adica faci happy ending ? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted October 7, 2014 pai v-a explicat SCUFI mai sus (precum si PAUL) cum sta treaba, voi nu si nu o sa te sun, iuzarule Poleposition sau mai bine suna-ma tu. ca io is singur in berou Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted October 7, 2014 mno, te sun. Share this post Link to post Share on other sites