Jump to content
jeleu

Sporturi de contact - MMA/Kickbox/Box

Recommended Posts

overeem e un munte de muschi da e foarte rudimentar in tehnica

se si vede ca principala lui arma e lovitura de genunchi de aproape.

Prafurile is apa plata. E pe dinalea grele.

1.96, 120kg de muschiulet file.

alistairovereem_2190017b.jpg

E cu injectabile. Pai pe aia ii doare-n cur, vor spectacol. Eu nu ma uit la chestiile astea, mi se par prea asemanatoare cu wrestling-ul american. Prea mult show.

Pai a fost suspendat o perioada prin 2012, avea tostesteronu 14 la 1 si maximul admis e 6 la 1 iar acuma is pe el aia daca ia ceva imediat zboara. Dupa ce nu a mai luat deja se vede ca nu mai arata ca inainte si nici nu mai e la fel de bun, bine deja e si destul de batran.

Uite, asa arata prin ianuarie- februarie 2014, deja a inceput sa puna grasime semn ca s-a cam terminat cu ratia.

Screen-Shot-2014-02-01-at-9.04.40-AM.png

method%3Dget%26s%3Dalistair-overeem-01-2

Niciodata nu mi-a placut Overeem. Nu l-as putea compara cu Bonjasky sau cu Hoost ca tehnica. Forta bruta, spectacol maxim. Cand are cu cine. Cand a pierdut cu Overeem, Badr Hari era intr-o pasa destul de proasta. Altminteri a fost un luptator foarte bun.

ifx, aia e Arianny Celeste.

G-Arianny-Celeste-doidinha-apaixonada-po

277566-arianny-celeste.jpg?itok=GpJxNcPp

Niciodata nu mi-a placut Overeem. Nu l-as putea compara cu Bonjasky sau cu Hoost ca tehnica. Forta bruta, spectacol maxim. Cand are cu cine. Cand a pierdut cu Overeem, Badr Hari era intr-o pasa destul de proasta. Altminteri a fost un luptator foarte bun.

AI vazut meciuri de MMA cu el, mai ales pe la inceputurile lui ? Crede-ma ca are tehnica. E foarte calculat.

Badr Hari e genul all in, ori ia el KO, ori da.

Edited by jeleu

Badr Hari e genul all in, ori ia el KO, ori da.

exact  :D

Memorabila lupta asta. A fost a doua oara in toata cariera lui Semmy cand pierde prin KO.

http://www.youtube.com/watch?v=g06VetrgZr0

Apropo de Badr Hari vs patratel:

https://www.youtube.com/watch?v=OWK_qOkpocc

Si Alistair i-a dat KO intr-un alt meci, e 1-1. Atunci a fost o intelegere intre ei sa se bata prima data cu el pe reguli de K1 si apoi Hari sa se bata cu Alistair pe reguli de MMA. In meciul de K1 Alistair l-a facut KO si apoi s-a tras pe cur sa se mai bata pe MMA.

Edited by jeleu

Niciodata nu mi-a placut Overeem. Nu l-as putea compara cu Bonjasky sau cu Hoost ca tehnica.  

bonjasky n a fost niciodata un luptator complet.foarte bun pe loviturile de picior si genunchi,varza totala pe brate

hoost e din alta liga,ca si peter aerts de altfel

• Upvote 1

Mie mi-a placut Bonjasky, a facut o arta din tehnica de picior. Intr-adevar, slab pe brate. Dar a stiut sa compenseze. Aerts a fost padurar. Ala avea forta bruta lucrata in ani de munca grea, nu facuta la sala.

dupa mine cel mai dur,mai exploziv si mai complet luptator din mma.nu cred ca va fi egalat,fedor emilianenko.luptator de sambo la origine

E foarte greu sa faci evaluari de genul asta, pentru ca longevitatea in ring tine si de valoarea luptatorilor din perioada respectiva. Dar intr-adevar, 10 ani si 35/40 e ceva.

nu m am referit la longevitate,n are nici o treaba,m am referit la talentul nativ si complexitatea sportivului in mma

luptator de categoria grea,cu explozia si viteza unuia de 70 de kile .de tehnica nu mai zic

Spuneam de longevitate in sensul ca a luptat 10 ani fara nici o infrangere, daca tin bine minte. Dar nu cred ca ar fi avut acelasi palmares daca ar fi luptat cu alti luptatori, mai recenti.