ZyZ 264 Report post Posted November 12, 2014 De inteles, nu e din Galati. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 12, 2014 imi place ce zice SLY, uitandu-ma la clip tind sa-i dau dreptate, la cat inteleg si eu de-acolo Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted November 12, 2014 da,o legenda.a luptat mult in pride,in japonia.in timpul lui nu era inca ufc pe val,spre sfarsitul carierei parca a avut cateva meciuri si in ufc dintre astia noi imi place mult mexicanul cain velasquez.dominant,exploziv,foarte dur https://www.youtube.com/watch?v=nvRwi_Y5kcY Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted November 12, 2014 tare velasquez asta, mi-a placut Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted November 12, 2014 cel mai urat topic din scurta istorie a forumului. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted November 12, 2014 (edited) similea moderator pe topicul cu bataie Edited November 12, 2014 by Laur Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 12, 2014 Io m-am uitat la clipuri. Clar, m-ar bate toti Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted November 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=cWVTAAEOpbM Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted November 12, 2014 (edited) elbow master. http://www.youtube.com/watch?v=BTyghESVW8U PS: Baiatul asta a luptat cu o mana rupta si a castigat dupa un armbar facut ca la carte de Vitor Belfort. min 6. Edited November 12, 2014 by jeleu Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted November 12, 2014 (edited) Asta este o lupta memorabila. Merita vazuta cap coada, este una dintre cele mai faine din istoria UFC. Jones vs Gustafsson. Gustafsson este singurul care l-a pus in dificultate si putea castiga lupta cu Jones. A fost primul si cred ca singurul care a reusit sa-l puna jos ( sa-l tranteasca la podea ) in toata istoria lui din UFC. http://vimeo.com/75572441 SLY, apropo de Fedor. In lupta din Pride, 2004, cand il arunca in cap Randleman pe Fedor e absolut incredibil cat de rezistent e, revine si castiga prin armlock. min 1. https://www.youtube.com/watch?v=SUR4cr5M_gc Edited November 12, 2014 by jeleu Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted November 12, 2014 apropos, pe 24 ianuarie 2015, gustafsson vs johnson "rumble". Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted November 12, 2014 Eu vreau sa bage satra de la A3 si RTV in cusca cu cativa baieti din UFC sa vedem sange si organe maturate de pe jos. Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted November 12, 2014 fedor era foarte bun pe vremea lui, acuma nu stiu sigur cat era el de bun sau cat de avansat era in tehnica la podea fata de restul gastii in ultimele 2 lupte ce le-a pierdut a fost total dominat, acuma nu stiu daca e din cauza ca restul au mai prins din urma cu tehnica sau era doar vasta lui si stratul de grasime dar ce avea fedor si asta nu poate nimeni sa-i ia era resistenta la luat pumni, citeam ca se invartea pana ametea si apoi dadea la sac pana isi revenea cel mai bun si complet luptator al tuturor timpurilor ramane in opinia mea mike tyson. daca nu o lua pe aratura cu droguri si bautura plus demoni interiori putea sa fie lejer 100/0. nu cred ca in viata mea voi mai apuca sa vad pe cineva care sa se apropie macar de ce a fost el 1 Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted November 12, 2014 cel mai urat topic din scurta istorie a forumului. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted November 12, 2014 klitschko? era bun odata. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted November 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gx-YBNQ4HTc Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted November 12, 2014 klitschko? era bun odata. care? ca unu e inca campion de vreo 10 ani incoace Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted November 12, 2014 Vitali Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted November 12, 2014 vitali in opinia mea e un badaran. nu spun ca nu are tehnica, ca doar nu ajungi campion fara tehnica da` e ani lumina dupa fracsu la tehnica pe de alta parte are putere cat cuprinde, rezista la pumni fara probleme si foarte important foarte multa vointa si determinare me laic Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted November 12, 2014 da' vad c-ar fi cochetat cu o cariera politica, asta daca n-o fi inceput-o. vreau sa-l vad p-ala care indrazneste sa-i arunce un pahar cu apa in fata la vreo dezbatere. muhahaha Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted November 13, 2014 pai e primar in kiev lol Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted November 13, 2014 fedor era foarte bun pe vremea lui, acuma nu stiu sigur cat era el de bun sau cat de avansat era in tehnica la podea fata de restul gastii in ultimele 2 lupte ce le-a pierdut a fost total dominat, acuma nu stiu daca e din cauza ca restul au mai prins din urma cu tehnica sau era doar vasta lui si stratul de grasime dar ce avea fedor si asta nu poate nimeni sa-i ia era resistenta la luat pumni, citeam ca se invartea pana ametea si apoi dadea la sac pana isi revenea cel mai bun si complet luptator al tuturor timpurilor ramane in opinia mea mike tyson. daca nu o lua pe aratura cu droguri si bautura plus demoni interiori putea sa fie lejer 100/0. nu cred ca in viata mea voi mai apuca sa vad pe cineva care sa se apropie macar de ce a fost el pareri si pareri.cand vorbeam de emilianenko ma refeream strict la mma.fiecare sport sau arta martiala are specificul ei si a fi un sportiv complet tine si de viata extrasportiva tyson a fost un sportiv exceptional ,dotat genetic pentru box si foarte precoce,pregatirea lui fizica era cu mult inaintea timpului sau.a profitat si de o conjunctura favorabila,pentru ca in perioada lui de glorie practic adversarii erau cu mult sub nivelul lui aproape imposibil ca cineva sa se mentina in top pe tot parcursul carierei,din diferite motive,principalul fiind imbatranirea organismului.si tyson si a luat o rusinos de la adversari penibili ca valoare,iar cand spre sfarsitul carierei a intalnit grei de calibrul lui holifield a fost umilit ramane un mare campion,varsta la care a ajuns campion mondial va fi greu de egalat Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 13, 2014 Eu sunt de aceeasi parere cu Viper. Tyson in forma maxima (adica fara droguri, fara femei si pregatit serios) era aproape imposibil de batut. Te facea KO din orice pozitie, lovea puternic din orice unghi. Dotat incredibil de la mama natura, putea fi campion si la atletism fara probleme. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted November 13, 2014 SI totusi, nu-l vad bine fata in fata cu Klitscho: https://www.youtube.com/watch?v=BF-sxSipAMs Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted November 13, 2014 Eu nu ma pot uita la meciurile lui Klitscho. Sunt foarte plictisitoare, deloc spectaculoase, deosebit de previzibile, se plimba ala cu o mana in garda si una jos mai da cate un pumn mai se plimba prin ring 30 de secunde. N-am rabdare sa ma uit la asa ceva. Ala iese din ring perfect, nu se vede deloc nici pe fata nici pe corp ca s-a luptat in seara respectiva si totusi ia cate 20+ milioane pe meci cand baietii astia de la MMA se bat pana la ultima rasuflare si iau mult mai putin. Bine, sa nu intelegeti gresit, e absolut meritul lui pentru toate astea dar eu nu ma pot uita mai mult de cateva minute la asa ceva. In schimb meciurile de la categoriile usoare e altceva taticule, vezi explozie, viteza de reactie si rapiditate in miscare. Asta e un deliciu. Share this post Link to post Share on other sites