Jump to content
Sign in to follow this  
Pole

Istorie, razboaie si doctrine

Recommended Posts

eu am fost in bucuresti spre rusinea mea de cateva ori doar, in primele minute mi-am si luat o flegma pe trecerea de pietoni de la un tigan cu o dacie tunata:))

dar ca orice capitala are parti bune si parti rele, totusi as spune ca are mai multe parti bune decat orice capitala europeana , dar noua ne place sa ne plangem in timp ce altii se mandresc cu ce au. sa fim sinceri, londra , paris, berlin, plm pai inafara de zonele turistice, nu prea iti vine sa pui piciorul

si asta e drept.

in londra m-am trezit cu o brigada de vulpi. am crezut ca pleaca sufletu din mine.

in londra m-am trezit cu o brigada de vulpi. am crezut ca pleaca sufletu din mine.

te-ai uitat atent ? sigur nu erau fugarite de niste tigani gonaci ?

nu prea, ca-s destul de nervoase. si umbla multe.

nu stiu unde am auzit, de ciori ce furau lebede sa le manance

• Upvote 1

sa vezi numa` tigani lor pole, da-i in plm ca nu poti sa stai in autobuz fara sa borasti

din toate natiile lumi cred ca britanicii eu reusit sa-si impuna o imagine care nu are aproape nimic deaface cu realitatea, ceai, gentleman, respect, old fashion, cultura, plm, da ma lasi? o tara de betivi semianalfabeti

Pai stiu ce sa scoata in evidenta. Asta e brandingul de tara.

Noi suntem fraieri de tot la faza asta.

astia tineri. aia mai batrani sunt ok.

eram intr-un cartier studentesc, la un moment dat ma loveste o duduie cu capul.

defapt ea era lata sio cara un haldan pe brate, pana la un fish&chip. 

acolo a intins-o pe jos.

am fost si prin uk, dar n-am avut timp sa analizez si subspeciile de acolo. prin state insa am vazut niste specimene de mi-a dat cu pareza in creier. acolo chiar e spectacol. :D

astia tineri. aia mai batrani sunt ok.

da pe dracu, sunt ok aia 10% care au avut bani si acces la scoli private si asa mai departe

restul de batrani sunt tatuati din cap pana in picioare, multi , chiar foarte multi nu stiu sa scrie sau sa citeasca, betivi, drogati si asa mai departe

Începeți sa mai veniți de-acasă.

Toate neamurile au bube

Doar ca la noi specific e sa ne ridicam frustrant poalele in vânt, lucru pe care ceilalți nu-l concep

treaba aia cu ingnorance is bliss e super adevarata.. 

DEci astia pe afara sunt tufa frate, daca ii intrebi pe 10 pe strada,  9 se jura ca New York e capitala SUA.

Totusi vreo 4 din ei chiar au ajus si l-au vazut, sau au posibilitati sa ajunga sa il vada.. plm nu trebuie sa ai capul toba sa te bucuri de o bere, un week-end pe plaja, o vacanta... 

Noi  prin romania mai stim care e capitala americii dar nu stiu daca ajunge 1 din 10 , si facem credit sa plecam in vacanta.. (  ramasesem masca cand am vazut oferta la banci, cum sa fii frate atat de tampit sa faci asa ceva.. ) 

Edited by DOMI

aoleo, deci batranii din romania, na din bucuresti ca sa nu fie discutii, sunt demoni scapati din infernul lui dante, cel putin daca te nimeresti cu ei prin magazine la coada s-a terminat smecheria, am asistat la niste scene ceva de filme cu prosti, de la sarit la bataie, injurat, insulat, la facut scenete grecesti cu aruncat mezelurile in vanzatoare, bataie cu cosul de cumparaturi, astia sunt plecati cu sorcova bai nene.

• Upvote 1

cum sunt mosii din bucuresti asa sunt bicilistii in bruxelles.. :)

deci daca intra vreunul in sens giratoriu si intra in lateralul tau, tu esti de mult in sens si ai prioritate, pai plm, nu te spala nici Rhinul, nici Meuse, nimic. iti mai citeste si un ghidon in bot si un rucsac pe oglinda, apoi urla ca din gura de sarpe ... 

nu conteaza au pista nu au pista plm sunt regii soselelor.. eu daca prind dinasta pe strazi fara pista dinaia tapana nu stium cum plm sa fac sa scap dracului de ei, deci ma urc pe linia de tramvai, fug sa prind semaforul inaintea lor, disper.. sunt super periculosi si sa te fereasca dumnezeu sa atingi vreunul, nu conteaza ca tu ai mers corect, ca a fost un accident, ca nu a patit nimic, te jupoaie de viu.. 

Edited by DOMI

Cert e ca eu am învățat pe 16 noiembrie ca sunt un om fericit: niciodată nu mi-am pus problema ca as face parte frustrant dintr-o nație inferioara. Dimpotrivă.

Generațiile se schimba încet. In 20 de ani de-a noastră se alege praful. Oamenii vor gândi altfel.

Si inca ceva: ma pis (na :D ) pe civilizația, arhitectura si cultura "vestica". Is create pe jaf, crima si furt. Imperiile pulii. Toate țările alea

• Upvote 1

aoleo, deci batranii din romania, na din bucuresti ca sa nu fie discutii, sunt demoni scapati din infernul lui dante, cel putin daca te nimeresti cu ei prin magazine la coada s-a terminat smecheria, am asistat la niste scene ceva de filme cu prosti, de la sarit la bataie, injurat, insulat, la facut scenete grecesti cu aruncat mezelurile in vanzatoare, bataie cu cosul de cumparaturi, astia sunt plecati cu sorcova bai nene.

Chiar ca. Cel mai tare e cand vezi cate o baba d-aia care parca e in ultimul an de viata alergand dupa RATB.

Evident ca-l prinde si ca sa prinda un scaun liber incepe sa imparta coate si se imbranceste cu lumea.

Am vazut o faza in 41 cand o baba d-asta dementa a impins-o pe alta, de fapt a placat-o pentru un scaun. Argumentul fiind ca ea e femeie batrana si ca are un nebun acasa.

D-aia nu merg la Lidl, e plin de mosi d-astia turbati.

Pai aia sunt intotdeauna la limita maxima a nervilor. Pot exploda oricand.

Edited by Bogdan

voi va plangeti. veniti la ct. plin de lume primitoare

Plm, 2007 Constanta: opresc civilizat la o trecere de pietoni, foarte prost semnalizata, ca sa traverseze oamenii. Guess what: era un putoi cu una si ma bombanea, ei traversand...nici azi n-am inteles faza. Constanta chiar e din alta dimensiune...