Pole 3728 Report post Posted February 3, 2015 Deci BMW renunta la Castrol si trece pe Shell, asa arata noul ulei BMW, deja in reprezentantele din Romania, poza o am de la cineva care lucreaza la Automobile Bavaria http://www.autoevolution.com/news/bmw-drops-castrol-for-shell-as-official-oil-supplier-88737.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted February 3, 2015 naspa, probabil se gandesc ca astfel reduc pirateria , cat de greu le-o fi sa schimbe si astia ambalaju Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted February 3, 2015 Hai ca ai zis-o cu pirateria. Cat crezi ca ii afecteaza pe ei? Masinile noi vin cu ulei in ele, cat e garantie baga numai uleiul lor, crezi ca ii intereseaza pe ei ce faci tu cu masina dupa ce nu mai e in garantie? Ca doar nu o fi vreun monopol pe piata de uleiuri. Cred ca le e mai bine daca baga prostii ulei contrafacut, se strica motoru si ajunge in service. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 3, 2015 pai de ce naspa ? eu nu am fost multumit de castrol (pus inclusiv la ei) si am trecut pe motul, castrol oricum avea review-uri tot mai proaste in ultima vreme. acum am vorbit cu tipa de la bmw sa merg sa fac un schimb de ulei zilele astea si asa am voucherul ala de 500 de lei cadou de la automobile bavaria, asa ca il consum pe chestia asta, s avad cum e cu shell asta Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted February 3, 2015 (edited) oricum mie shell nu mi se pare de incredere, cand am facut eu primu drum cu troaca pana in Paris am bagat la granita Germania - Franta un plin cu shell cel mai scump (era pe teritoriul Germaniei statia) si imi murea motorul in mers..habar-n-am ce a avut motorina aia ma opream la fiecare statie de Total in Franta si bagam peste ca sa amestec ca*atu' si cu chiu cu vai am reusit sa nu raman pe dreapta.. deci shell nu-i de incredere pt mine Edited February 3, 2015 by Krebs Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted February 3, 2015 Tu ai pus benzina ma. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted February 3, 2015 Interesant. Dar de cand au facut asta? Eu acum 1 saptamana am schimbat uleiul... Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 3, 2015 http://www.shell.com/global/products-services/solutions-for-businesses/lubes/media-centre/news-media-releases/2014/shell-to-be-bmw-recommended-oil-supplier.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 3, 2015 mie azi mi-a zis tipa de la BMW de la noi, sa vad cand ma programez ca-s curios. au repspectata termenul oricum From the start of 2015, premium engine oils manufactured by Shell will be available to customers at BMW's network of more than 3,500 dealers, in more than 140 countries, including China, Germany, Russia, South Africa, South Korea, the UK and the USA. Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted February 5, 2015 (edited) am pus ulei shell in saab de cateva ori, asta e cel mai raspandit prin belgia in magazine, mi s-a parut ok. are multi detergenti, curata bine tot.. la fel si motorina. poate ti-a deranjat jegul de pe la alimentarea cu motorina.. in plus daca ai pus V-power, aia aare cifra cetanica mai mare, si nu se pupa bine cu compresii mai mici. am pus si eu odata in mazda, si la rece facea mai urat.. de atunci pun numai shell oridinara si e mult mai ok. Edited February 5, 2015 by DOMI Share this post Link to post Share on other sites
Claudiu 2 Report post Posted February 7, 2015 (edited) pai de ce naspa ? eu nu am fost multumit de castrol (pus inclusiv la ei) si am trecut pe motul, castrol oricum avea review-uri tot mai proaste in ultima vreme. acum am vorbit cu tipa de la bmw sa merg sa fac un schimb de ulei zilele astea si asa am voucherul ala de 500 de lei cadou de la automobile bavaria, asa ca il consum pe chestia asta, s avad cum e cu shell asta stai mah pe motul 5w30+ , parerea mea Edited February 7, 2015 by Claudiu Share this post Link to post Share on other sites