rain 50 Report post Posted May 15, 2015 Eu am un prieten nebun dupa Steaua Si-a tatuat pe gamba stema )))) n-am mai vorbit cu el si nici nu o sa-l intreb, ca e ofticos Acum ar fi un moment bun sa-l intrebi carei echipa ii este atribuita stema respectiva, daca e violent sa fii pe picior de fuga ) Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted May 15, 2015 asta e Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted May 15, 2015 Ieri am completat tatuajul.astept sa se vindece putin si pun poza Share this post Link to post Share on other sites
rain 50 Report post Posted May 15, 2015 Ideea era ca nu mai exista stema aia, e fcsb rahat acum, cu o stema oribila ) Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted May 15, 2015 Ideea era ca nu mai exista stema aia, e fcsb rahat acum, cu o stema oribila ) zici ca e facuta in word. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted May 15, 2015 Poate a desenat-o Jiji la bahaus cu lacrimi, sudoare si sange. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted May 15, 2015 Si margarina mai Bogdane. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 22, 2015 uatafac http://blog.tattoodo.com/2015/07/happens-tattooed-war-veterans-go-sexy-photo-shoots/ Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 22, 2015 este un tribut adus veteranilor care și au lăsat membrele prin toate colțurile lumii pentru marea democrație americană și bani,evident Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 22, 2015 Bani in primul rand. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 22, 2015 nu putem emite judecăți.la alții sentimentul de patriotism fanatic le este insuflat încă din grădiniță.sua nu face exceptie fiecare are alte valori,unii o fac probabil pentru bani,alții sunt mânați din patriotism. da,o noțiune necunoscută pentru noi,românii. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 22, 2015 De acord cu tine, insa in principiu, banii motiveaza. Ca e si patriotism dus la extrem la mijloc in unele cazuri, ok. Vezi si la noi de exemplu, militarii care au mers in Afganistan, au mers pe bani seriosi, care nu s-au intors vii/intregi, stiau la ce se baga. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 22, 2015 Normal ca stii in ce te bagi,asta cu exceptia cazului in care esti complet idiot. Discutia se invarte in jurul motivatiei si atat Comparatii cu militarii nostri nu se prea pot face pentru simplul motiv ca ai nostri sunt manati in 99,9% de faptul ca le e lipit stomacul de sira spinarii Ma rog,selectia psihologica si fizica facuta in armata romana e alta poveste Uita te si tu la baietii aia cum arata,sunt mai mult ca sigur forte speciale,seal,ranger,delta etc Multi fac meseria asta din tata in fiu,nu sunt putine cazurile in care bunicu a fost in ww2 sau koreea iar tatal in vietnam Sunt diferente majore de mentalitate si pregatire Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted July 22, 2015 ma indoiesc ca careva din state merge in afganistan sa scape de saracie... un pifan nu castiga nici 20k usd pe an... Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 22, 2015 (edited) Sa fim seriosi. Americanii astia care se duc la razboi sunt foarte bine platiti. Iar dupa ce ies din armata pot sa-si gasesca relativ usor slujbe bine platite la stat. Mai ales ca a fi in armata nu inseamna doar sa tragi cu pusca. Multi au grad si vechime, insa au si expertiza tehnica. Sunt cautati pentru ca sunt punctuali, disciplinati, au spirit de echipa etc. La ei este vorba de o indoctrinare foarte veche si foarte bine facuta. Gandind la rece, razboaiele astea in care se implica americanii de fapt nu ii privesc cu nimic, iar patriotismul n-ar trebui sa aiba nici o legatura. Asta pentru ca nu se duc sa-si apere tara, nu-si apara teritoriile ci se baga aiurea in conflicte pe care nu le inteleg. Astia care se inroleaza si pleaca la razboi sunt adesea oameni cu origini modeste. http://work.chron.com/average-salary-us-soldier-9060.html Edited July 22, 2015 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 22, 2015 Sunt atat de bine platiti si isi gasesc atat de usor joburi incat un mare numar dintre ei ingroasa numarul oamenilor strazii din state Discutia e mult mai complexa si de fapt poluam un topic aiurea Strict la sodatii din pozele umbrelei io nu le plang de mila si cred ca nici ei nu si plang de mila Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 22, 2015 Acolo poti ajunge boschetar oricum. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 22, 2015 Al meu a durat vreo 2 luni sa fie complet. Tipul care mi l-a făcut era super ocupat și îmi făcea programare doar cam la 2 săptămâni. Măcar așa era timp sa se vindece cat de cat pielea, după fiecare ședință. WTF. Topicul asta mi-a scapat. Sfantu Gheorghe?! Asa de tare te-a afectat sa ma cunosti Rarese? si, ontopic bai, vreau si io unu. anu asta fac 40 si-s in pana de idei. am invatat io de la cineva care intra odata pe forumurile bemveu sa-mi fac de fiecare data cand is pe uscat (ca si hoby, pasiune ori preocupare) cate o dambla. deci mi-as face tatuaj, sa moara rudili. si lumea la servici fiti antena, boul din mine asta vrea este aberant/apsurd/patetic sau nu? pi mana? 2 Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 22, 2015 Similea fara suparare esti barbat sau copil de 12 ani? Modelul ala e cel putin efeminat daca nu absolut ghei Cauta ceva care sa aiba o semnificatie pentru tine.uite,de exemplu un salau 2 Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 22, 2015 (edited) WTF. Topicul asta mi-a scapat. Sfantu Gheorghe?! Asa de tare te-a afectat sa ma cunosti Rarese? si, ontopic bai, vreau si io unu. anu asta fac 40 si-s in pana de idei. am invatat io de la cineva care intra odata pe forumurile bemveu sa-mi fac de fiecare data cand is pe uscat (ca si hoby, pasiune ori preocupare) cate o dambla. deci mi-as face tatuaj, sa moara rudili. si lumea la servici fiti antena, boul din mine asta vrea este aberant/apsurd/patetic sau nu? pi mana? Eu zic sa ti-l tatuezi pe Rares pe antebrat. In chip de sirena. Revenind la chestii serioase, sunt de acord cu SLY, pune ceva cu insemnatate pe tine, poate nu chiar un salau, insa ai sigur de unde sa alegi. Edited July 22, 2015 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 22, 2015 Similea fara suparare esti barbat sau copil de 12 ani? Modelul ala e cel putin efeminat daca nu absolut ghei Cauta ceva care sa aiba o semnificatie pentru tine.uite,de exemplu un salau pai tocmai asta e sfaraiala, chestia aia are o semnificatie, altceva ce dracu sa aiba. mie nu-mi pasa de nimic Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 22, 2015 Ok.in cazul asta baiatul ala trebuie inlocuit cu un schelet sau demon care pescuieste Altfel va arata ca ... pe tine Sau fa ti o gagica in tatele goale cu undita Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 22, 2015 Sau fa ti o gagica in tatele goale cu undita Dar sa aibe sfarcurile beton armat de intarite. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 22, 2015 Cauta ceva care sa aiba o semnificatie pentru tine.uite,de exemplu un salau sau iti tatuezi chipul lui kip Share this post Link to post Share on other sites