DOMI 35 Report post Posted September 24, 2015 plm mai vedem, nu cred ca se risca auto bild sa scrie de aiurea ca pot fi dati in judecata Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 24, 2015 oricum in plm nu cred ca exista vreo marca care sa respecte normele de poluare, insa astia au dat-o de gard prin diferenta foarte mare, las-o in ... calului, de 40 de ori mai mult, e deja obraznicie. Bine, s-au trezit americanii care umbla cu pick-up-urile alea cu motoare de 7000 sa comenteze ca ii polueaza un 2.0 tdi sau nush ce lupo. plm, adica asta cred ca si purifica aerul in urma lui Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted September 24, 2015 mai contează poluarea,cu ala treci peste un lupo fără să ți verși cafeaua,și cu un cerb împușcat legat pe capota Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 24, 2015 e pe sistem azi SLY, rad de ma cac pe mine )))) Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted September 24, 2015 E gen gluma aia cu Q7 si Fiat 500, cand il loveste fiatu in spate pe q7 si ii apare la asta pe Navigatie: found new hardware, do u want to install it? -- Cica BMW-ul a fost testat de aia care au descoperit jmekeria la VAG si totul a iesit ok! Deci sa le suga caricioplanul. -- Oricum, mi se pare suspect ca ditamai firma, se rezuma la practici d`astea mizere. Adica, ai ditamai profitu, nu investesti in tehnologie, vrei sa devii numero unu pe lume si o arzi cu un soft care probabil a costat maxim 500.000 EUR. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 24, 2015 daca softul ala nu e facut de vreun roman, mare lucru. Noi suntem experti in pacalit senzori, becuri, dpf-uri, airbag-uri etc. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted September 24, 2015 Am putea vedea ceva faliment. Sa nu ne mire daca o sa vedem VAG produs de chinezi sau indieni o sa vedem o .... vezi ca mas o ia literally. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted September 24, 2015 (edited) Scandalul a luat amploare după ce s-a descoperit că nemÈ›ii foloseau È™i un soft care făcea maÈ™ina să pară mai mare È™i cu mai multe scaune; Un alt soft aburea oglinzile retrovizoare, ca să nu observi norul negru pe care îl lăsai în urmă; Tot mai mulÅ£i români îşi iau maÅŸini VW ca să afume slănina cu ele la iarnă; Partea bună este că țăranul din Spania s-a intoxicat de la fumul scos de Audi-ul său cu climă bizonică; Dacia foloseÈ™te È™i ea un soft care mituieÈ™te prin Paypal inginerii care testează emisiile; Volkswagen profită. Versiunea care scoate foarte mult fum va costa cu 2000 Euro mai mult: “E pachetul Invisible Radar Blockerâ€; Ai văzut multe Passaturi cu geamuri fumurii prin BucureÅŸti? De fapt n-au folie fumurie, chiar sunt afumate geamurile; Cocalarii cu BMW nu s-au lăsat mai prejos È™i au mers imediat la service, ca să-ÅŸi facă mărire de emisii; ÃŽn locul spălătorilor de parbrize au apărut prin intersecÅ£ii coÅŸarii de Volkswagen; NeamÅ£ul greÅŸeÅŸte, americanul plăteÅŸte! Proprietarii de Volkswagen vor trebui să achite ei amenda pe care o va primi firma germană: â€Doar ei au condus maÈ™inile È™i au poluat mediul.†http://www.timesnewroman.ro/life-death/zece-lucruri-despre-scandalul-emisiilor-volkswagen Edited September 24, 2015 by raekwon Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted September 24, 2015 Partea bună este că țăranul din Spania s-a intoxicat de la fumul scos de Audi-ul său cu climă bizonică; Da, asta a fost mișto. Aseis Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted September 24, 2015 -- Cica BMW-ul a fost testat de aia care au descoperit jmekeria la VAG si totul a iesit ok! Deci sa le suga caricioplanul. -- sigur ca da, totul a iesit ok dar au pierdut 10% din valoare peste noapte pentru niste zvonuri...NOT chiar ma uitam la actiunile VW, au scazut mai mult de 50%, .. Share this post Link to post Share on other sites
raekwon 157 Report post Posted September 24, 2015 Pai stii ceva despre BMW? Fluctuația aia de 9% este nesemnificativa... Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted September 27, 2015 Elveţia a interzis vânzarea modelelor Volkswagen implicate în scandalul emisiilor poluante, măsură care afectează şi alte mărci ale grupului, precum Seat şi Skoda, relatează Reuters. Oricum, noul C63 AMG are norma Euro 4 Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 27, 2015 ai omis cea mai tare parte: Șoferii care le dețin vor putea continua să le folosească, însă vânzarea sau înmatricularea nu mai este permisă, relatează Reuters. pai se le cumpere in sistem buyback pisatii de la VW, la pretul de achizitie evident, gen daca vreau sa il vand peste 3 ani si nu mai pot, ... mea, sa mi-l cumpere VW, dar fix pe aceeasi bani pe care i-am platit io, ce vina am ca au facut ei cheie la noxe Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted September 27, 2015 wow in ritmul asta vw intra in faliment inainte de craciun am cam urmarit pretul actiunilor si scade cam cu 5% pe zi, bine am impresia ca scaderea este influentata si de vanzarea masiva a actiunilor, nu doar de scandal dar odata ce vanzarea masiva a actiuilor a inceput e foarte greu de oprit, aproape imposibil Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 27, 2015 o sa vina si cumparatorii. da, a fost tambalaul ala cu china, atunci a picat Dax-ul urat. acum totul depinde de Euro. daca se apreciaza, lovitura va fi si mai mare, pentru ca actiunile alea devin mai scumpe. deocamdata pare tinut in frau. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 27, 2015 Nu cred ca o sa dea VW faliment. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 27, 2015 Ifics, acest Moise Guran al nostru Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted September 27, 2015 mas,e timpul să vinzi audi,până mai iei bani pe el. 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted September 27, 2015 Dacă as avea câteva grămezi de bani, as cumpăra acuma masiv acțiuni la vw. Marc mai uards. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 27, 2015 poti sa cumperi Dax, fara gramezi de bani. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 27, 2015 Rares vrea in piata de capital. Lupul din Napoca Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 27, 2015 Pai tu erai cu decapitalizarea. Lupul din Socola FTW. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted September 27, 2015 Pai tu erai cu decapitalizarea. Lupul din Socola FTW. Da, dar Rares se ocupa de capitalizare Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 27, 2015 Nu stiu cu ce se ocupa Rares. Pare foarte discret. Ceea ce e bine. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 27, 2015 Cum, tu nu știi? Toată lumea știe Vezi, daca nu ai facebook... Share this post Link to post Share on other sites