dy2 102 Report post Posted December 6, 2013 Pai bre simileo, nu mai pune si tu filme cu 3-4 femei, cauta ceva cu 1-2, sa fie mai centrate, sa vezi cum stau ochii la locul lor. Ps. altcineva m-a pus sa scriu. A da, stiu cine ti-a montat sculele azi. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 6, 2013 Ochelarii pasivi nu sunt atat de obositori ca cei activi. Cei activi obtureaza succesiv si cu mare viteza vederea cate unui ochi, si asta devine suparator dupa un timp. Cei pasivi se bazeaza pe polarizarea luminii si nu deranjeaza atat de tare. In plus sunt si mai usori si mai ieftini. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 7, 2013 na ma simi, asta-i chinezaria. a fost azi omu' la mine. a schimbat lampile alea mici cu ceva rusesti, de 10 lei bucata, si alte mici modificari. l-a ajuns cam cat hk-ul luat de pe softprice. dupa urechea mea, nu exista termen de comparatie intre asta si hk. nu ma intereseaza scheme electronice, teste si alte chestii. crede-ma, ziceai de spatialitate si soundstage la boxele astea. pai rahatu' ala mic tocmai la asta exceleaza, duce boxele alea intr-o alta dimensiune. sa auzi numa' cum is separate instrumentele, si ce detaliat e sunetu'. in fine. acuma ascult pe al meu, parca e un radio vechi. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted December 7, 2013 Ce culoare au pereții? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 7, 2013 Pai gtfo ma, ala e e lampi Si ce plm cauta lumanarea aia roz acolo? Lampi...ehei Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 7, 2013 Sunt foarte tari nebuniile astea cu lampi. Apropos de asta. Eram intr-o zi la posta sa ridic ceva de pe eBay si se baga in seama cu mine un mos d-asta libidinos pitic cu dinti galbeni si cu un miros in jurul lui pe care-l putea utiliza lejer ca si camp de forta impotriva oricarui animal salbatic. Practic ma putea ucide cu mirosul daca vroia. Cica daca astept tot colet de pe eBay. Si el tot un colet ridica, niste lampi pentru un sistem home-made. Se vedea ca e pasionat, dar mie mi-au ramas in cap dintii aia galbeni. )) Lumanarea e probabil pentru momente de sniffing. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 7, 2013 Adica daca pineam acum o poza cu haleala aici, ma lua bogdan la 3pazeste ca fac offtopic, dar el are voie za zica de amicii lui cu dinti galbeni, pe un topic despre AUDIO-VIDEO, loooool Blue, ai gusturi omule, lasa invidiosii sa comenteze de pereti si lumanari. Similea m-a pus sa scriu randurile astea 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 7, 2013 Bai similea, ce conteaza xa e lampa? Era vb de bani, adica sub banii aia ai sunet MUUUULT mai bun. De sound e vb aici, nu? Adica la audiofili. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Pai se zice ca lampile dau cam cel mai pur si fidel sunet. Mie imi plac mai ales ca design, adica si daca s-ar auzi prost mi-as lua asa ceva. Adica daca pineam acum o poza cu haleala aici, ma lua bogdan la 3pazeste ca fac offtopic, dar el are voie za zica de amicii lui cu dinti galbeni, pe un topic despre AUDIO-VIDEO, loooool Blue, ai gusturi omule, lasa invidiosii sa comenteze de pereti si lumanari. Similea m-a pus sa scriu randurile astea In cazul meu e o scapare de moment. Pentru tine e un mod de viata. Si nu era nimeni rautacios, faceam misto doar. Lumanari d-alea sunt si pe la mine in hogeag, dar nu puse de mine. Probabil ca si blue e in aceeasi situatie. Edited December 7, 2013 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 7, 2013 Bogdane te cam arunci cu capul inainte fara sa vezi la 2 metrii in fata. Faptul ca tu crezi ca esti un mic zeu si le stii pe toate, nu te face mai inteligent decat altii. Nici macar nu ne cunoastem, dar incepi sa emiti ipoteze despre modul meu de viata, mod pe care doar crezi ca l-ai nimerit. Hai sa ne limitam doar la ceea ce stim/cunoastem, misto putem face la nesfarsit unul de altul pe alt topic. ps. observi ca nu am comentat nimic de modul tau de viata, da? cefi ai cuvantul. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Hmm. Seamana cu televizorul lui blue.. E cu muzica, d-astea.. Vinzi gbl-urile ma ? http://mercador.ro/oferta/boxe-gbl-originale-combinatie-IDHoJZ.html Edited December 7, 2013 by Scufi 1 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 7, 2013 Bsi, io am cumparat lumanarile de capy' meu, cand am fost cu kip si cu similea la ikea, recunosc. Nu vabcertati degeaba. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Bogdane te cam arunci cu capul inainte fara sa vezi la 2 metrii in fata. Faptul ca tu crezi ca esti un mic zeu si le stii pe toate, nu te face mai inteligent decat altii. Nici macar nu ne cunoastem, dar incepi sa emiti ipoteze despre modul meu de viata, mod pe care doar crezi ca l-ai nimerit. Hai sa ne limitam doar la ceea ce stim/cunoastem, misto putem face la nesfarsit unul de altul pe alt topic. ps. observi ca nu am comentat nimic de modul tau de viata, da? cefi ai cuvantul. Tu te arunci cu capul inainte. Mod de viata = offtopic cu multa mancare pe toate topicurile de pe toate forumurile BMW. Despre asta era vorba. In rest sa mor daca stiu cine esti de fapt si cu ce te ocupi. Si nici nu ma intereseaza nefiind treaba mea. Adica nu ma refeream la modul tau de viata ci la lucrurile de pe forumuri. Probabil era mai simplu sa ceri lamuriri decat sa incepi cu micul zeu. Si da, imi cer scuze daca ti-am lezat in vreun fel persoana. Edited December 7, 2013 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 7, 2013 Lampi, lampi, lampi. Se exagereaza mult in ceea ce priveste calitatea sunetului amplificatoarelor cu lampi. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 7, 2013 Azi esti slabut in fabule mai bogdane, tu confunzi viata reala cu cea virtuala, schimbi sensul cuvintelor ce le scrii, imediat cum observi ca gafezi. Vorbesti de offtopic si mancare pe toate forumurile bmw? Cam putine forumuri, nu crezi? Vrei sa-ti cer eu tie lamurir referitor la sensul cuvintelor ce le afisezi pe forumuri? Nu esti capabil sa scrii inteligent din prima, nu o mai face. NU este nevoiesa te scuzi, nu ai sanse sa ma lezezi intr-un fel, era vorba de ce ai scris mai devreme, referitor la acel om cu dinti galbeni si urat mirositor ce voia sa te ucida, lol. Asta dupa ce faceai misto de bimerservice in ce hal a ajuns sa povesteasca de clientii de prin service. In fine, n-are rost sa continuam, stim cu totii ca tu trebuie sa ai ultimul cuvant, scrie ce vrei si gata. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 7, 2013 Domnilor, protejati karma acestui topic Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 7, 2013 (edited) @Dy2: Ti-am cerut scuze desi tu ai inteles prost. Adica am lasat de la mine, lucru pe care-l fac extrem de rar. N-as vrea sa te jignesc, insa tu intelegi ce inseamna aia context? Mosul ala era un dobitoc nespalat care ridica ceva de la posta, nu era client de-al meu, prin urmare nu-i datorez nimic. In timp ce TAU isi ironizeaza si jigneste clientii chiar pe site-ul lui. Plus ca da detalii despre ei, scrie ca au amante. Cele doua situatii n-au absolut nici o legatura. L.E: Vad ca ti-ai pus faza aia si la semnatura. Era o definitie pentru intelesul pe care l-am utilizat eu in acel context. Evident ca nu era vorba de propriul tau mod de viata. @Paul: Scuze de offtopic. Edited December 7, 2013 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 7, 2013 Supa de scoici si pastee cu scoici Asta pentru ca, in timp ce cautam cabluri hdmi si eventuali suporti de boxe, un bou grasan asculta incantat la macsim niscai hip hop la niste prastii gajaitoare de Akai Si, intrebare intrebatoare pentru Paul, tata nostru: de ce atatea istorii si preturi demente la cablurile udio? De ce nu-mi iau, de exemplu, fie unul gros cat deÅŸtul, cu multe lite, bine si separat izolate, sau pur si simplu de ce sa nu impketesc doua cabluri cu o singura lita din aia de cupru, groasa cat batul de chibrit? Mor cand vad "cablu boxe, 2 metri, 490 de iuro" wtf Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 7, 2013 Mai userule, ce treaba are contextul cu offtopicul facut de tine aici, care culmea, ti se pare chiar ok, asta dupa ce ai sanctionat oftopicul meu cu poze pus culmea, pe topicul cu numele "offtopic". Exact asta ti-am explicat mai devreme, dar conform standardului tau, trebuia sa duci contextul pana la coltul strazii. Pe scurt, memoreaza acest proverb: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" ontopic: Similea, hai cu pozele alea. Eventual pune proiectia pe jumate de panza si jumate pe acel perete, sa se vada diferenta. Nu as vrea sa iau panza doar sa fie luata. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 7, 2013 Cu ce dumnezeu sa fac poze pe intuneric incat sa vezi diferenta, bre? De data asta tre sa ma crezi pe cuvant Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 7, 2013 Nu ma risc, ai si motive acum sa-mi dai sfaturi bune, lol Ai incredere in telefon, pune un material hd si fa un test, va iesi poza(sper). Oscilez inca intre vopsea si panza. Sau macar daca as gasi panza fara niciun suport, sa o lipesc direct pe un perete. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 7, 2013 Am incercat. Trebuie bliţ. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 7, 2013 ok, da-mi si mie linkul de unde ai luat panza sa vad ce preturi au, mersi. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted December 7, 2013 (edited) Panza penelopei ? Sau freatica ? Edited December 7, 2013 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 7, 2013 Maine, ca am uitat acu, e salvat la calacator la munca. Share this post Link to post Share on other sites