Simi ON 2069 Report post Posted January 14, 2014 Lucrurile simple tind Alea complecse nu Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted January 14, 2014 complecşii devin, simplii există Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 14, 2014 Hmmm Dy2 a bagat in el 11 mici, la 11 noaptea Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted January 14, 2014 S' nu-i asa ca ai aruncata prin casa o statie auto pt subwoofer...una pe care sa da-i pe-un bonibon si doua gume turbo 2 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 14, 2014 Am dat deja una cadou Asta de-o am e pe masina. Tre sa le iei la pachet. 1000 w Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 14, 2014 lol. aici e alta ora. fara poze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted January 15, 2014 Se foloseste astfel: bagi cablul TV in placa de retea, si configurezi intrarea in modem prin wireless. Sau in caz ca nu merge, bagi cablul coaxial de TV in modem si ai si net si televiziune prin modemul ala, doar ca trebuie sa-ti aduci aminte si de la ce provider il ai. Il arunci. E un modem vechi, utilizat pentru acces la date pe acelasi cablu pe care primeai si semnal pentru TV. Nu furnizeaza semnal TV catre calculator. Nu cred ca tehnologia se mai foloseste in Romania. Lui Paul ii face placere sa ma contrazica. Ei, nu pot nega ca nu mi-a ajuns si mie la inima. Bre, tot scopul modemului e sa ai si net si TV pe acelasi coaxial. Deci in loc sa ai doua coaxiale, pui un spltter inaintea modemului si ai si net si TV, pe acelasi cablu. UPC inca foloseste tehnologia asta. Cel putin o foloseau anul trecut. A, si gtfo Zyz. Las ca ma intrebi tu candva ceva Pai ti-am raspuns. Pana la urma L.E.: modelul asta e folosit de UPC: Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted January 15, 2014 Am dat deja una cadou Asta de-o am e pe masina. Tre sa le iei la pachet. 1000 w stiam eu ca esti darnic, am incercat 2 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 15, 2014 Nu mai am, ca ma jur pe parol ca acuma duduiai 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 15, 2014 Am 3 saci de discuri vechi Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 15, 2014 ce titluri? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 15, 2014 Sunt si romanesti destule, nu m-am uitat, sunt claie peste gramada Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 15, 2014 Ai Savoi si Holograf? Sau sunt doar povesti de adormit copii? Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted January 15, 2014 Ale mele nu s-au stricat bre, am pus eu satelitii pe iesirea de fronturi si am dat in ei cu 80 watti (ei fiind de 40 watti maxim) si nu s-au ars, a sarit doar suspensia la unul din difuzoare, ai vazut si tu simileo filtrele mele, la tine este in pus acea protectie... Tocmai ca are asa ceva , deaia zic, dar nu cunosc schema tehnica a filtrelor sa ma pot pronunta cum este pusa. In poza este acea piesa maro, rotunda si plata. La Bosele din atelier am filtre din sticla iar daca le forjez filamentul din ele incepe sa se aprinda. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 15, 2014 O sa caut intr-un uichend, iti promit Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 15, 2014 Caline, asa-i ca filtrele alea stiu 4 si 8 ohmi? Cumva sticla aia este inseriata pe intrarea de 8 ohmi? Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted January 15, 2014 Habar n-am drept sa-ti spun. Dar daca vrei maine desfac una si studiez. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted January 16, 2014 Despre ce filtre din sticla vorbiti? Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted January 16, 2014 similea, dacă dai din discuri, anunță-mă şi pe mine. Am repus în funcțiune pick-up ul. NU MĂ UITA PLS! Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 16, 2014 (edited) Despre ce filtre din sticla vorbiti?despre astea:http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=59&t=6637 http://www.allegromusic.ro/238-becuri-filtre Edited January 16, 2014 by dy2 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted January 16, 2014 NU MÄ‚ UITA PLS! stai sa se faca uichend, sa ma cobor ca un luceafar gras la parter, sa ma apuc de carat sacii sus, la mine Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 16, 2014 pe mine deja m-ai uitat, nu-i bai... iti aduc eu aminte ) Vezi si de un albano si romina Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted January 16, 2014 despre astea: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=59&t=6637 http://www.allegromusic.ro/238-becuri-filtre Pai astea nu-s filtre . Chiar ma intrebam despre ce filtre de sticla e vorba. Becurile se pun pentru protectia difuzoarelor de inalte. Desi ai sansa sa strici tot echilibrul filtrelor. In plus scade dinamica si cresc distorsiunile. Am mai vazut asa ceva, dar pus la boxele nepretentioase, folosite pentru sonorizari. Lui Paul ii face placere sa ma contrazica. Ei, nu pot nega ca nu mi-a ajuns si mie la inima. Esti OK? Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted January 16, 2014 Esti OK? M-am ingrasat putin, dar...da. Mersi de intrebare. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted January 16, 2014 Pai astea nu-s filtre . Chiar ma intrebam despre ce filtre de sticla e vorba. Becurile se pun pentru protectia difuzoarelor de inalte. Desi ai sansa sa strici tot echilibrul filtrelor. In plus scade dinamica si cresc distorsiunile. Am mai vazut asa ceva, dar pus la boxele nepretentioase, folosite pentru sonorizari. Esti OK? Stiu, scrie si in link ce sunt si la ce se folosesc, nu eu am scris ca sunt "filtre de sticla" Share this post Link to post Share on other sites