DOMI 35 Report post Posted August 23, 2014 au un sunet mai cald, cum imi place mie, probabil ca merg imperecheate cu orice amplif cu sunet mai cald.. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 23, 2014 Intreaba aici, nu te teme In ceea ce priveste boxele pe 2 sau pe 3 cai, discutia este mai ampla. Pe scurt, e mult, dar mult mai dificil sa faci filtre si boxe pe 3 cai decat pe 2. Trebuie sa tii cont de multe chestii, de modificarea fazei in raport cu frecventa, de imperecherea fazelor in zona de tranzitie de la un difuzor la altul, de variatia impdedantei, samd. Desi 3 cai pot asigura o mai buna repartizare a spectrului audio pe 3 difuzoare, totusi o realizare proasta a filtrului strica acest avantaj. Un filtru ieftin pe 2 cai poate suna bine, dar e dificil sa faci un filtru ieftin pe 3 cai si sa sune bine.. La 2 cai problemele se simplifica semnificativ, si sunt mult mai usor de realizat atat filtrele cat si incinta in sine. Hmmm Căutam ceva pe google si am ajuns aici. Remarcand ca inca nu mi-am luat boxele pentru stereo, iar MA RX2 au disparut din oferta, tocmai am comandat Quadralurile argentum 430. In definitiv am pastrat rabla de HK 980 si e pacat sa se puna praful pe ea. Putina muzica nu strica nimanui, cred ca va fi suficient. O sa inchid si capitolul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 23, 2014 Plus RCA, cabluri boxe si conectori. Gata, acu ma duc dupa tigari Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted August 23, 2014 deci ai trecut si tu la dinastea mai mici.. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 23, 2014 Dormitor. Imi mai trebuie un tuner. Nu stiu ce sa fac, nou sau sh Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 26, 2014 Gata, le-am instalat. Am luat si cabluri si rca si mufe "dă firmă" C.c pe ele, totuși. Insa inainte o sa incerc si cu un cablu de boxe de ala cu fire de... argint, se zice ca ajuta la inalte si medii. Nu de alta, da-s cam bubuitoare pe hk-u 980. Mai vedem 1 Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted August 26, 2014 Similea, uita de cabluri, nu o sa simti nici o diferenta nici cu cablu de sarma de rufe, nici cu cablu de argint. Nu da banii pe prostii. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 26, 2014 Am dat (parca) 15 lei pe metru. Chiar ca-i c.r cu varză, nicio diferența fata de ala chinezesc la ... 3 lei metrul. Deh. Dar scrie ceva pe el. O sa las boxele sa se rodeze. Da prima impresie a cam fost câh puh. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 28, 2014 Hmmmm Staţi aşa, parcă incep sa fiu mulţumit Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted August 28, 2014 Dai vreo petrecere ciudata? Te-a inspirat Rareshj? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 28, 2014 Nu, de data asta nu e din vina lui Rareshj. Da astia imi ard boxele la petreceri. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted August 28, 2014 vorbeste cu rares sa plece cu niste casti din club si ti le trimite prin curier, asculti doar tu 1 Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted September 6, 2014 (edited) Dormitor. Imi mai trebuie un tuner. Nu stiu ce sa fac, nou sau sh Eh tovarusu similea incearca un flea market. In marele meu bulan m-am oprit azi la un flea market dinasta in Aachen si am pus mana pe 2 chestii de am ramas traznit.. deci..: un tuner Denon TU 550, la vreo 4 kg asa, se aude f bine pe un radio cu semnal la 3 si o balarie de sarma de cupru infipta in cur ( am uitat sa insfac antena din graba sa nu imi ceara ala mai multi bani pe el, ca topaiam ca o gaina) am dat 9 euro pe el, si am mai luat un cd player Denon DCD 910 pe care inca nu il pot proba ca am doar un cd in casa si pe ala nu il citeste. Din ce am citit e scula solida, si pot sa spun ca are 5 kg ca popa.. numai sa il fac asa citeasca ceva, o sa incerc cu un cd, nou, asta a fost tinut in masina, daca nu sa incerc sa curat lentila aia.. Pe player am dat 15 , mai mult de curizotate sa vad cum se aude in comparatie cu unul modern, ce e drept al meu e BR player dar bunisor pe muzica. Sa vedem ce iese, cred ca mai apuc sa il desfac sa incerc o curatare de lentila. Edited September 6, 2014 by DOMI Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted September 6, 2014 Domi si-a luat vreo 9 kile de scule Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted September 6, 2014 dap, pai daca am invatat ceva din hi fi e ca o scula trebuie sa fie ca gaina, mica si grea... Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 6, 2014 Vreau si euuu un radio la vreo 6 kile așa Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted September 6, 2014 Ieri am avut curentul oprit jumatate de zi. Cand a revenit am constatat ca receiver-ul Onkyo nu mai scoate nici un sunet. In rest merge perfect Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted September 6, 2014 Are drive unul ca nou, numai bun pentru tine Daca tot îți place onkyo Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted September 6, 2014 Apropo de căști, v-a picat la vreunu pe urechi o pereche de ath m50? Trebuie sa îmi cumpăr niște căști over the ear. Astea de le am acuma (ceva Denon) le lăsasem într-o seara lângă pat și am călcat pe ele când m-am trezit. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 6, 2014 de astea Audiotehnica am auzit si eu ca sunt tare smechere, vreu si eu sa-mi iau. gen chair sunt casti faine, nu sparle din alea gen Beats by Dre. blue, ceva input ? edit: cum ... mea fac copy/paste pe macbook, ctr+c/ctr+v vad ca nu merge... edit 2: am gasit, gen tasta aia cmd+c/cmd+v. lol http://eu.audio-technica.com/en/products/product.asp?catID=5&subID=39&prodID=4596 Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 6, 2014 Te referi la Audiotehnica sau ceva de genul ? Daca da, sunt super. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 6, 2014 Japonezii le fac. de astea Audiotehnica am auzit si eu ca sunt tare smechere, vreu si eu sa-mi iau. gen chair sunt casti faine, nu sparle din alea gen Beats by Dre. blue, ceva input ? edit: cum ... mea fac copy/paste pe macbook, ctr+c/ctr+v vad ca nu merge... edit 2: am gasit, gen tasta aia cmd+c/cmd+v. lol http://eu.audio-technica.com/en/products/product.asp?catID=5&subID=39&prodID=4596 http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M50x-Professional-Headphones/dp/B00HVLUR86 Blue e cu Stanton Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted September 6, 2014 Casti am sennheiser, iar doze ortofon. Zice paul ca nu-s asa bune. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 6, 2014 blue, intreb si eu ca un copil prost, daca-mi permiti. care e diferenta dintre ce mi-as lua eu pentru acasa pentru o auditie placuta si ceva ce poarta d-alde tiesto cand mixeaza? la modul general, nu neaparat tiesto, ca nu-s mare fan Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 6, 2014 Blue il dispretuieste pe Tiesto. Share this post Link to post Share on other sites