blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 e de la cabluri stiu ca glumesti, da' folosesc aceleasi cabluri rca. placa avand 3 canale, a venit cu 4 cabluri rca cu mufe aurite, destul de scurte, 40 cm, sau asa. evident ca am pus aceleasi cabluri si la placa si la player, sa nu fie nici aici diferenta. ce-i drept, daca as folosi xlr-uri, am inteles ca as avea acolo un plus de 7 decibeli, da' statia n-are intrare xlr, doar playeru'. deci folosesc la amandoua rca-uri. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 10, 2013 comuta intrarile din statie. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 da, hai ca la asta nu m-am gandit. revin. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted December 10, 2013 e de la cabluri Pfff, mai ai var ? Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 e aceeasi diferenta, si am incercat doar cu cd original vs. .m4a bag ..., il vand. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 10, 2013 10 blue, de obicei placile audio de laptop sunt slabe, deci ceva nu e in regula daca se aude mai bine pe laptop cpt obvious oarecum Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 nu e placa audio a laptopului. e o placa externa profesionala, a fost 800 de euro la vremea ei cand am luat-o, acu' vreo 3-4 ani. e un DVS (digital vinyl system) pt dj, si a fost si cred ca mai este cel mai scump dintre toate DVS-urile de pe piata. mai pun o data link cu specificatiile ei. http://serato.com/hardware/rane-sl3 Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 10, 2013 voia similea player, fa-i cado de anu' nou. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 tot rahat d-asta are si el. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 10, 2013 (edited) pune laptopul pe direct si playerul la fel. apoi pune playerul prin placa aia, o sa ai surprize. Edited December 10, 2013 by dy2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 10, 2013 stiu ca glumesti, da' folosesc aceleasi cabluri rca. placa avand 3 canale, a venit cu 4 cabluri rca cu mufe aurite, destul de scurte, 40 cm, sau asa. evident ca am pus aceleasi cabluri si la placa si la player, sa nu fie nici aici diferenta. ce-i drept, daca as folosi xlr-uri, am inteles ca as avea acolo un plus de 7 decibeli, da' statia n-are intrare xlr, doar playeru'. deci folosesc la amandoua rca-uri. Designed in part to accompany the powerful Harman Kardon 150-watt HK 990 stereo amplifier, the HD 990 can stand alone – or be a highly capable focal point of a more significant home entertainment system. poate cu xlr pe hk 990 se simte diferenta Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 pune laptopul pe direct si playerul la fel. apoi pune playerul prin placa aia, o sa ai surprize. pai aia stiu ca e diferenta, lol. in fine, m-am gandit ca daca o sa-l iau sta o se auda mai bine macar cd-urile. dar pila. de ce sa pun laptopu' prin placa lui, cand de aia mi-am luat placa externa? LOL poate cu xlr pe hk 990 se simte diferenta da, dar asta inseamna ca daca si placa ar avea xlr, tot s-ar auzi mai bine decat playerul. daca placa prin rca se aude LA FEL DE BINE ca playerul prin xlr, tot placa e mai buna decat cd-ul. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 10, 2013 pai de test doar, dar daca deja sti ca placa aia face diferenta, scapa linistit de player. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted December 10, 2013 in concluzie fa-i vant Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 ii fac vant, clar. o sa vad daca este pe undeva prin tm la vanzare arcam irdac, si ma duc sa-l compar cu placa mea. daca se aude cel putin la fel de bine, imi iau ala, s-asa nu prea am cd-uri originale. daca se aude cel putin la fel de bine, is super multumit si de mp3-uri la 320, care se aud mai bine decat audio de pe hd990. ala l-as lua pt intrarile multe pe care le are, pot sa-mi bag si receiverul tv, si un eventual media player ca sa nu mai tot futizez laptopul. asta-i singurul neajuns al placii mele, ca n-are decat o singura intrare, si aia e usb. ca vad ca la calitate, bate ceva playere audiofile. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 10, 2013 Mi-am comandat o pereche de boxe Magnat Quantum 803. 1 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 de aici? http://www.stereomag.ro/boxe-magnat-quantum-803-2214 Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted December 10, 2013 care tine pariul ca Paul o sa lase ceva timp boxele sigilate intr-un colt pe undeva , Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 cu ocazia asta o sa-ncerce probabil si ampliful. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 10, 2013 blue, on 10 Dec 2013 - 15:12, said: de aici? http://www.stereomag.ro/boxe-magnat-quantum-803-2214 Nu de acolo, dar la acelasi pret. Nu inteleg de ce sunt atat de scumpe boxele astea - 2000 de lei bucata standard si 1150 bucata reduse. Cred ca mai mult de asta le-am cumparat, sa vad si eu cat de bine pot sa sune Dy2, nu raman cu boxele in cutie . Nu de alta, dar le dau pe cele actuale. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 lol, nu vrei un cd player bun sa se asorteze cu statia? Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted December 10, 2013 Am si eu un media player Asus O!Play BDS-700 care sta degeaba . Nou nout, in cutie. Cu niste specificatii audio bune. Numai ca nu stie sa redea fisiere de pe share-uri de retea. Stie doar local prin USB si din retea prin DLNA. Insa eu toata muzica si toate filmele le am in retea, pe un NAS. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 tu ai cam multe chestii nedesfacute. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 10, 2013 este IMPOSIBIL ce spui tu acolo Blue, in sensul ca nu are logica. mai fa, pentru mine, un experiment - baga placa ta de sunet IN cd player pe digital, seteaza cd playerul sa functioneze ca DAC, lasa statia pe direct si zi-mi daca e vreo diferenta intre sunetul obtinut asa si sunetul pe care l-ai da direct din placa ta de sunet in statie. altminteri ceva nu e in regula, la mine l-au ascultat mai multi insi pe post de DAC, la care conectam mediaplayere care redau FLACURI si...diferenta era IMENSA Paul - aboooooooooooooooooon aici se vede cat de subiectivi suntem cand e vorba de sunet... pai configuratia asta pe care o ai tu, statie, player si boxe, am ascultat-o si eu la drive si pur si simplu am fost incantat dar CD bun, original, cum se zice, nu mp3 sau alt format PS - logic ar fi sa ai dreptate, daca stau si ma gandesc ca ai urechea mult mai bine antrenata (in teorie) ca noi bine, tu ai si nas antrenat Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 10, 2013 n-am cum sa bag placa-n cd, pt ca placa mea are doar iesire audio/rca. si ba da, e foarte posibil sa fie asa, din moment ce placa e profesionala, iar cd-ul e home use. sunt sigur ca in materie de DAC placa mea sta mai bine decat playerul. in cazul de fata diferenta de pret e chiar reala. si daca nu ma crezi, jur ca ti-o trimit s-o testezi. Share this post Link to post Share on other sites