Jump to content

Recommended Posts

Simptomele au inceput mai demult. In mers, la viteza constanta, turometrul oscila putin si simteam niste smucituri aproape imperceptibile. Dar in timp s-a agravat, turometrul oscileaza mult mai mult iar smuciturile sunt puternice, foarte enervante. Numai la viteza constanta.

Baietii care se ocupa de masina au zis ca este convertizorul de cuplu, practic ambreiajul la cutiile automate. Acum eu ce sa zic, am incredere in ei, de multi ani doar ei se ocupa de masina, insa mai vreau o parere.

Am citit pe ceva forumuri de afara ca si altii au mai avut aceeasi problema, diagnosticul a fost convertizorul de cuplu, insa au schimbat doar ceva senzor si simptomele au disparut.

Rog cunoscatorii sa isi spuna parerea.

Multumesc.

Salut,

Am schimbat atunci convertizorul cu unul nou, am pus original, cod bm 24407559124 + baie ulei v20-0574 + ulei cutie bm 83222305396, all in aproape 100 milioane...

La nici un an dupa transplant simptomele au revenit, face exact la fel.

Ce nu-i bine la faza asta? 😒

21 hours ago, Bogdan said:

Ia o cutie second hand si cam aia e. Cea mai ieftina si rapida rezolvare.

Ulei + filtru la montaj ca sa nu mai dai bani altadata.

1 hour ago, mimima said:

Salut,

Am schimbat atunci convertizorul cu unul nou, am pus original, cod bm 24407559124 + baie ulei v20-0574 + ulei cutie bm 83222305396, all in aproape 100 milioane...

La nici un an dupa transplant simptomele au revenit, face exact la fel.

Ce nu-i bine la faza asta? 😒

Reparat cât mai ieftin și vândută.