MAS 267 Report post Posted November 20, 2015 Ce uameni, bai...ce uameni! Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted November 21, 2015 Bine ai venit cici Sa te plimbe cacovorul lui Aladin Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted November 21, 2015 Multumesc umbrella Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted November 21, 2015 mie imi plac jantele si interiorul. Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted November 22, 2015 Daca o vezi acum cu jantele de iarna,nu iti va mai placea nimic la ea. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted November 22, 2015 schimbi si interiorul iarna ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted November 22, 2015 Da. Ii pun huse,sa nu se murdareasca tapiteria ) Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted November 22, 2015 Aoleo, sper sa nu pui maieuri din alea. Decat sa dai banii pe tiganii de huse, mai bine ii faci un detailing la primavara. Share this post Link to post Share on other sites
viper05 37 Report post Posted November 22, 2015 eu niciodata nu am inteles faza asta cu husele pe scaune pe volan and so on. sa tii o masina noua pentru cand o vinzi si sa nu te bucuri de ea.... Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted November 22, 2015 husele sunt cea mai mare idioțenie posibilă ai impresia ca menajează scaunele,de fapt jegul și umezeala trec prin husă și se coclesc în scaune,iar când le dai jos ai o surpriză neplăcută cel mai bine e să cureti scaunele la intervale regulate,iar o dată pe an vara să i faci un detailing interior profi dacă ții la masina Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2015 In general oamenii mai in varsta au boala asta cu husele. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted November 22, 2015 Dper sa nu patim si noi la fel Adica sa ne tampim de la o varsta )) Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted November 22, 2015 (edited) In general oamenii mai in varsta au boala asta cu husele. Eu puneam de toamna pana primavara la E46, avand interior gri deschis. Sa nu le fac praf cu umezeala de pe haine si daca mai era si vreo haina inchisa la culoare si umeda, sa le feresc pe cat posibil de "transplantul" de culoare. Pe cat le-am urat, si-au facut treaba, doar pe scaunele din fata am pus. Ma bucur ca la actuala masina tot interiorul e negru si are piele, m-am saturat de textil, 3 masini, la ultimele 2 l-am urat major ca se murdareste prea repede daca e deschis. Edited November 22, 2015 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2015 Eu nu suport asa ceva. Mi se pare ca prin d-astea tragi la saracie. E doar opinia mea. Stiu ca unii nu se pot abtine, dar arata mai rau cu huse decat fara. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted November 22, 2015 Nu arata prea bine, dar macar erau gri si alea. Si a ramas jeg in ele gramada, dupa 1 sezon friguros. Mai nasol e ca mai duci pe cate un dobitoc cu masina si iti lasa naclau, de astia imi era cel mai urat cu masina cu interior deschis. Plm, iei pe unul cu blugi naspa si lasa urme pe scaun, pai sa ii freci blugi vere. A patit-o un coleg, pe interior crem textil. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2015 Scaunele din textil sunt super rezistente. Pot sa arate super nasol. Daca nu sunt taiate, le poti face ca noi. Pielea e mult mai sensibila. Daca iti taie unul pielea cu niste capse d-alea nenorocite de la blugi, ai belit-o. In orice caz, husele mi se par o tampenie. Mai bine eviti un interior crem sau de culoare deschisa decat sa ai unul si sa-l tii cu huse. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted November 22, 2015 Mai bine eviti un interior crem sau de culoare deschisa decat sa ai unul si sa-l tii cu huse. Acum cred si eu la fel, nu mai vreau masina cu interior deschis, sa-l frece pestii, atata grija pentru ce? Era placuta masina ca era luminoasa insa atat. Eu am vrut piele si intr-un final, o am, oameni si fixuri, ce sa faci? Zici ca e o gaura neagra masina in momentul de fata, tot interiorul negru + folii . Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted November 22, 2015 Ba nici tata la 70 de ani nu si-a pus huse in masina. Foloseste doar o chestie din aia de incalzire, ca sa ii fie cald la spate, dar in rest huse pe scaune, volan etc., never. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted November 22, 2015 (edited) Pe volan nici eu nu pun si pe scaune doar la E46 am pus. Oricum pe viitor, nu mai iau masina cu interior deschis, sub nici o forma. Prea urat se murdareste si cand vad mocheta varza, ma apuca paronoia, ai presuri dar pasagerii dau pe langa. Edited November 22, 2015 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted November 22, 2015 (edited) Am o husa doar pe scaunele fata. Nu vreau sa se murdareasca pana in vara cand ii fac interiorul. Edited November 22, 2015 by Cici86 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted November 22, 2015 puteam sa pun ramasag ca jizzly e "husa peste scaun" kinda guy. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted November 22, 2015 Un mileu pe polita de la luneta si niste mushcate la geamuri mai lipsesc ) Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2015 Rapirea din serai e must have. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted November 22, 2015 prosopul cu femeie în tzatele goale Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted November 22, 2015 Aia e pentru breasla lui Izmana calatoare. Share this post Link to post Share on other sites