Pole 3728 Report post Posted January 27, 2016 da, is bolnavi la cap. Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted January 27, 2016 Nu stiu daca sunt bolnavi. Probabil cele din reprezentanta sunt mai durabile,au o alta calitate. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 27, 2016 au un cacat, bmw nu produce becuri, parbrize, etc, sunt diferiti producatori la care apeleaza, in cazul becurilor, osram, philips plm., crezi ca osram sau philips le fac special mai bune pentru bmw si mai proaste pentru fraieri ? Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted January 27, 2016 O sa cumpar eu sa vad daca sunt bune de ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 27, 2016 care sa fie bune ? osram sau alea de la bmw ? osram am si eu, de vreo 3 ani si n-au nici pe dracu, in conditiile in care sunt pe auto si setat DRL Allways On, adica merg non stop. Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted January 27, 2016 Osram,exact cele din poza pusa de mine voi lua. Pana la urma sunt becuri,nu avioane.Trebuie sa fie ok. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted January 27, 2016 170E am dat eu pe bucata la reprezentanta Mercedes. Becuri Philips. Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted January 27, 2016 Pe e90 originale sunt philips Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted January 27, 2016 (edited) 170E am dat eu pe bucata la reprezentanta Mercedes. Becuri Philips. 840ron bucata la Rep. Bmw. Nu am intrebat si de marca becurilor Edited January 27, 2016 by Cici86 Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted February 1, 2016 Aseara am cumparat din Cora un spray pentru igenizarea instalatiei de aer conditionat. Dupa utilizare am observat o schimbare in bine a mirosului din masina. Mult mai bun acest spray decat aparatele cu ozon de la spalatoria auto. Recomand ! Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted February 1, 2016 Sa ne anunti saptamana viitoare daca se mai simte ceva ... Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted February 1, 2016 (edited) Mirosuri neplacute nu am in masina. Iar ca parfumant folosesc Aeron (Silver). L-am luat pentru ca scria pe el ca distruge microbii dupa instalatia de ac ) Dar dupa ce l-am folosit,a lasat un parfum placut de flori. Edited February 1, 2016 by Cici86 Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted February 1, 2016 Se ofilesc si florile alea in cateva zile. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted February 1, 2016 N-o să-l mai poți da pe simi afară din mașină... Ce flori? Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted February 3, 2016 Avem si varianta mini Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted March 23, 2016 (edited) Azi m-am umplut de nervi,din cauza idiotilor de la BMW Filaret. Saptamana trecuta am facut programare telefonica la ei pentru revizie completa si mi-au spus ca voi fi contactat in 5-7zile lucratoare pentru programare. Au trecut cele 7 zile si am azi le-am facut o vizita sa intreb daca mai dureaza,cand se poate smd. Raspunsul sefului de service a fost:"nu stiu domle cat mai dureaza ca avem masini in lucru". Bun,dar de ce nu m-ati anuntat si pe mine sa fac programare in alt service. Raspunsul lui: pai daca aveati rabdare va anuntam! Mi-a vorbit de parca imi facea onoare ca stau in fata lui,un jeg de om. Am decis sa fac reviziile intr-un alt service de azi inainte,unde pot sta langa masina pe tot timpul interventiei si au un alt comportament fata de clienti. Edited March 23, 2016 by Cici86 Share this post Link to post Share on other sites
Krebs 157 Report post Posted March 23, 2016 Inseamna ca le merge bine alora de la Filaret. Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted March 23, 2016 Inseamna ca le merge bine alora de la Filaret. Si chiar celor de la MHS. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted June 11, 2016 Cici, au ajuns becurile la mine, mi le a adus taica so lui Cosmin. Mersi mult la toti. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted June 11, 2016 la ce le pui ? Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted June 11, 2016 Pe un buldoexcavator JCB, am modificat proiectoarele oem cu halogen in asa fel cat sa incapa in ele becul D1S si traful. Un bec xenon pe o sticla striata face o lumina f puternica, imprastiata in toate partile, fix ce trebuie unui utilaj pe timp de noapte. Share this post Link to post Share on other sites
Cici86 2 Report post Posted June 13, 2016 Cici, au ajuns becurile la mine, mi le a adus taica so lui Cosmin. Mersi mult la toti. Nu ai pentru ce Calin. Spor Share this post Link to post Share on other sites