stefanalinoprea 0 Report post Posted June 16, 2017 Explicatia ar fi ca aceste transmisii sunt facute pentru multe modele de masini, iar softul nu este suficient optimizat. In momentul in care cuplezi din Drive in Reverse, in cutie este trimis ulei cu presiune spre mai multe carcase cu ambreiaje. Presiunea de ulei creste brusc, iar cuplarea este prea brutala, asa ca se aude un zgomot. Nu prea conteaza. Atata timp cat nu patineaza si nu-ti apare trans fail safe, cutia e ok. Mersi frumos! Share this post Link to post Share on other sites
Chivu007 0 Report post Posted December 12, 2018 Salut am un e90 din 2008 130kw automat vreau sa ii fac schimbul de ulei la cutie ma poate ajuta cineva cu niște informații cât ulei intra in cutie și ce ulei va mulțumesc Share this post Link to post Share on other sites
VasiA 0 Report post Posted January 9, 2019 Pentru cutie automata 6HP e bun kit-ul asta https://www.autohut.ro/piese-auto/set-piese-schimb-ulei-transmisie-automata-zf-parts-8700-250-2956342.html ? sau e mai bine sa folosesc uleiul original bmw? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted January 9, 2019 Teoretic e ok, insa e dubios de ieftin. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 9, 2019 ba esti nebun? cum plm si baie cu filtru plus 7 litri de ulei la doar 700 de lei? numai uleiul ar costa atat in mod normal. Share this post Link to post Share on other sites
bogdanalexandru 0 Report post Posted July 19, 2020 Salut băieți! Și eu intenționez sa fac revizia cutiei de viteze. Am un e87 120d 163cp, cutie ga6hp19z.. Cam smucește in timp ce schimba.. de obicei când merg mai încet. E posibil sa și revină după revizie? Niște sfaturi dacă se poate. Mulțumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Dan98 1558 Report post Posted July 20, 2020 cred ca vrei sa spui reparatie, ca un schimb de ulei nu rezolva problema. Share this post Link to post Share on other sites