Bogdan 2023 Report post Posted March 2, 2016 I-a urmarit pana la masini. 2 Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted March 2, 2016 Eh, stiam, v-am tot vazut ba prin oras ba prin Iulius pe amandoi . Si de ce nu i-ai abordat, sa-i intrebi de sanatate? 2 Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted March 2, 2016 s-a rusinat Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 2, 2016 Si de ce nu i-ai abordat, sa-i intrebi de sanatate? poate este mai timid colegul ) Întrebare întrebătoare: oare avem un coleg în cluj sau împrejurimi cu 325i sau 330i ce are cutie smg? Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted March 2, 2016 poate este mai timid colegul ) Jeezy timid?? Din contra, citeste pe aici pe forum si te vei convinge Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 2, 2016 e Jeezy timid?? Din contra, citeste pe aici pe forum si te vei convinge eh, spuneam si eu. Sunt colegi doritori de un meeting duminica? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted March 2, 2016 Sunt colegi doritori de un meeting duminica? PM lui Rares. El este un tip foarte sociabil. S-a mai intalnit la cafele si cu alti membri destul de marcanti 2 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 2, 2016 Si de ce nu i-ai abordat, sa-i intrebi de sanatate? Ce sa il intrebe? Tu esti viitorul nostru coleg? 1 Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted March 2, 2016 Ce sa il intrebe? Tu esti viitorul nostru coleg? Sa-i intrebe "de sanatate". Sa bea cate o cafea, asa ar fi fost frumos, cand se intalnesc colegii de forum. Eu intr-o vreme eram tare nerabdator sa ma intalnesc cu Similea, am si visat cu el, poti sa-l intrebi. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted March 2, 2016 Eu intr-o vreme eram tare nerabdator sa ma intalnesc cu Similea, am si visat cu el, poti sa-l intrebi. Avea Salopeta? Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted March 2, 2016 Avea Salopeta?Nu. Avea uniforma de fischerman. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted March 2, 2016 (edited) Si de ce nu i-ai abordat, sa-i intrebi de sanatate?Ca mancam, nu puteam fugi dupa ei, nu?Plus ca eram iesit de la servici, amiaza, aglomerat mall-ul. Nu intra zilele in sac, doar programul e agomerat. s-a rusinatPhishiii...ti-a trecut supararea? Edited March 2, 2016 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 2, 2016 Jeezy le pune in fraza ca Piturca. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted March 2, 2016 Continua mister B, ca nu pricep la ce te referi. Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 2, 2016 adevarat, macar un salut putea sa dea no. 1 Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 3, 2016 chiar nu avem niciun coleg cu 325i sau 330i ce are cutie smg? În cluj sau prin împrejurimi Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted March 3, 2016 Pai sunt vreo 3-4 E46 pe forum, nu cred ca ai sanse. Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 3, 2016 Pai sunt vreo 3-4 E46 pe forum, nu cred ca ai sanse. Mulțumesc frumos. Găsisem o cutie smg completă. Înainte să o cumpăr voiam să văd cum se comportă. Am fost cu un m3 ce avea cutie smg dar nu pot spune că este foarte relevant. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted March 3, 2016 Nu stiu daca merita pe motorul asta. Mai repede steptronic. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted March 3, 2016 Daca era limuzina mergea automata...dar coupe? Manuala 6 trepte iz za shiet. Parerea me Share this post Link to post Share on other sites
jeleu 245 Report post Posted March 3, 2016 Asculta de MAS. El are un e34 520i care in treapta 5-a prinde 300km/h, ce sa mai zicem daca ii da a 6-a. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 3, 2016 Păi nu-i dă a 6a, că are raport mai mic de 1:1. Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 4, 2016 Nu vreau să pun cutie smg pe acest motor. O găsisem la un preț destul de bun și mă găndeam să o cumpăr și să o țin până în momentul swap-ului Share this post Link to post Share on other sites
tradov22 5 Report post Posted March 23, 2016 revin cu un mic update. Intr-o frumoasa zi de sambata mi-am gasit masina in parcare (locul de parcare fiind al apartamentului unde locuiesc) cu oglinda de la pasager rupta... Cu aceasta ocazie am decis sa fac retrofit la oglinzi rabatabile electric cu memorii in usi. Este cea mai simpla metoda de a-ti pune oglinzi rabatabile. Pe langa asta am inceput sa aud niste vibratii usoare in portbagaj care erau cauzate de cablurile de la amplificator si polita de sub luneta. Share this post Link to post Share on other sites