umbrella 933 Report post Posted March 18, 2016 Pole isi deschide pushcarieeee Loool Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted March 18, 2016 Pe acelasi principiu, pana acum au fost discriminati nefumatorii .... te credeam mai inteligent NU iti ingradeste nimeni libertatea de a fuma, ci de a obliga si pe altul sa "fumeze" de la tine. pai sunt mai inteligent.n am zis niciunde ca nefumatorii n ar fi fost discriminați în mod indirect înainte dar prin noua lege nu facem altceva decât să schimbam o discriminare cu alta.știu ca e mai greu de sesizat mai ales când pleznești de subiectivism,dar asta e 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted March 18, 2016 eu nu ma bag. ce rost are sa ma cert pe tema asta. c.c pe ele de tigari, mi-e tare bine ca nu mai dau bani pe ele. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted March 18, 2016 nu pricep, eu citisem ca e voie cu d-astea pe vapori. is aburi in plm, n-are ce sa fie nociv pentru vecinu' de masa, nici macar nu miroase urat sau ceva, dimpotriva. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 18, 2016 (edited) Unele miros a pipi O sa ajungem sa nu ne mai suportam intre noi... plmea Pe mine nu ma deranjeaza nici fumatorii, nici fumul daca locul e aerisit Ma deranja fumul cand era in exces,gen cluburi, cafenele fara o ventilatie corespunzatoare, de miroseai a scrumbie trei zile Edited March 18, 2016 by umbrella Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 Desigur că, dacă nu se mai fumează în locuri publice, simi nu va mai participa la nicio întâlnire anuală. miros a pipi Pe mine nu ma deranjeaza Poate deranjează pe alții. Așa e și cu fumatul. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 18, 2016 Pai nicotina contin... si plasturii aia tot nicotina, asta da dependenta Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted March 18, 2016 Bai, mâța nu-si mai fereste capul si nici nu mai fuge cand suflu spre ea. Deci is mai bune ca tigara normala. Iar mata mea haleste doar peste salbatic, scarba. Nu stiu cum isi da seama Share this post Link to post Share on other sites
manole2000 216 Report post Posted March 18, 2016 La fel o fi si cu femeile? Adica isi dau seama care peste este salbatic si care nu? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted March 18, 2016 Lol pole, tu esti unic, nime' nu-i ca tine. Numa' tu esti singuru' care ar vrea sa ma doara-n cur. Not my cup of tea, pepușe...in plus, nu-s fan relatii la distanta Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 in plus, nu-s fan felatii la distanta Lol dară 2 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 18, 2016 Deci o sansa ar fi. Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted March 18, 2016 Lol dară Ezact! Se-mpiedica dreac' oltenii de ea Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 Băi, dar am și moi o întrebare. Mai sus, când i-am dat quote lui Umbrella și am făcut sa pară că a zis că miroase a pipi și că nu-l deranjează, am fost prea subtil sau v-ați făcut voi că plouă? 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 18, 2016 Si eu fac cateodata glume pe care le inteleg doar eu... lol multi fac asa )) Share this post Link to post Share on other sites
rain 50 Report post Posted March 18, 2016 Băi, dar am și moi o întrebare. Mai sus, când i-am dat quote lui Umbrella și am făcut sa pară că a zis că miroase a pipi și că nu-l deranjează, am fost prea subtil sau v-ați făcut voi că plouă? E ca atunci cand te pisi pe tine, toata lumea vede, insa doar tu simti caldura (ca sa fiu in ton) Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 Umbrella + Simi E ca atunci cand te pisi pe tine, toata lumea vede, insa doar tu simti caldura (ca sa fiu in ton)Pfff, nici măcar tentativele de flame nu mai sunt ce-au fost... Share this post Link to post Share on other sites
rain 50 Report post Posted March 18, 2016 pai sunt mai inteligent.n am zis niciunde ca nefumatorii n ar fi fost discriminați în mod indirect înainte dar prin noua lege nu facem altceva decât să schimbam o discriminare cu alta.știu ca e mai greu de sesizat mai ales când pleznești de subiectivism,dar asta e "Discriminarea este acțiunea prin care unele persoane sunt tratate diferit sau lipsite de anumite drepturi în mod nejustificat, pe baza unor considerente neîntemeiate. În majoritatea țărilor democratice există legi împotriva discriminării, iar egalitatea de tratament este în general garantată de Constituție. Cu toate acestea fenomenele de discriminare există chiar și în absența unor legi pro-discriminare, și împotriva eforturilor legislative de combatere a fenomenului. Printre cele mai frecvente fenomene de discriminare se află: discriminarea pe bază de vârstă, de avere, de convingeri politice, de naționalitate, de rasă, de sex, de religie, deorientare sexuală etc." Lamureste-ma si pe mine rogu-te, unde se incadreaza fumatorii ... 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 Lol In UK s-a dat lege, anul trecut, că nu ai voie să fumezi în maşină, de serviciu, închiriată, leasing, proprietate personală, dacă în mașină se află o persoană cu vârsta de sub 18 ani. Ce ziceti de asta? Rain, totul e relativ. Zici ca e interzisa discriminarea în funcție de vârstă. In UK, salariul minim pe economie pt persoane sun 21 de ani e mai mic decât salariul minim pe economie pt cei între 21 și 25 de ani care, la rândul lui, e mai mic decât salariul minim pe economie pt persoanele care au peste 25 de ani. Daca asta nu e discriminare în funcție de vârstă, atunci ce e? Unul de 18 ani lucrează, să zicem, barman. Tu, 26 de ani, barman. Amândoi aveți 0 experiență, va angajați în aceeași zi, în același bar. Ăla de 18 ani are salariu mai mic decât tine, doar din cauza ca are sub 25 de ani. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted March 18, 2016 Da . Lol Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted March 18, 2016 Rares a fost si barman Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 18, 2016 votat DA ! moarte tutungiilor auzi bai pyzda, cui urezi tu moarte mai spurcaciune ce esti? fumatorilor? pai bagati ai pwla aia ta de musculos in curva aia de mata. Pai cum pwla mea imi urezi tu mie moarte bai cacatule care esti, fwututi neamu in gura de pisati de dupa sibiu incolo. Mortaciuni e neamurile tale de dambovita sau de unde pwla mea esti bai scuipatule. Moarte ii urezi lu tactu bai scuipatule si curvei de mata care te a fatat in saracie. Musculosule, te fereasca sfantu sa ne intalnim vreodata rainule. Mars de aici, sifonare care esti. 1 Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 Și la asigurări auto există baremul ăsta de vârstă. Sub 25 de ani, te îndoaie la asigurare. Peste 25 de ani, la aceeași mașină, plătești considerabil mai puțin. LE. Hm... Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted March 18, 2016 Pai asa e si la noi. RCA pentru cei sub 30 de ani e nebunie curata. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted March 18, 2016 Călin, nu a zis-o pe bune, ce naiba. Ești la ceaunul cu țuică? Share this post Link to post Share on other sites