Pole 3728 Report post Posted June 24, 2016 Singurul proprietar din 2008 pana in prezent, revizii si intrari la Automobile Bavaria, 228.000 km, pentru perioada 2008-2016 garantez km cu ..., adica sa-mi cada jos daca i-am dat inapoi. 120d Are juliturile din poze, in plus controller-ul de la iDrive, rotita aia nu face contact, nu stiu care e problema, da eroare la sensorul de prezenta pasager si am o fisura in parbriz. PDC Xenon OEM Clima Automata pe 2 zone Incalzire in scaune Interior Piele Interior sport, scaune fata cu suport lateral reglabil electric Bluetooth Navi mare/Sistem Audio/Professional Cruise control/senzor lumini/senzor ploaie Pachet lumini (gen luminite LED sub manarele portierelor) Trapa electrica Jante aliaj Cheie tip cartela/Start Stop Jante de tabla echipate cu cauciucuri de iarna nush ce sa mai zic. aia e. nu repar, nu coafez nimic, se vinde fix asa cum e. 5500 euro Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted June 24, 2016 Scoate holograma cu bmwclub, blasfemie. Bun pret. Share this post Link to post Share on other sites
manole2000 216 Report post Posted June 24, 2016 controller-ul de la iDrive, rotita aia nu face contact, nu stiu care e problema, Se repara ieftin. Trebuie refacute ceva lipituri in interior. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted June 26, 2016 Pole, vezi daca te ajuta: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/176136-achizitie-116i/page__pid__2353485?do=findComment&comment=2353485 Share this post Link to post Share on other sites