Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 esti la semafor? Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted July 6, 2016 si eu sunt putin rusinat de topicul asta, am descoperit ceva despre mine care nu imi place.. nu stiu ce plm e moet-ul ala de care se tot vorbeste, nu am auzit in viata mea de el.. si slava domnului la masea imi place sa mai trag din cand in cand.. pe de alta parte, daca tovarasul care face note informative, are poze cu frigiderul plin(juma de raft gen) cu asa ceva, ma gandesc ca nu am pierdut nimic.. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 6, 2016 esti la semafor? fix, am plct acum. revemim Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted July 6, 2016 (edited) Pole, editeaza #229 pana nu apare Rares... Edited July 6, 2016 by mimima Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 Te pisi in el de moet. O zeama robby bubble. Nici macar Dom Perignon nu e mare aventura (ma refer la ala standard). Mai interesant e Krug. Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted July 6, 2016 nu stiu ce plm e moet-ul ala de care se tot vorbeste, nu am auzit in viata mea de el.. si slava domnului la masea imi place sa mai trag din cand in cand.. De acord cu Domi, sunt in aceeasi situatie. Sa inteleg ca daca bei moetul vietii inseamna ca esti "pe val"? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted July 6, 2016 Nu va mai place Bucovina. 5 lei la 5L Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 (edited) MAS, sterge repede, ca ne face si saraci apoi. Edited July 6, 2016 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted July 6, 2016 (edited) Te pisi in el de moet. O zeama robby bubble. Nici macar Dom Perignon nu e mare aventura (ma refer la ala standard). Mai interesant e Krug. aha, de aia nu stiu de moet, ca nu imi place sampania , beau doar un pahar de anu nou gen.. acu am cautat si eu pe google.. e vreo 40 de euro versiunea mai ieftineaua.. banuiesc asta e ultima basina prin cluburi in ro.. .. o sa raman la guiness-ul meu la halba, baut pe terasa, ca un taran ce sunt.. Edited July 6, 2016 by DOMI Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted July 6, 2016 MAS, sterge repede, ca ne face si saraci apoi. Mai bine asa, decat cu proces. Mie nu-mi ia nimeni bidonul, auzi?! Nimeni!!! Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 6, 2016 Te pisi in el de moet. O zeama robby bubble. Nici macar Dom Perignon nu e mare aventura (ma refer la ala standard). Mai interesant e Krug. Diferenta de pret intre Moet si Krug e colosala. Despre ce vorbim?! Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 (edited) basina prosteasca de la 500 la 2000 ron sticla de 20-30 euro aha, de aia nu stiu de moet, ca nu imi place sampania , beau doar un pahar de anu nou gen.. acu am cautat si eu pe google.. e vreo 40 de euro versiunea mai ieftineaua.. banuiesc asta e ultima basina prin cluburi in ro.. . Diferenta de pret intre Moet si Krug e colosala. Despre ce vorbim?! Are si krug unele mai ieftinache, dar sunt 0.35L. Un fel de tastere. Edited July 6, 2016 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted July 6, 2016 Va rog sa treceti in coltul betivanului, nu poluati topicul despre Emily. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 (edited) o sa raman la guiness-ul meu la halba, baut pe terasa, ca un taran ce sunt.. Nici Guiness asta parca nu e ceea ce trebuie. Niste irlandezi tot se umflau ca daca vrei sa bei Guiness cum trebuie, trebuie sa mergi acolo. Singurul care-mi place cand il prind, e Foreign Export. Mai bune pareri am de Ursus Black decat Guiness clasic. Edited July 6, 2016 by Scufi Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted July 6, 2016 Va rog sa treceti in coltul betivanului, nu poluati topicul despre Emily. Multumesc. Da bai! Materialul acesta va ajunge in instanta. Nu vrem sa plictisim juriul, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted July 6, 2016 Eu am un Brenac pentru Emilian. Sigur merge cu Moet. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 Procesul de calomnie nu e cu juriu bai. Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted July 6, 2016 hei wlf. uite a 5-a ocazie de costum maro. Extraordinar. Ba nene, n-am nici eu multe costume, dar nu imi pun poze pe fb si spun despre mine ca sunt classy, insa retardu asta frate merita tot rahatul varsat aici. O data inteleg, dar de 5 ori la intervale de timp sa iei acelasi costum de cacat si sa te uiti in oglinda si sa iti placa ce vezi, inseamna ca esti tu in sinea ta un cacat. Alta explicatie nu exista. Cacat imbracat in cacat. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 6, 2016 Eu am un Brenac pentru Emilian. Sigur merge cu Moet. Moet e sa curete gura la degustare. Brenac e misto ca istorie, n-am baut dar am impresia ca varianta aia suflata-n aur nu are o valoare chiar mare. Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted July 6, 2016 O data inteleg, dar de 5 ori la intervale de timp sa iei acelasi costum de cacat si sa te uiti in oglinda si sa iti placa ce vezi, inseamna ca esti tu in sinea ta un cacat. Alta explicatie nu exista. Exista o explicatie logica: are 5 costume identice. Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 6, 2016 Ca Superman Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted July 6, 2016 Moet e sa curete gura la degustare. Brenac e misto ca istorie, n-am baut dar am impresia ca varianta aia suflata-n aur nu are o valoare chiar mare. Scufi, opreste-te! Lol 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cosmin 102 Report post Posted July 6, 2016 ​ ​Am salvat tot "materialul" si o sa-mi anunt avocatul. ​ ​Dl. B. F. urmeaza sa ne vedem in alta parte, sper sa-ti faca placere, la fel de mult ca aici. ​ ​ Ma gandesc oare ce-o fi in mintea ta. Hai ca aici suntem pe forum, nu ne vedem, poti sa traiesti cu rusinea. Dar ai stat sa analizezi un pic cum va fi sa stai fata in fata cu cineva care stie toate lucrurile astea despre tine? Si culmea, sa te mai si plangi! Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted July 6, 2016 Exista o explicatie logica: are 5 costume identice. Un om nu poate fi atat de dobitoc sa cumpere 5 costume identice de asemenea oribilitate. Refuz sa cred. Ma gandesc oare ce-o fi in mintea ta. Nu e nimic in mintea lui. Chestia care nu o intelege el, si poate spune despre noi ca vezi doamne suntem invidiosi sau rai sau altceva, este ca noi putem fi prost imbracati, grasi, sluti, saraci, orice, este absolut irelevant, insa noi nu epatam cu nimicuri pe fb si nu ne credem izvoare de intelepciune. In momentu in care el cu fata aia de taran si imbracat ca un taran (la propriu ca doar se vede cu ochiul liber), isi pune o eticheta de classy gentleman si copiaza diverse citate ca si cum ar fi ale lui, pai atunci merita din plin tot rahatul varsat in cap. Sa ne intelegem, n-are nimeni nimic cu el ca om, nu-l cunoastem si nu ne intereseaza. Doar imaginea de taran gentleman i-am luat-o la pwla.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted July 6, 2016 Dar ai stat sa analizezi un pic cum va fi sa stai fata in fata cu cineva care stie toate lucrurile astea despre tine? Uite, mie d-asta mi-e rusine sa dau ochii cu oricare de pe forum Share this post Link to post Share on other sites