RedCap 56 Report post Posted February 26, 2017 Totul a inceput anul trecut prin Octombrie parca, cand am dus masina la service pentru service-ul de 20k mile sau 2 ani, nu aveam inca 20k mile dar am dus-o mai devreme...am vrut un loaner, dupa un 320i tinut vreo doua zile am zis nu, vreau altceva, mi-au dat un X1, dupa inca 2 zile mi-au dat un X6 model 2017 care mi-a placut atat de mult incat am zis ok, imi iau X6 ca m-am cam plictisit de M4... Nu am ce sa ii reprosez M4-ului, a fost ok, doar ca am vrut mai mult comfort si am trecut la X6. X6 xDrive35iSpace Gray MetallicBlack Dakota LeatherBrushed Aluminum TrimCold Weather PackageDriver Assistance PackageDriver Assistance PlusLighting PackageLuxury Seating PackageM Sport Package•Adaptive M Suspension + rear axle air suspension•20" M Light alloy Double Spoke wheels style 469M-with performance run-flat tiresPremium PackageSoft-close automatic doorsHarman Kardon surround sound system Cam astea sunt dotarile. pun si niste poze mai jos cu masina. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted February 26, 2017 Iar se-ataca Manole. Ce le mai schimbi Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 26, 2017 S-o stăpânești sanatos Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted February 26, 2017 Iar se-ataca Manole. Ce le mai schimbi Pai prima, Toyota Camry am tinut-o cam un an jumate, M4 l-am tinut 2 ani si vreo zi sau doua, si acum, vedem si X6 asta cat l-oi mai tine. Nu le schimb atat de des ca, KIP de exemplu. S-o stăpânești sanatos Multumesc frumos! Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted February 26, 2017 Valeu, atac la Şalău. Bai, dar o motoreta nu? Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted February 26, 2017 Nu era niciun atac, nu mai sta sa imi interpretezi vorbele. Nu, fara motor. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted February 26, 2017 Sa te bucuri de ea. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted February 26, 2017 As paria ca o sa-ti iei si-o motoreta. Ce-i rau nu piere. Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted February 26, 2017 Sa te bucuri de ea. Multumesc! As paria ca o sa-ti iei si-o motoreta. Ce-i rau nu piere. Nu e vremea de asa ceva, urmatoarea achizitie va fi o casa, destul cu schimbatul de masini, dar sa vad daca mai stau prin Texas sau nu cumva o intind prin alt stat. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted February 26, 2017 Extragi petrol? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted February 26, 2017 Io mi-as lua o casa langa mare si o barca si o moto si Maine ma duc la munca Share this post Link to post Share on other sites
manole2000 216 Report post Posted February 27, 2017 Frumos sobolanul gri! Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted February 28, 2017 Multumesc. Am apucat sa ii pun folie ceramica pe geamuri pana acum si clear bra pe capota, spoiler fata, faruri, proiectoare, oglinzi si aripi fata pentru protectia masinii si a mea impotriva caldurii. Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted March 1, 2017 (edited) Dracu sa o ia de folie ceramica, ce marca o fi, tre sa caut in certificatul de garantie sa vad asta. Clear bra-ul e Suntek self healing, asta am avut si pe M4 si nu am avut probleme cu ea (doar ca la vremea aia Suntek nu aveau si self healing ca Xpel-ul) , exceptand ca dupa cateva saptamani cea pusa pe aripa stanga s-a desfacut chiar sub semnalizatorul lateral, desi le-am zis sa aibe grija ca BMW-urile scot aer cald f mult prin zona aripilor fata de la frane, dar au inlocuit-o fara discutii cand m-am dus cu ea. O sa ma uit acasa sa vad ce marca e si folia daca te intereseaza, sau il sun p-ala direct si il intreb. Edited March 1, 2017 by RedCap Share this post Link to post Share on other sites
mimima 161 Report post Posted March 1, 2017 Este adevarat ca in state nu ai voie sa infoliezi geamurile? Asa am citit mai demult. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted March 1, 2017 probabil ca depinde de fiecare stat in parte Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted March 1, 2017 Faina masinaria dar tot mai fain fu emu. Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted March 1, 2017 (edited) Extragi petrol? Nu. Este adevarat ca in state nu ai voie sa infoliezi geamurile? Asa am citit mai demult. Nu, nu ai voie sa pui pe fata, cel putin asa e in Texas... in rest, pui in limitele admise si aia e... prima oara cand am foliat M-ul invatat ca in RO am zis stai frate, pune-mi sticker ceva pe geam ca e folie legala, se uita ala la mine razand si imi spune, stai calm, au aparat cu, care masoara opacitatea foliei, nu ai nevoie de vreo autorizatie de la noi pentru Politie. Faina masinaria dar tot mai fain fu emu. Multumesc, o sa revin iar la vreun M cand voi avea casa ca sa imi pot bibili in voie jantele care erau de cosmar cand trebuiau spalate... pacat de ele cat de frumoase erau, ca dupa fiecare ploaie faimosul sistem de uscare a franelor improsca jantele cu toata funinginea existenta de le facea jalnice....si fie vorba intre noi, imi place sa imi spal singur masina, am bagat ceva $ in produse de spalat masina, inclusiv intr-un blower, cum am ceva vreme libera ma duc la un amic si ne spalam masinile in voie. Edited March 1, 2017 by RedCap Share this post Link to post Share on other sites
RedCap 56 Report post Posted March 2, 2017 (edited) Eu am asta pentru jante.... http://www.autogeek.net/wolfgang-uber-wheel-cleaner.html?_ga=1.48536800.795133589.1488419606 Asta de coating jante... http://www.autogeek.net/pinnacle-wheel-coating.html?_ga=1.48536800.795133589.1488419606 Si astea sunt de spalat jantele si prezoanele cu ele... http://www.autogeek.net/ezdebrfca.html http://www.autogeek.net/lug-nut-brush-kit.html?_ga=1.220394462.795133589.1488419606 http://www.autogeek.net/8inmoorbohaw.html?_ga=1.220394462.795133589.1488419606 Dar ma gandeam cu groaza la spalatul masinii, totul mergea brici, cu exceptia jantelor, imi lua mie mai mult sa imi spal jantele decat ne lua in total mie si amicului meu sa spalam X5-ul lui... Edited March 2, 2017 by RedCap Share this post Link to post Share on other sites