Scufi 1567 Report post Posted January 8, 2020 trolluen cred ca era numele defapt. substanta activa trolluentina-alchidica Share this post Link to post Share on other sites
Masteryng1 0 Report post Posted January 8, 2020 Acum 48 minute, Scufi a spus: trolluen cred ca era numele defapt. substanta activa trolluentina-alchidica Mama fratiorul sunt doua substante chimice similare umpic diferite la denumire ce imi zoceti voi sa bag .si sunt sanse 6/10 sa mi bubuie motorul dracu :-)),face explozie in instalatie .1200 e un motor nou. Nu ma risc 1200 pun si balamale fly si suspensii hydraulice si schimb si alt filtru de particule ca e 350 da l in masa Acum 57 minute, Scufi a spus: trolluen cred ca era numele defapt. substanta activa trolluentina-alchidica Asta e solutia ? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 8, 2020 Ma, care i-ai dat idei sa-mi scrie mie PM? Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted January 8, 2020 Zi cum ai facut cu deoxigenarea la seria 5 si ce-i recomanzi cu substanta de mai sus din poza Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted January 9, 2020 Pole atunci a aplicat suvitarea: asa practic a tras tot jegul din motor si l-a scos prin jigloru principal. Stiu ca zicea ca masina mergea de n-o mai recunostea. Atata de fericit era incat gizi a vrut sa-l baneze de invidie Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted January 9, 2020 ma rog, daca tot intrebati, am decalotat admisia si am folosit doua furtunase cu inductie accelerata ionica, unul in admisie si unul in turbina, apoi am bagat in rezervor 500ml de fenilacetilena, dar neaparat sa fie rezervolul pe gol, lasi asa sa mearga turat in blana vreo 15 minute, eu am pus o caramida pe acceleratie si cand se incalzeste bine motorul, torni inca 500ml de fenilacetilena direct in motor, pe unde se pune ulei si mai lasi sa mearga turat inca 10 minute. Merge super curat apoi, daca vrei sa miroasa si frumos, poti sa pui si un dop de Lenor in ulei, ma rog, eu n-am avut lenor, am pus niste odorizant lichid de la airwick, miroase in spatele masinii fix a primavara. 2 Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted January 9, 2020 Posibil sa fi castigat si ceva hp de la admisie Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted January 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Pole said: miroase in spatele masinii fix a primavara. Deci probabil acum masina este chiar euro 6! :O in spatele masinii lui gizi miroase a p./la o fi gresit concentratia? De-ar fi fost și el la Câj, Scufi ar fi mers la aspiratie Edited January 9, 2020 by MAS Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted January 9, 2020 1 hour ago, Pole said: ma rog, daca tot intrebati, am decalotat admisia si am folosit doua furtunase cu inductie accelerata ionica, unul in admisie si unul in turbina, apoi am bagat in rezervor 500ml de fenilacetilena, dar neaparat sa fie rezervolul pe gol, lasi asa sa mearga turat in blana vreo 15 minute, eu am pus o caramida pe acceleratie si cand se incalzeste bine motorul, torni inca 500ml de fenilacetilena direct in motor, pe unde se pune ulei si mai lasi sa mearga turat inca 10 minute. Merge super curat apoi, daca vrei sa miroasa si frumos, poti sa pui si un dop de Lenor in ulei, ma rog, eu n-am avut lenor, am pus niste odorizant lichid de la airwick, miroase in spatele masinii fix a primavara. Merge inlocuita fenilacetilena cu terebentina minerala 80% si dimetilcetona 20%. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted January 9, 2020 17 minutes ago, MAS said: in spatele masinii lui gizi miroase a p./la o fi gresit concentratia? am luat filtrul de la tine bai melteanule, iti amintesti? te-ai gătat in el de Craciun? Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted January 9, 2020 Dai vina repede pe filtru. N-ai recunoaste si tu ca ai scapat la concentratie mai mult Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted January 9, 2020 Va rog sa nu parazitati topicul ca va ard. Doar postari ontopic Share this post Link to post Share on other sites
Boika17 0 Report post Posted January 5 salut,poate a avut cineva problema asta si imi spune ce sa fac,am un e60 3.0D 231cp 2006 cutie automata,cand o accelerez treptat intrerupe si cand pun frana ii da cutia inferioara o accelerez si iar intrerupe,cand merg pe pilot automat la viteza constanta turometrul oscileaza usor si masina nu merge liniar, pe tester am avut erori la filtrul de motorina și clapta de accelerație.... le.am schimbat și tot la fel face.... singura eroare care o mai am acum pe tester e " motor sistem de accelerație electronic (ets)" Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted April 1 PM la userul @Pole si @Bogdan unul se ocupa de motor, altul de cutie. @jeezy ii face si resoftare. Are mufa speciala Share this post Link to post Share on other sites