siulian 8 Report post Posted November 5, 2013 (edited) Mi-am comandat de pe ebay 2 seturi de yn622n. ( transmitatoare radio pentru blituri cu functie iTTL) Vroiam demult ceva sa mearga pe TTL pentru Nikon dar n-am vrut sa vag atatia bani pe Pixel King , Pocket Wizzard, Photomatix sau Radio Popper. Are review-uri foarte bune pentru cat de ieftine sunt(comparativ cu celelalte) iar in combinatie cu SU-800 sau SB-900/910 teoretic sunt perfecte. Totodata este asteptat si varianta profesioanala de trasmitter cu LCD(tot de la YongNuo) care sa inlocuiasca SU-800/SB-900/910. PS: Cu riscul de a fi considerat xenofob trebuie sa recunosc ca ma cam enerveaza chinezii. In telecom deasemenea toata lumea semneaza contracte cu Huawei, iar de restul electronicelor nu mai zic. Edited November 5, 2013 by siulian Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 11, 2013 On topic, sa nu se aseze praful si pe topicul asta perfect valabil... Share this post Link to post Share on other sites
siulian 8 Report post Posted November 11, 2013 dy2 si ce ne prezinti in fotografia de mai sus? Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted November 11, 2013 Apa pescuieste apa. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted November 12, 2013 apus peste apus 2 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 13, 2013 ce face apa din om bai fratilor asadar se da un aparat din asta: http://www.foto-magazin.ro/foto-tehnica_open.php?art=ftm20/archives/2011/12/nikon_1_j1_1.html Nikkon J1. care a dat, deodata, pur si simplu, un fel de eroare pe lentila aia - si, evident, nu-l mai pot folosi unde-l pot trimite la reparat? Share this post Link to post Share on other sites
siulian 8 Report post Posted November 13, 2013 ce face apa din om bai fratilor asadar se da un aparat din asta: http://www.foto-magazin.ro/foto-tehnica_open.php?art=ftm20/archives/2011/12/nikon_1_j1_1.html Nikkon J1. care a dat, deodata, pur si simplu, un fel de eroare pe lentila aia - si, evident, nu-l mai pot folosi unde-l pot trimite la reparat? Daca e Nikon atunci e SKIN. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 13, 2013 mersi frumos. inca o intrebare - daca i-as schimba obiectivul ala... de genul "hai sa pun unul mai bun', ca scrie la specificatii "camera foto digitala compacta cu obiective interschimbabile" as gasi la domo, altex, etc, sa probez? Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted November 13, 2013 Cumperi obiective de la Domo ? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted November 13, 2013 mersi frumos. inca o intrebare - daca i-as schimba obiectivul ala... de genul "hai sa pun unul mai bun', ca scrie la specificatii "camera foto digitala compacta cu obiective interschimbabile" as gasi la domo, altex, etc, sa probez? da: http://www.altex.ro/camere-foto-video/obiective-foto Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 13, 2013 nu, ti-l trimit tie pachet sa-l duci la SKIN. evident, am pierdut hartia de garantie auleu Pole, e de la 10 mils in sus un obiectiv? Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted November 13, 2013 nu, sunt amestecate, selecteaza si tu acolo sa sorteze in functie de pret. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 13, 2013 ok, inainte de-al trimite la service ma duc cu el pana la altex. mersi Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 13, 2013 Simileo spune drept, l-ai scapat si pe asta in Dunare ? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted November 13, 2013 mai, sincer nu. Share this post Link to post Share on other sites
siulian 8 Report post Posted November 13, 2013 mersi frumos. inca o intrebare - daca i-as schimba obiectivul ala... de genul "hai sa pun unul mai bun', ca scrie la specificatii "camera foto digitala compacta cu obiective interschimbabile" as gasi la domo, altex, etc, sa probez? da: http://www.altex.ro/camere-foto-video/obiective-foto Pe site-ul ala nici un obiectiv nu este pentru Nikon 1. Totodata m-as mira sa te lase sa probezi obiective in Altex/Domo/Flanco pe cand magazinele de foto e altceva. Obiective pt aparatul ala gasesti la yellowstore, la F64 , la cameredigitale si la multi altii atata timp cat cauti pentru Nikon 1. Obiectivele de DSLR(montura F) nu se potrivesc la Nikon 1 decat prin intermediul unui adaptor ceea ce nu-ti recomand pentru ca mai costa si ala 600 de lei. (plus alte dezavantaje) Oricum daca vrei sa-ti iei altceva cam acum e momentul(e perioada reducerilor, black friday blablabla) pentru ca in restul anului nu prea merita. Urmareste promotiile de la yellowstore,F64,cameredigitale si e posibil sa prinzi vreun chilipir. Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted November 13, 2013 http://www.viralnova.com/kyle-thompson-photography/ uber nice Share this post Link to post Share on other sites
siulian 8 Report post Posted November 13, 2013 http://www.viralnova.com/kyle-thompson-photography/ uber nice Chiar azi am vazut asta, cred ca ne invartim prin aceleasi cercuri pe FB. Mie imi place de tanti Flora Pe pe care o urmaresc de ceva vreme. Ultimele(link-ul atasat) mi se par chiar misto dar merita sa te uiti pe tot site-ul. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 13, 2013 Ultima e neam cu eva. Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted November 13, 2013 siulian, din pura curiozitate, cu ce tragi ? Share this post Link to post Share on other sites
siulian 8 Report post Posted November 13, 2013 Nikon, dar foarte putin important in ziua de azi cu ce tragi. Uite aici cum se poate face performanta si cu un iphone 3gs. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ZyZ 264 Report post Posted November 13, 2013 E performanta pentru 3GS, dar mai mult... E zgomot in pozele alea de te dor urechile. In fine, intr-adevar, e mai putin important cu ce tragi. Dar eram doar curios mai mult ce obiective folosesti, decat body, sa fiu sincer. Share this post Link to post Share on other sites
siulian 8 Report post Posted November 13, 2013 (edited) E performanta pentru 3GS, dar mai mult... E zgomot in pozele alea de te dor urechile. In fine, intr-adevar, e mai putin important cu ce tragi. Dar eram doar curios mai mult ce obiective folosesti, decat body, sa fiu sincer. Zgomotul nu e neaparat rau. Sunt o gramada de fotografii de-ale lui Cartier Bresson, Helmut Newton si alti dinozauri care sunt pline de "zgomot". Dar compozitional si starea/mesajul care il transmit le fac sa fie de 10 ori mai bune decat un super HDR din ziua de azi. Exemplu: Kevin Carter(nu e cea mai buna poza gasita pe net dar oricum si originalul e plin de zgomot) Fata Afgana (Steve McCurry) Acum din lene si ca sa nu car mult folosesc aproape exclusiv un Nikkor 50mm/f1.4. Pret mai mult decat decent(de fapt cred ca e cel mai ieftin obiectiv profi), foarte usor(deasemenea cred ca e cel mai usor), la 1.4 nu e cel mai sharp obiectiv dar la f2 eu zic ca e numai bun. Evident trebuie sa te inveti sa te misti tu in loc sa dai de zoom dar dupa o vreme incepi sa vezi cam pe unde trebuie sa fie punctul de statie atfel incat sa iasa ce vrei. Edited November 13, 2013 by siulian Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted November 13, 2013 Mare prostie ca nu am luat si eu un 50mm, am zis ca e mai bun un 35mm, dar m-am inselat. siulian, baga poze din arhiva ta, macar sa mai invatam si noi cate ceva, daca tot am pus aparatul la naftalina de ceva timp. Share this post Link to post Share on other sites