WLF 896 Report post Posted December 15, 2014 Am vazut aseara un film interesant, "Venuto al mondo" cu Penelope Cruz. Dupa aia am mai pierdut o juma de ora pe wikipedia sa citesc despre razboiul din Bosnia. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 15, 2014 Mie mi-a placut finalul: puștiul ala a trait datorita altui OMSunt sigur ca cineva iti multumeste pt. spoiler. Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted December 15, 2014 Incepe ceva serial romanesc pe HBO, pare interesant din trailer. "Umbre". Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 15, 2014 Am vazut aseara un film interesant, "Venuto al mondo" cu Penelope Cruz. Dupa aia am mai pierdut o juma de ora pe wikipedia sa citesc despre razboiul din Bosnia. I-auzi Similea, drama/romance/war, ala e tată. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 15, 2014 Penelopa, bruneta cu tzatze perfecte La varsta ei Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 15, 2014 am mutat mustaria aici http://www.ibmw.ro/topic/403-istorie-razboaie-si-doctrine/page-3?do=findComment&comment=102943 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted December 17, 2014 Sezonul 5 din lost m-a zapacit la cap. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 aoleo, e ala cand nu mai stii cand se intampla actiunea ? ba inainte, ba inapoi, ba in prezent, ba cu flashbak... da, te face de cap. sa va spun un secret, eu mai demult ma uitam la Anatomia lui Grey acum am vazut ca inca ruleaza, pe la sezonul 11 au ajuns, eu m-am uitat pana la faza cu accidentul de avion, stil Iovan, cand mor 2 personaje care imi erau simpatice... apoi mi-am bagat curu. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted December 17, 2014 aoleo, e ala cand nu mai stii cand se intampla actiunea ? ba inainte, ba inapoi, ba in prezent, ba cu flashbak... da, te face de cap. exact asa . cedezi nervos, sa dea naiba de nu. interesant, da' te freaca pana la distrugere. te mai forumesti, mai scapi o faza, ala esti Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 CE STITI de el Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 dragul meu, s-a discutat cateva pagini in urma, chiar eu am vorbit despre el si daca nu ma insel ati si intervenit la un moment dat. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 imposibil Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 iata: si io is cu Kate la descarcat auzi, da vad ca pe bgrar apar mai iute in format hd http://rarbg.com/torrent/78jkgsy sper ca nu gasesti si la asta subtitrare acum ma uitam la i origin ala, m-a plictisit rau de tot si am inchis in juma de ora. bai I Origin ala e un gunoi, un clei pe dinti, e groaznic. edit: bine, lui Simi s-ar putea sa-i placa, pare si din ala filmat cu sapuniera. da, deci filmul preferat al lui similea ar trebui sa fie dupa cum urmeaza: dramele unui tanar daltonist rus, homosexual, inrolat absurd in regimentul de infanterie al armatei germane in al 2-lea razboi mondial, care se afla in cautarea sensului vietii si care descopera in final ca este un exraterestru de pe alpha centauri. musai sa aiba 3 parti. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 inseamna ca-mi trebuie concediu, am inceput sa scartai Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 imediat completeaza Rares afirmatia de mai sus. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 17, 2014 da, deci filmul preferat al lui similea ar trebui sa fie dupa cum urmeaza: dramele unui tanar daltonist rus, homosexual, inrolat absurd in regimentul de infanterie al armatei germane in al 2-lea razboi mondial, care se afla in cautarea sensului vietii si care descopera in final ca este un exraterestru de pe alpha centauri. musai sa aiba 3 parti. Si in film principalul antagonist sa aiba o chelie deasa si o carisma invers proportionala. 1 Share this post Link to post Share on other sites
blue 1124 Report post Posted December 17, 2014 chelie deasa si o carisma invers proportionala. cu chelia sau cu deasa? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 Ciupa, tu cum mai stai cu parul Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 inseamna ca-mi trebuie concediu, am inceput sa scartai pana atunci, iti recomand ceva usor, spre exemplu, e in 1080p, dublat in romana. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 vineri ma duc la premiera la hobbit Share this post Link to post Share on other sites
Cefi 1099 Report post Posted December 17, 2014 OMFG Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 cred ca o sa innebunesti, ia o benzodiazepina inainte. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 de ce? am revazut primele 2 parti acum o luna Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 17, 2014 mie nu mi-a placut deloc, de fapt ultimul hobbit, ala cu smaug, am incercat de 3 ori sa-l vad, dupa maxim o ora imi smulg sprancenele, nu stiu de ce. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 17, 2014 Pur si simplu mie îmi generează fericire. Reală. Desi e complicat. Nu mi peasă de critici Share this post Link to post Share on other sites