Simi ON 2069 Report post Posted August 29, 2014 Vezi ca aia cu dll si nu stiu cum pt sezonul 1 NU se potriveste Subtitrarea Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 m-am lamurit cand m-am vazut langa calculator. am luat asa. http://thepiratebay.se/torrent/6866947/Black_Mirror_S01E01_HDTV_XviD-RiVER_%5Beztv%5D http://www.titrari.ro/get.php?id=85589 nu prima, a doua arhiva. cea de jos. 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted August 29, 2014 sa-i faca cineva o subtitrare de mana similei, pe un caiet dictando sa dea pagina la fiecare replica, lol Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 nu, ca zice bine. mai era o varianta de subtitrare pentru webdownload, sau cum ii zicea versiunii respective. sa nu le bagati in seama, decat daca va uitati la varianta aia. cu restul nu se pupa deloc. in general, nu doar acum. sa stiti ca-s pe la minutul 5 si e ok Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 29, 2014 deci iai aia de jos, cu un plus laic de feisbuc. bogdaproste Plua, nici asta nu e sincronizata Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 auzi, lasa, vezi si tu altceva frate! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 imposibil, imi merge perfect cu versiunea aia de serial (river) ce am postat mai sus, nu stiu ce ai luat de pe filelist. pe cuvant, nu are cum sa nu-ti mearga Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted August 29, 2014 Cel mai simplu e sa folositi o versiune mai recenta de BS Player care isi cauta subtitrarile automat cand incepe sa ruleze filmul. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 Bine ai (re)venit, Laur Ne-a fost dor de matale Eu n-am d-ala pe pocnitoarea aia de linux, ma descurc cum pot cu vlc-ul ma-sii. Share this post Link to post Share on other sites
Laur 430 Report post Posted August 29, 2014 Bine v-am (re)gasit, amabil ca intotdeauna. Pentru linux mai poti incerca asta http://www.webupd8.org/2012/02/vlsub-vlc-extension-to-search-and.html Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 va dati seama ca de peste 5 ore, Smilea incerca sa incarce o subtitrare ? si pe ce mama naibii il vezi, de ai nevoie de variante pentru linux Similea, e Shark Week pe discovery, SUBTITRAT !!! Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted August 29, 2014 Linux + XBMC = lux. Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 Mai bine ziceti un player gen BS Player, pentru Mac, dar ceva bun, ca n-am cu ce sa vad filme pe macbook. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 hehe, saru'mana, Laur. m-ai ambitionat. citisem de chestia aia, da' n-am instalat-o pana adineauri uite Pole, ca tot vorbeam despre serialul ala, asa apare. a si detectat-o Mai bine ziceti un player gen BS Player, pentru Mac, dar ceva bun, ca n-am cu ce sa vad filme pe macbook. tot vlc. ai dovada ca-ti gaseste si subtitrarile Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 eram sigur ca tot vlc zici si tu... deci ai vazut primul episod ? loooool is ciudate maxim episoadele, gen outer limits ala de pe vremuri, de asta imi aminteste mini seria. lui similea mai bine ii povestim... si ce vlc iau ? ala din app store, sau de pe net, ca nu gasesc pt OS Mavericks Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 29, 2014 Is la episodu 2 si aici e aliniata Gtfo toţi Aproape, ca si asta....bag plua. A luat-o razna chiar acum Bre, ma uit la tv, prin mediaplayer, nu ca voi la letop Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 Ep 1 e miez )) Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 29, 2014 E aberant, da m-am uitat Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 Da' tre sa recunosti ca n-ai mai vazut asa ceva Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 spre rusinea mea, is tot acolo unde am facut printscreen pe topicul asta deh, a aparut dy si m-am forumit . acum imi caut pisica, imi intind hoitul in pat si ii dau drumul e ok vlc, pe mine nu m-a necajit niciodata. un bs player mi-a mai crapat pe windows (asta pana a crapat windows-ul cu totul), da' prastia asta niciodata n-a dat vreun fail din ea. ar trebui sa mearga ultima varianta de aici, cel putin temporar. http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html nu stiu daca vine cu plug-in-ul pentru subtitrari, il indesam cumva si p-ala acolo daca n-o fi Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 29, 2014 Hei, Raresh. Zi ca nu stiu engleza Praktiker Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted August 29, 2014 Pai aia ma intereseaza, sa pun si plug in pt sub. Share this post Link to post Share on other sites
dy2 102 Report post Posted August 29, 2014 Simileo, pe egreta ai in meniu setari pentru traducere, in caz ca este inainte sau in urma... Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted August 29, 2014 E din aia veche, nu am Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted August 29, 2014 Pai aia ma intereseaza, sa pun si plug in pt sub. cum mi-a zis mie Laur, iei asta si-l instalezi. http://addons.videolan.org/content/show.php?content=148752 nu stiu daca e la zi cu toate noutatile, dar iti faci treaba cu el. presupun ca pe filelist vin gata titrate filmele. atunci nu mai ai nevoie de plug-in-ul ala. Share this post Link to post Share on other sites