Jump to content
blue

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

bre, v-am tot zis sa folositi rarbg. nu va mai stresati cu ratio,user, draci, is toate alea fresh ca ziarul de azi-dimineata.

mama ma-sii, ne bucuram cat o mai tine treaba. parca-l vad si p-asta inchis ca pe isohunt.

n-avem pentru origins subtitrare. ala cu kate, daca vrei :)

da' am gasit si eu ceva. miniserie, doua episoade. subtitrata si chestii.

Remember me.

http://www.imdb.com/title/tt3484180/

as fi curios :)

ala cu kate e subtitrat pe fl

hai cu furyyy

a aparut babadook blueray

bai I Origin ala e un gunoi, un clei pe dinti, e groaznic.

edit: bine, lui Simi s-ar putea sa-i placa, pare si din ala filmat cu sapuniera.

da, deci filmul preferat al lui similea ar trebui sa fie dupa cum urmeaza:

dramele unui tanar daltonist rus, homosexual, inrolat absurd in regimentul de infanterie al armatei germane in al 2-lea razboi mondial, care se afla in cautarea sensului vietii si care descopera in final ca este un exraterestru de pe alpha centauri.

musai sa aiba 3 parti.

• Upvote 1

are nota mare, cumva :(

:D

Aoleu, gunoiul asta era. Am vazut o parte din el fara sa vreau. Un film foarte cacacios, imi pare rau!

Mi se pare ca la un moment dat il agata pe un pusti si are un Mercedes d-ala vechi. Plm, gay stereotypes.

Iar actorul ala chiar e gay. Ce mi-a placut cand l-au mierlit in Tinker Tailor Soldier Spy.

Edited by Bogdan

nu, e invers

Sau asa. Oricum, tot un gunoi e. Nu sunt suficient de fin incat sa apreciez asa ceva.

Ma deranjeaza in plus ca reitereaza ideea conform careia homosexualitatea e despre oameni fini, intelectuali, care apreciaza arta, lucrurile scumpe si fine, oameni deosebit de inteligenti. Care intamplator au o atractie deosebita pentru caras. Practic divinizeaza stromeleagul. Total fals.

Homosexualitatea e doar o orientare sexuala. Poti sa fii gay si foarte prost, nu neaparat un arbitrul al elegantei.

Edited by Bogdan

Sincer, ma mir ca nu ați înțeles până acum care e faza.

Similea se uita la filme de 2 bani și le laudă de zor, ca sa ne arate cat de mișto e el și cum vede el toate dedesubturile de care restul, prostimea, nu se prinde.

Ar fi în stare sa se uite la un film de 2 ore despre cum și de ce cad frunzele toamna și sa ajungă la concluzii halucinante, gen facerea lumii, potop, homosexualitate, contrastul dintre nou și vechi, precum și despre multe alte lucruri pe care, din păcate pentru el și din fericire pentru noi, nu are niciodată timp sa ni le explice.

Și, ca să închei, Similea + Mircea badea.

• Upvote 4

filmul ala nu are nicio legatura cu homosexualitatea. cel putin pentru mine n-a avut

in orice caz, asa cum l-am vazut eu. in noaptea aia am fumat mai mult ca de obicei

Exact cum zicea Rares. Tu l vezi prin ochii geniului, noi al plebei. Stim.

Io cred ca pe proiector se vad multe faze care nu încap pe un ecran normal, fie el și de 1m diagonala. Poate de aia toate filmele sunt mai mișto.

Cine știe, poate astialalti vedem doar jumătate de film...

• Upvote 2

Exact cum zicea Rares. Tu l vezi prin ochii geniului, noi al plebei. Stim.

desi eu n-am afirmat asta niciodata :D

Cu toate ca la ce panarame se uita nu merita Similea recomadari...

http://www.imdb.com/title/tt2650978/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk

western nemtesc ? deci asta este incununarea tuturor nebuniilor si inchipuirilor, nu s-a mai vazut asa ceva... deci language: german, sa ma pis pe mine de ras, cred ca suna extraordinar un western in germana, dialoguri de stand up esti nebun, nu-i adevaraaaaaaaat :D)))))))))))))))))))))))

filmul ala nu are nicio legatura cu homosexualitatea. cel putin pentru mine n-a avut

Da, faptul ca ala lua puli in cur era pur intamplator. Asa ma gandeam si eu.

Plus privirile alea tampe pe care le avea, melancolia aia plictisitoare. Un film deprimant chiar daca faci abstractie de gayisme.

frumusetea e in ochii privitorului. io n-am vazut ce zici matale

Similea a adormit la film, dar a prins distribuția, care i-a lăsat o impresie foarte bună despre filmul în sine.

desi eu n-am afirmat asta niciodata :D

frumusetea e in ochii privitorului.

Corect.