Flappy 1036 Report post Posted December 2, 2014 bre, v-am tot zis sa folositi rarbg. nu va mai stresati cu ratio,user, draci, is toate alea fresh ca ziarul de azi-dimineata. mama ma-sii, ne bucuram cat o mai tine treaba. parca-l vad si p-asta inchis ca pe isohunt. n-avem pentru origins subtitrare. ala cu kate, daca vrei da' am gasit si eu ceva. miniserie, doua episoade. subtitrata si chestii. Remember me. http://www.imdb.com/title/tt3484180/ as fi curios Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 ala cu kate e subtitrat pe fl hai cu furyyy a aparut babadook blueray Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 2, 2014 bai I Origin ala e un gunoi, un clei pe dinti, e groaznic. edit: bine, lui Simi s-ar putea sa-i placa, pare si din ala filmat cu sapuniera. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 are nota mare, cumva Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 2, 2014 da, deci filmul preferat al lui similea ar trebui sa fie dupa cum urmeaza: dramele unui tanar daltonist rus, homosexual, inrolat absurd in regimentul de infanterie al armatei germane in al 2-lea razboi mondial, care se afla in cautarea sensului vietii si care descopera in final ca este un exraterestru de pe alpha centauri. musai sa aiba 3 parti. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 tu uita-te si mai vorbim, procust Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted December 2, 2014 Suits S05E01 Când apare? Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 vrei sa te uiti? Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 2, 2014 (edited) are nota mare, cumva Aoleu, gunoiul asta era. Am vazut o parte din el fara sa vreau. Un film foarte cacacios, imi pare rau! Mi se pare ca la un moment dat il agata pe un pusti si are un Mercedes d-ala vechi. Plm, gay stereotypes. Iar actorul ala chiar e gay. Ce mi-a placut cand l-au mierlit in Tinker Tailor Soldier Spy. Edited December 2, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 nu, e invers Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted December 2, 2014 N-am vazut filmul, nu stiu despre ce vorbiti. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 2, 2014 (edited) nu, e invers Sau asa. Oricum, tot un gunoi e. Nu sunt suficient de fin incat sa apreciez asa ceva. Ma deranjeaza in plus ca reitereaza ideea conform careia homosexualitatea e despre oameni fini, intelectuali, care apreciaza arta, lucrurile scumpe si fine, oameni deosebit de inteligenti. Care intamplator au o atractie deosebita pentru caras. Practic divinizeaza stromeleagul. Total fals. Homosexualitatea e doar o orientare sexuala. Poti sa fii gay si foarte prost, nu neaparat un arbitrul al elegantei. Edited December 2, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted December 2, 2014 Cu toate ca la ce panarame se uita nu merita Similea recomadari... http://www.imdb.com/title/tt2650978/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted December 2, 2014 Sincer, ma mir ca nu ați înțeles până acum care e faza. Similea se uita la filme de 2 bani și le laudă de zor, ca sa ne arate cat de mișto e el și cum vede el toate dedesubturile de care restul, prostimea, nu se prinde. Ar fi în stare sa se uite la un film de 2 ore despre cum și de ce cad frunzele toamna și sa ajungă la concluzii halucinante, gen facerea lumii, potop, homosexualitate, contrastul dintre nou și vechi, precum și despre multe alte lucruri pe care, din păcate pentru el și din fericire pentru noi, nu are niciodată timp sa ni le explice. Și, ca să închei, Similea + Mircea badea. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 filmul ala nu are nicio legatura cu homosexualitatea. cel putin pentru mine n-a avut in orice caz, asa cum l-am vazut eu. in noaptea aia am fumat mai mult ca de obicei Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted December 2, 2014 Exact cum zicea Rares. Tu l vezi prin ochii geniului, noi al plebei. Stim. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted December 2, 2014 Io cred ca pe proiector se vad multe faze care nu încap pe un ecran normal, fie el și de 1m diagonala. Poate de aia toate filmele sunt mai mișto. Cine știe, poate astialalti vedem doar jumătate de film... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 Cu toate ca la ce panarame se uita nu merita Similea recomadari... http://www.imdb.com/title/tt2650978/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk atat de banal si de ranced, KIP... asta e pseudowesternul tau. inafara de cateva incercari legate de imagine, restul e un clasic cah-puh Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted December 2, 2014 Nu e cu gay. Sorry. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 Exact cum zicea Rares. Tu l vezi prin ochii geniului, noi al plebei. Stim. desi eu n-am afirmat asta niciodata Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted December 2, 2014 Cu toate ca la ce panarame se uita nu merita Similea recomadari... http://www.imdb.com/title/tt2650978/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk western nemtesc ? deci asta este incununarea tuturor nebuniilor si inchipuirilor, nu s-a mai vazut asa ceva... deci language: german, sa ma pis pe mine de ras, cred ca suna extraordinar un western in germana, dialoguri de stand up esti nebun, nu-i adevaraaaaaaaat ))))))))))))))))))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 KIP, de curiozitate - de asta ce zici? pe bune Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted December 2, 2014 filmul ala nu are nicio legatura cu homosexualitatea. cel putin pentru mine n-a avut Da, faptul ca ala lua puli in cur era pur intamplator. Asa ma gandeam si eu. Plus privirile alea tampe pe care le avea, melancolia aia plictisitoare. Un film deprimant chiar daca faci abstractie de gayisme. Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted December 2, 2014 frumusetea e in ochii privitorului. io n-am vazut ce zici matale Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted December 2, 2014 Similea a adormit la film, dar a prins distribuția, care i-a lăsat o impresie foarte bună despre filmul în sine. desi eu n-am afirmat asta niciodata frumusetea e in ochii privitorului. Corect. Share this post Link to post Share on other sites