SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 nu bai nene.mortdecai,a avut premiera luna trecuta Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 20, 2015 Hai sa bag o fisa cu disclaimer. Johnny Depp mi se pare groaznic in cele mai multe filme pe care le face. De fapt, filmele lui sunt groaznice ca scenariu. Duce ciudatenia la un nou nivel de fiecare data impreuna cu tovarasul lui - Tim. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 20, 2015 Cu rusine zic, dar nici n-am auzit de el. nici nu stiu ce recomandare sa-ti fac, macar pentru pierdut vremea. acum ma uit la vechitura aia de deadwood. Daca nu l-ai vazut si vrei sa încerci.... Trei episoade am servit, nu pare gunoi. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 mai e nevoie si de filme ciudate,cu actori atipici in roluri imprevizibile mie imi plac.si sleepy hollow de care zicea ifx,alice,public enemies,donnie brasco,sunt o gramada de filme misto facute de depp ca nu e pe gustul oricui,asta e clar Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 20, 2015 Unele mi-au placut si mie, dar la un moment dat s-a taiat filmul. Sleepy Hollow a fost foarte misto. Dar porcaria aia cu Sweeney Todd a fost deosebit de nasoala. Sau ala cu Transcendence. Moartea prin plictiseala. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 nu zice nimeni ca n a facut si porcarii.cam toti actorii au facut depp am impresia ca nu refuza nici un rol,oricat de ciudat sau dificil ar parea,ceea ce nu fac prea multi asta poate fi cu doua taisuri. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 20, 2015 Ca om imi place pentru ca pare sa spuna orice vrea fara sa-l intereseze de consecinte. Nu e un gunoi comercial. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 o sa ma uit maine la mortdecai,joaca rolul unui lord englez Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted February 20, 2015 nu zice nimeni ca n a facut si porcarii.cam toti actorii au facut depp am impresia ca nu refuza nici un rol,oricat de ciudat sau dificil ar parea,ceea ce nu fac prea multi asta poate fi cu doua taisuri. Nicolas Cage a atins un nivel cosmic de gunoierism, ultimele lui filme nu au sarit de nota 3 pe imdb, cred ca are datorii la clanul Geambashu, altfel nu-mi explic. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 20, 2015 Pe Neculăiță nu-l mai pot înțelege. Mai bine ar sta naibii acasa. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 da,e cam pe acelasi tronson cu steven seagal B movies Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 20, 2015 Leaving las vegas mi-a placut. Asa sa fi tot evoluat ca actor. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 20, 2015 Pentru Seagal ar trebui inventata o categorie separata. Reuseste sa faca cele mai proaste filme din Romania. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 20, 2015 Da' n-ati vazut the missing? Joaca si o romanca, apropo. chiar bine. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 Leaving las vegas mi-a placut. Asa sa fi tot evoluat ca actor. ala in care era ceva politai alcoolic? imi aduc aminte ceva vag,a fost bun.a,era scriitor,am gresit mi a placut ala in care era el traficant international de arme,am uitat cum ii zice Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 20, 2015 Cu prostituata aia. Pentru mine ala a fost Cage, nu ce vad acum. Share this post Link to post Share on other sites
F&F 1632 Report post Posted February 20, 2015 Ce părere aveți de filmele cu cynthia rothrock sau Don Wilson? Share this post Link to post Share on other sites
WLF 896 Report post Posted February 20, 2015 Lui Ciupanezu sigur nu ii placeau alea cu Cynthia, la cat de misogin este. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted February 20, 2015 C movies Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted February 20, 2015 Lord of the war parca ii zicea filmului in care era traficant de arme. Inca unul in care era con artist, parca il am si p-ala la inima. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted February 20, 2015 In fine l-au arestat si pe Constantinescu Nicusor. A durat ceva pana sa-l salte, cu toate ca impotriva lui sunt dovezi mult mai clare decat impotriva altora saltati. Sper sa-i respinga contestatia. Cand il salta si pe Mazare fac chef mare. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted February 20, 2015 Paul e in stare sa organizeze propriul sau carnaval daca-l salta pe Mazare. Share this post Link to post Share on other sites
Paul 565 Report post Posted February 20, 2015 Cu siguranta! Vad ca de bucurie ca l-au saltat am postat in topicul cu filme, nu in ala cu politica Share this post Link to post Share on other sites
mihaiMAN63 15 Report post Posted February 21, 2015 (edited) Niculina constantinescu ala este un hot veritabil cu vocabular de puscarias si harfe de prajitura(caca) cu ochi. taia-l-ar ma-sa de craciun sa-l taie. Edited February 21, 2015 by mihaiMAN63 Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted February 21, 2015 Inca unul in care era con artist, parca il am si p-ala la inima. Con Air e un film de referință pentru nicu cuşcă. Share this post Link to post Share on other sites