Simi ON 2069 Report post Posted July 11, 2015 :derviÈ™: Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 11, 2015 jurasic e un căcat de copii mici n au cum să facă aceeași greșeală cu star wars,acolo vorbim de fani adevărati care nu s ar da în laturi de la omucidere probabil Share this post Link to post Share on other sites
DOMI 35 Report post Posted July 16, 2015 bai deci sunt super dezamagit de film si l-am asteptat cativa ani, de multi ani, ca ultimul jurassic fost in 2001. foarte nasol, efecte ieftine, poveste de cacat, nu am cuvinte... imi pare tare rau ca au cacat asa o serie faina, pai jurassic 1 a fost de un triliard e de ori mai fain. pacat. acum banuiesc ca la fel va fi si star wars asta nou deci in belgia aia apaludau in cinema la sfarsitul filmului. cred ca am nimerit cu schimbul 3 de la APACA eu plangeam dupa banii dati la cinema... terminator genesys e si ala slabut.. foarte putina bataie si distrugeri... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Simi ON 2069 Report post Posted July 16, 2015 o fi psihologic si noi mai batrani Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 16, 2015 or fi infiltrat in sala cativa aplaudaci sa se duca vorba ca filmul e bun Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 16, 2015 mi-a placut cu schimbul 3 de la apaca Share this post Link to post Share on other sites
MAS 267 Report post Posted July 16, 2015 Pareri despre madmacs trei? Eu zic ca e bun. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 17, 2015 tu poti sa zici ce vrei oricum nu te crede nimeni Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted July 17, 2015 E 4, nutrii Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 17, 2015 E bun.nu l am vazut N are cum sa nu fie bun,e mad max Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 17, 2015 (edited) Legat de Mad Max, povestea nu impresioneaza foarte tare, insa efectele speciale compenseaza. Parerea mea e ca merita vazut. Edited July 17, 2015 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 17, 2015 Ce cacat de poveste Vrei povesti te uiti la o drama.un film de actiune trebuie sa aiba explozii smechere,masini turtite,oase sfaramate si pizde bune. Totul pe un fond sonor cat mai hard rock posibil Mai lasati ma cu figurile de cinefili amatori,ca daca analizezi topicul asta criticii de film ar trebui sa se ascunda sau sa se apuce de comentat filme de walt disney Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 17, 2015 Te agiti prea mult SLY si degeaba, nu ma dau cinefil. Faptul ca o pizdulice fuge dintr-un "regat" ca sa caute ceva ce nu mai exista nu mi se pare ca merita 2ore din timpul meu daca nu-s niste efecte speciale la mijloc. Si macar niste actori cunoscuti. Ah...ca e vorba de Mad Max, un remake dupa un classic, actori de renume, atunci poate merita. Eu mi-am spus parerea si atat, fiecare face ce vrea. Ia de exemplu Furious 7, a fost mai "poveste" decat Mad Max. De fapt, toate din seria Fast & Furious au fost. Pana la urma ne spunem parerile (subiective), apoi face fiecare ce vrea. Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 17, 2015 sly le stie pe toate. Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 17, 2015 (edited) Totul pe un fond sonor cat mai hard rock posibil Nu, daca vreau sa imi fie facute pizsda timpanele, imi pun casti. Fiecare cu preferintele. Aici tu esti subiectiv, nu le place tuturor genul asta de coloana sonora. .un film de actiune trebuie sa aiba explozii smechere,masini turtite,oase sfaramate si pizde bune. Preconceptii, lumea evolueaza, filmele la fel. Combini una cu alta si dai lovitura. Edited July 17, 2015 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted July 17, 2015 Bai scufi vezi ti tu de olx Jeezy tati nu se agita nimeni si era doar o constatare generala,analizeaza putin topicul asta si o sa mi dai dreptate Practic nu stiu daca am vazut un comentariu pozitiv la vreun film scos in ultimii 5 ani Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 17, 2015 (edited) Nu exista filme perfecte . Sau care sa multumeasca pe toti. Fiecare avem anumite preferinte, ar fi cam ciudat sa ne placa tuturor acelasi tip de filme si deasta ne dam cu parerea. Eu de exemplu ma uit pe imdb la rating si review. Daca mi se pare ok (nu stau sa analizez la sange ) ma uit, altfel pas . Sa iti dau un exemplu, Sense8, dupa parerile de aici (ma refer la majoritate), nu merita vazut (ca e cu bulangii, ca etc). Ifx zice ca e ok dar diferit, mie imi place pana acum, am vazut 2-3 episoade. Corect ar fi, cand vine vorba de un film, sa zici CE TI-A placut si CE NU TI-A placut. Doar deaia e review, cu bune si rele. Edited July 17, 2015 by jeezy Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 17, 2015 sly m-a trimis la colt Share this post Link to post Share on other sites
jeezy 318 Report post Posted July 17, 2015 Baga ceva de pe oleics . Share this post Link to post Share on other sites
Scufi 1567 Report post Posted July 17, 2015 mi-am cumparat un super ventilator de camera, m-a intaratat ciupala. Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 17, 2015 un film de pe OLEICS mi-am cumparat un super ventilator de camera, m-a intaratat ciupala. poza Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted July 17, 2015 Mie mad max nu mi s-a părut a fi despre mad max. Daca nu avea titlul asta, era un film mișto de superactiune. Mă așteptam la mai multe badboizme din partea personajului. 1 Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted July 17, 2015 Mă așteptam la mai multe badboizme din partea personajului. poate era popo Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted July 17, 2015 ala din 79 cu gibson a fost mai fain cred. Share this post Link to post Share on other sites